keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

Something so simple, something so trivial, makes me a happy girl

Kynsilakka :  O.P.I 


Heipsu kaikki ! 
Nyt tässä lähiaikoina en oo kerenny tai jaksanu kirjotella niin kauheasti, ja aina kun muistan että piti hankkia ne kuvat rippijuhlien illasta muistan sen vasta kotona :D Ajattelin ettette ehkä jaksa odottaa jos tässä kuvien hankkimisessa mulla menee aina niin kauan, joten tein tälläsen vähän simppelimmän postauksen. Maanantaina ja eilen olin kaisalle, maanataina jäin yöksi mutta tiistaina olin vain kyläilemässä. Ärsyttää kun nyt noi kelit huononi vähän, tai ainakin eilen oli vähän kakka keli. Lämmin mutta ei aurinkoa.. No jos suomessa tulee oleen tällästä nii ei se haittaa koska me lähtetään perheen kanssa Malorcalle 12 pv. Joten sillon ei varmaan tuu postauksia, viikkoon. Mutta kun tuun lupaan tehä ison matka postauksen :) Ja otan kuvat kaikesta mitä ostin jee.. jos jotain ostan.  Tohon alempaan kuvaan viitaten, lainasin sen Kaisalta koska isi sano että mun kannattais lukea joku kirja kesälomalla, ja muutenkin ottaa Malorcalle joku kirja. Joten ajattelin ottaa tän koska kävin sen kolmannen jo kattoon leffoissa ja se oli ihan jees, mut halusin ehkä ymmärtää siitä jotain enemmän. En koskaan ole ollut mitenkään innoissani kirjoista tai näistä twilight sarja kirjoista... Mut toivon et yllätyn positiivisesti, eikä sillee et puoles välis matkaa tai kirjaa kyllästyn :D Niinkuin yleensä.
Nii ja sitte vielä tonne alapuolelle lisäilin mun pari ostosta eiliseltä :) 

OSTOKSET 

Ostin 50% alennuksesta, Piecesin kengät makso 19,97 €. 
Toppi H&M, 6.95€
Toppi/ makko H&M, 12,95 €

OON ihan yli rakastunu noihi mun uusin juttuihin :) Mul on sellane olo et en ees kerkee käyttää kaikkia :D Ja hitto mul on paljon kaikkia vanhoja vaatteita kaapissa, jotai sellasii jota en ees käytä enää... Pitäis laittaa pois jonnekki. Myydä vaikka. 

with love
Juuli 

15 kommenttia:

  1. tosi kivan väristä toi kynsilakka!(:

    VastaaPoista
  2. noi kaikki vaatteet oli tooosi ihania ! (:

    VastaaPoista
  3. ihania noi vaatteet!:) tee joskus postaus missä esittelet ihan sun suosikkivaatteita jos sulla niitä on ja kerrot miksi ne on erityisiä. :) kynsipostauksia olisi kanssa kiva saada lisää!

    VastaaPoista
  4. Nema : Kiitos :)mäki tykkään :P

    suuwi : Jepa nii on :) kiitos

    Anonyymi : Kiitos:)

    paintitblack : Kiitos, juu sellasenki voisin joku päivä tehä :) Kiitos ideasta :P Ja juu kynsipostauksiaki voisin lisätä :D

    VastaaPoista
  5. selasin ja luin yli tunnin tätä sun blogia ja vaikutat aivan älyttömän ihanalta ihmiseltä, jolla on upea persoona... !! et lainkaan ylimieliseltä, niinkuin uset bloggarit =)
    lisäks toi sun banneri on tosi hieno (oli ihan pakko sanoa=D)
    ja muutenkin tykkään tosi paljon sun vaatteista ja tyylistä, vaikka kirjoitit esittelyssäsi ettet ole 'muodin tuntija' niin upea tyyli sulla ainakin on !! <3

    VastaaPoista
  6. pakko vielä lisätä, noi oli tosi hienot kirjotukset, että mitä sun isäs ja veljes sanoo susta !! =)

    VastaaPoista
  7. jos meinaat myydä ni heitä mielummin huutonettii et täältä tampereeltaki käsin ois mahollisuus ostaa, meinaan jos meinaat laittaa kirppikselle nii damn en saa sun ihania vaatteita ;D

    VastaaPoista
  8. Ihana kukkatoppi! :-O Ja kengät!! :-O <3

    VastaaPoista
  9. Wilma-Jan : Kiitos ! :) wow tosi ihana kommentti sait mut oikeen hymyileen :) Ja mustakin mun isin ja niilan kirjottamat tekstit oli aika ihanat :) Mutta kiitos vielä kerran:P

    Hely : Juu :) toki toki laitan sittte :P

    Johanna : Kiitos :)) !

    VastaaPoista
  10. tosi nättejä ostoksia :) missä kaikki alla ulkomailla oot muutes käynyt? ja käytätkö jtn itseruskettavaa ku oot noin päivettynyt!

    VastaaPoista
  11. Anonyymi : Kiitos :) Oon käyny vaikka missä mut silti tuntuu että liian vähä, oon käyny esim. Malesiassa, thaimaassa, kanarialla, lontoossa, ruotsissa, norjassa, köpenhaminassa ( en osaa kirjottaaa sitä ) jaaa kreikassa :D nyt ei tuu enempää mieleen :D Ja en käytä itseruskettavaa, rusketun vaa aika nopeesti :)

    VastaaPoista
  12. Ihan sairaan hienot kengät! jos joskus kyllästyt niin oon mahdollinen ostaja ;) winkwink

    VastaaPoista
  13. Mul on tollanen samanlainen mustavalkoraidallinen mekko H&M :stä. :D <3 PS. OOt tosi kaunis ;) <3

    VastaaPoista
  14. Hei! jos sä aiot myydä jotain sun vanhoja vaatteita tai jotain ni pistä tänne niistä kuvia ja hintoja! nimittäin olisin kiinnostunut ku sulla on aina niiiiin ihania vaatteita =) ps. i love your blog!!!

    VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.