torstai 24. kesäkuuta 2010

My totally random day

Kynsilakka on Kaisan ja se on mun tietääkseni H&M:stä. 

MY LAZY DAY :)
Tänään oli super hyvä keli, enkä tehny oikeestaan mitään :) Aamulla heräsin joskus 10 aikoihin, ja söin aamiaista yms. Aamu jutut tehtyä lähdin yksinäni kauppaan pyörällä. Ei ollu muuten kiva tajuta keski vaihees matkaa, että takarengas oli ihan tyhjä... Ja sitten tein myös kauppa reissulla virhe ostoksen.. Ostin saksalaisia herneitä jotka oli ihan mauttomia ja muutenkin huonokuntoisia.. Eli siis elämän neuvo, jos ostat herneitä, maista ensin ! Kun tulin kotiin kerkesin noin tunnin istuskella auringossa ja nauttia yksinäisyydestä ja miss mix lehdestä, kunnes Eve soitti minulle ja kyseli onko minulla suunnitelmia päiväksi. No me sitten päätettiin mennä kivenlahden rannalle, joka siis on mun lempi ranta koska, siellä ei oo koskaan tosi paljon ihmisiä, ja siellä on ihana laituri :) Mut nii sit istuskeltii siel monta tuntia, Peppi ja Juuliaki liitty meijän seuraan. Ja vähä myöhemmi myös Jesse Make ja Marko. Ja kohta oliki jo aika mennä kotiin. Jiit sellane päivä :) Huomenna lähetään juhannuksen viettoon ystävien mökille. 
Joten hyvää juhannusta kaikille ! Aa nii ja btw sori ku niit ripari kuvia ei oo tullu, ku en oo viel saanu  niitä Eveltä. Ne tulee vähän myöhemmin siis ! 



With love 
Juuli

6 kommenttia:

  1. oo onkse se meiä ranta ? :D se on iha paras ! meinasin mennä sinne tnä :)

    VastaaPoista
  2. lazy day? ''en tehnyt mitään'' Et siis tehnyt mielestäsi mitään tänäään lukuun ottamatta sitä et kävit kaupassa ja hengasit biitsillä monta tuntii sun kavereiden ja jätkien kaa... sit et oo tehny tänä päivän mitään :o millasii sun päivät oikee on jos tää päivä oli sulle pelkkä tollane lazy day :o

    VastaaPoista
  3. jjaa kaupassako pitäis avata hernepurkki ja maistaa niitä ennen ku ostan ne? TÄ?

    VastaaPoista
  4. no joitteko jotain siel rannalla?

    VastaaPoista
  5. oot ihana ihana ihana ihana ihana JA kaunis!

    VastaaPoista
  6. Jassu : Jiit ihan bestah ranta :))

    Anonyymi : no mun päivät ei oo koskaan mitenkää erityisii mut siks nimesin tän postauksen et lazy day koska se tuntu silt etten ois tehny mitää, ku aamulla heräsin oli jotenki tyhjä olo ja sellane :D emt mut jotenki oli silti lazy day :)

    Anonyymi : limsaa, ei mitään sen vanhvempia :)

    Anonyymi : ei.. kun yleensä kauppojen edessä on koju jossa myydään mansikoita ja tuoreita herneitä ? öö.. en yleensä ostele jtn purkkiherneitä :DD

    ARLA AABBA : hah kiitos :)

    VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.