tiistai 13. huhtikuuta 2010

really ?

Onks toi ruskee sun oma hiusväri? siis ootko värjänny noi just ton sävyseks ruskeeks vai onks ne jotku eri ruskeet oikeesti? ps rakastan sun hiuksii :) ! - Ensinnäkin kiitos, olen värjännyt hiuksiani pari kertaa mutta silti ruskea on minun luonnollinen väri. Omien hiukseni väri on hieman vaaleampi kuin tämä väri joka minulla nyt on mutta silti lähellä omaa väriäni. 


En muista onko sulta kysytty tätä mut juotko alkoholia/ poltaks tupakkaa ? :-) -  En polta enkä juo. 
tää blogi on iha sika kivasti tehty,mutta täällä voisi olla enemmän kirjotuksia,joissa kerrot perheestä/koulusta/kavereista ja yleensä päivän tapahtumista, tykkään lukea tätä todella paljon , lisää vaa kuvii ja kaikkee muutakin tänne. - Kiitos kohteliaisuudesta ja hyvistä vinkeistä :) Olenkin ajatellut kirjoittaa enemmän perheestäni koulusta ja kavereista. Niin ja joku oli pyytänyt jo kauan sitä, että perheen jäsenet kirjoittaisivat omat mielipiteensä minusta. Tämä postaus on tulossa tuota pikaa !
poltatko?- En missään tapauksessa, tupakka on tyhmää ja se pilaa kehon / vartalon.

lempituoksu?- Tämän hetkinen lempituoksu on Dolce & Gabbana, One rose

lempiaine koulussa? - No eikö sitä arvaa :D Kuvis ehdottomasti.. Mutta jos on lukuaine pakko valita niin varmaan.. Äidinkieli ( koska siellä saa kirjoittaa kirjoitelmia ja aineita ) 

mitä sun vanhemmat tekee työkseen?- Vanhempani sanoivat etten saa paljastaa kaikkia yksityisasioitamme. Olen pahoillani. 

mistä saat rahaa ja kuinka usein, paljon?- Saan kuukausirahaa, ( en valitettavasti voi kertoa paljonko. ) Saan myös ruokaan rahaa. Hankin kesälomalla kesä työn jotta minun ei tarvitsisi pyytää aina vanhemmiltani rahaa. 

lempivaate?- Ei minulla sinäänsä ole lempivaatetta, pidän niin monista vaatteistani. Erityisesti pidän DCn kengistäni. 

paras kosmetiikka tuote?-
 En osaa sanoa :D Mutta vaikka en tarvisikaan meikkivoidetta tykkään levittää sen siististi kasvoihini, minusta se on vain kivaa :) 

harrastukset?- Harrastan kuvista Espoon kuvataide koulussa WeeGee:llä, Tennistä EVS:llä ja olen myös osallistunut arkkitehtuurin syventäviin opetuksiin, koska aikasempi ryhmä oli (tylsä) ja siellä oli paljon minua nuorempia tyttöjä ja poikia :) 

lempilehti?-
Miss Mix, Demi, Elle, Vogue, Cosmopolitan ja Seventeen ( vaikka luen sitä aika harvoin)
Demiä ja Miss Mixiä tilaan. 

mitä odotat kesältä?-  Riparia, hullun hauskoja hetkiä kavereiden kanssa, jopoilua, hyvää keliä, ehkäpä jotain matkaa ( ? ) oohh ja rantaa ihanaa uimarantaa, uusia ystäviä kenties :) Tykkään tutustua uusiin tyyppeihin musta se on hauskaa, jännittävää ja muutenkin kiva kun saa kuulla uusia juttuja uusilta ihmisiltä :) 

poikaystävää?-
No ei ainakaan vielä.. :) Kaikki tulee aikanaan.. ei mitään kiirettä
voisitko tehä talopostauksen?- Kyllä voin :)

Paljon sul on keskiarvo todistuksessa?- Joulu todistuksessa keskiarvoni oli.. 7.4 hmm.. ei mikään mailman paras tiedän, että pitäisi panostaa kouluun. Joskus se ei vaan ole niin helppoa minullle. Varsinkin kun minä yritän lukea ja luenkin saan kokeista noin 7 arvoisia numeroita ja kun te normaali tasoiset oppilaat luette saatte noin 8-9 arvoisia numeroita. 

Mikä on sun lempiblogi jos saa sanoo vaan yhden?- hmm.. No en ole mitenkään kauheasti lukenut muiden blogeja mutta erityisesti pidän Are you feeling fashionable blogista :) 

Onko sulla hyvät välit vanhempiis? - Todella hyvät ! Kerron äidilleni melkein kaiken. Isäni saattaa olla muiden mielestä pelottava tai uhkaava, mutta minä näen vaan ihanan kiltin rakkaan isäni joka aina pitää huolta omasta pikku Juulista. Vaikka he välillä suuttuvatkin minulle ja olen heille murrosikäinen ilkimys, silti pyydämme anteeksi toisiltamme lyhyttä malttiamme ja pidämme välimme hyvänä ! Minulle perheeni on tärkein.

Lukeeks ne ( vanhempasi ) tätä blogia?- Äitini ainakin lukee blogiani, mutta en tiedä lukeeko isäni. 

Mitä teet yleensä kavereides kaa?- Me teemme vaikka mitä. Kesällä olemme usein rannalla, ulkona kaupoilla yms. Joskus saatamme vain istua kahvilassa tai missä tahansa tuntikausia juttelemassa arkisista ja ei niin arkisista asioista. Myös ystäväni merkitsevät elämässäni paljon, en tiedä mitä tekisin ilman heitä ! :) 

Ja lopuks, tiiätkö aikooko se sun kaveri eve jatkaa sitä blogiaan, ku käyn aina tsekkaan sen varalta.. -
Haha , Eve ei oo ihan varma aikooko jatkaa sen kirjoittamista. Voin vaikka linkata teille joka kerta blogin osotteen kun Eve sitä päivittää.
-meikkipostauksen
-hiuspostauksen (et mitä teet hiuksilles ku oot pessy ne ja siit etiäppäi:D) -
Voin tehdä, millaisen meikki postauksen te haluaisitte ? :) 

ja sit viel mua kiinnostais et mitä harrastat ja voisithan kertoa kavereistasikin jotain:)) -
Voin kertoa erillisessä postauksessa ystävistäni. Kerroin myös harrastuksistani ylempänä olevassa kysymyksessä. 

IHANA BLOGI!! - Kiitooooss !
pituutes ? - 165,2 cm :)

painos? -
Olen normaali painoinen pituuteeni ja ikääni määrääni nähden :) 
lempiruoka ?- Caesar salaatti , laksa , tapenade, mäti , China quick food box ( chiken and rice ), kana tortilla.
( voin tehdä joskus jonkun ruoka postauksen niin tekin voitte maistella mun lempi herkkuja !)

lempisanonta ?- "Carpe diem",  "ei se elämää kaada", "se mikä ei tapa, vahvistaa ".. käytän useemmin kaikkii erinlaisii sanoja.. Jotkut saatan keksii ihan ite omasta päästä. Esim Niilan kanssa keksittiin "Zuikke", en tiiä mitä se tarkottaa mut se kuulostaa hauskalta nii tykkään sanoo sitä. Ja Even kanssa keksittiin sana "MÄY" ja päätettiin et se voi tarkottaa mitä ikinä sä ite haluat :D

lempibiisi kun oot surullinen ?- Eminem - Beautiful , Snowpatrol - Chasing cars ( kun oon surullinen kuuntelen paljon sellast rokki tyylistä musiikkia koska se on mun mielest joskus parempaa.. ) 

paras lapsuusmuisto ?- Niitä on niin paljon, enkä muista niin monia.. Mutta muistan todella hyvin sen kun olimme ystävien mökillä kesälomalla. En tarkalleen muista minkä ikäinen olin, mutta muistan tämän silti todella selvästi. Ilta oli tulossa ja kello oli paljon muut lapset olivat sisällä, itse istuin laiturilla. Katselin kauneinta auringon laskua koskaan. Ajattelin päässäni, että kuinka ihanaa elämä on. Ja kuinka kaunista. Sen muistan.

lempijäätelö ?- Ben & Jerry's chocolate fudge


ketä ihmistä arvostat eniten ?- Arvostan ihmisiä jotka osaavat kertoa totuuden, tai eivät valehtele. 


millanen tietokone sul on ?- 20 tuumanen mac pöytäköne :)


millasista pojista tykkäät ?- Sellaisista jotka saavat minut nauramaan, luotettavia, persoonallisia. 


lempiripsaris ?- varmaankin joku lumenen :)
Mitä mieltä olet erityylisistä ihmisistä, kuten emoista, punkkareista, gooteista yms.? - Minusta tyyli ei muuta ketään ihmisenä. Kaikilla on oma tyyli ja tyylitaju. Vaikkakin joistain vaatetyyleistä voi kertoa paljon ihmisen luovuudesta tai persoonallisuudesta, mutta silti ei minulla ole eri tyylejä mitään vastaan :) 

Oletko koskaan käynyt festareilla? Haluaisitko ?-
Olen ollut vanhempieni kanssa monta vuota peräkkäin pori jazeilla. Mutta en tiedä lasketaanko sitä festariksi :D Haluaisin käydä festareillä, kesällä ystävien kanssa. Kuulostaa sinäänsä ihan kivalta :) 

Mitä mieltä olet massamuodista?-
Minusta se on on sinäänsä ärsyttävää, koska kaikki näyttää aina aika samalta.. Mutta se kun moni käyttää samaa tyyliä mutta vähän muokkalisee sitä on ehkä jollain tavalla viehättävää :) 

Mitä mieltä olet bi-seksuaaleista, homoista tai lesboista? Mitä mieltä olet yleensäkkin ihmisistä, jotka pitävät vastakkaisest sukupuolesta? -
Minun mielestäni kaikki ihmiset valitsevat itse oman seksuaalisen suuntautumisen. Eikä se minua haittaisi jos olisin ystävä jonkun kanssa joka olisi kiinnostunut samasta sukupuolesta tai kummastakin. Ei sen pitäisi muuttaa mitenkään henkilöä ihmisenä :) olen itsekkin monesti ajatellut asiaa, vaikka moni on sitä mieltä ettei halua olla tekemisissä homoseksuaalisten tai bi seksuaalisten ihmisten kanssa minua se ei toisin haittaa ollenkaan. Vaikka minun on hankala sanoa asiaan mitään, nimittäin en tällähetkellä ainakaa tunne yhtäkään bi tai homoseksuaalia. 


Oletko hetero? ( Uskon kyllä että olet, mutta :D)-
Kyllä olen hetero. 

Pidätkö itseäsi rikkaana? Entä mitä mieltä olet köyhistä ihmisistä, ajatteletko joskus, että joillakin ei ole edes varaa ostaa kännykkää, vaan joutuu käyttämään esim. siskon vanhaa? -
 En todellakaan pidä itseäni muita rikkaampana. Vanhempani ovat opettaneet minut sen verran hyvin etten leuhki rahan määrällä. Nimittäin raha ei usein tee keheenkään vaikutusta vaan saa sinut näyttämään pelleltä jos vaan näyttelet ja heittelet rahaa ympäriinsä. Vaikka olen kova tuhlaamaan en siltikkään sanoisi, että rahaa riittäisi yllinkyllin.  Olen jo monesti sanonut "ettei se muuta mitenkään henkilöä ihmisenä " mutta se pätee tässäkin. Rikkaus eikä köyhyys vaikuta yleensäkkään mitenkään. Ja olen itse sitä vastaan, että rikkaille ja köyhille asetetaan rajoja. Kuten lentokoneessa on "turisti luokka" johon menee ihmiset jolla on normaali määrä rahaa tai sen alapuolelle, ja sitten "1 luokka" johon menee ihmiset jotka ovat valmiita tuhlaamaan omaisuuden lentokoneessa paikkoihin. Se on sinäänsä epäreilua, mutta se on vaan asia jonka kanssa täytyy oppia elämään. Joillain on enemmän rahaa kuin joillain. Mutta omasta mielestäni sillä ei ole väliä :) kuulutko mielestäsi teidän koulun suosituimpaan porukkaan ? tai siis ooks ittes mielest feimi tai näi ?-  En itse asiassa ole koskaan ajatellut asiaa .. Minulla on paljon kavereita, mutta en luokittele itseäni suosituimpiin. 

mitä mieltä olet koulusi eri ihmisistä, kuten nykyisitä 7lk ja 9lk ja tietty 8lk? ;) LOVE UR BLOG!!! - Ensinnäkin kiitos :) Pidän koulustani ja koululaisistani. En tunne monia seiskoja meidän koulussa, mutta ne jotka tunnen on ihan mukavia :) Ysi luokkalaiset ovat suurinosa mukavia :) En tunne kuin osan ja ne jotka tunnen ovat todellakin hyviä tyyppejä. Myös Anton on meidän koulun ysillä ja niin on myös Even ja Juulian poikaystävät. Esim Sussuun ( meidän koulun ysillä ) tutustuin jo ennen kun menin yläasteelle, toisin meidän välit ei olleet vielä silloin niin hyvät kuin nyt :) Olemme hyviä ystäviä Sussun kanssa. 

2 kommenttia:

  1. onks toi i <3 london hoodie lontoosta :D ?

    VastaaPoista
  2. anonyymi : Joo kaveri toi sen tuljaisena :)

    VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.