maanantai 25. huhtikuuta 2011

France, Annecy

IMG_5790
IMG_5845
IMG_5826
IMG_5814
IMG_5831
IMG_5830
IMG_5818
IMG_5834
IMG_5839
IMG_5819
IMG_5847
BONJOUR !
In finland finally ! Tai tultiin tossa eilen joskus 12 maissa. Ja meninkin melkein heti nukkumaan..  Ajattelin että nyt ois hyvä aika tehä postaus ennen kun menen minnekkään :) Voisin tehdä niin että kerron joka päivästä vähän paitsi ensimmäisestä päivästä jolloin me tultiin Annecyyn ja sitten pistää kaikki kuvat tänne vähän sekaisin. Tähän yläpuolelle laitoin vielä kuvia jotka olisi kuulunut edelliseen postaukseen. Eli silloin kun oltiin kiipeilemässä/ kävelemässä tuolla vuorilla. Oli kyllä ihan mahtavat maisemat ! Tuli pikkasen kuuma tossa kiipeemisessä. Ja kun se ilma siellä korkeella on vielä vähäisempää kun Suomessa tai siellä alempana, niin kävi tosi raskaaksi hengittää.
IMG_5881
IMG_5880
IMG_5873
IMG_5884
IMG_5886
IMG_5894
IMG_5890
No saapumis päivän jälkeen me päätimme, että pyöräilemme Annecyn keskustaan ja takaisin. Ennen tätä heräsin aikaisin ja menin nauttimaan terassille ihanasta auringosta. Syötiin aamupala ja lähdettiin meidän tutuille hakemaan pyörät. Sain pyörän joka vikisi, se oli mailman ärsyttävin ääni mutta totuin siihen matkan keskivaiheilla vaihdoin äitin kanssa pyöriä. Matka keskustaan oli rankka, oli ylämäkiä ja alamäkiä.. Oli kuuma ja paloin nenästä, ja käsistä. Aurinkorasva taisi jäädä vähäiseksi.... UPS. Keskustassa mentiin syömään sellaseen söpöön pikku pitseeriaan ja join siellä kokista litra tolkulla :D Oli siis pikkasen jano. Ihanan ruuan jälkeen pyöräiltiin takaisin kämpille. Pyörä matka oli siis yhteensä 40 kilometriä. ETTÄ AIKA HUIPPU SUORITUS tälläseltä joka ei urheile suurinpiirtein kun kerran kuukaudessa :D haha ! Pikkasen leukaloksahti kun kotona sain tietää kuinka pitkä se matka oli haha :D No illalla sitten mentiin syömään tuttaville. Kaiken kaikkiaan oli ihana päivä :)
IMG_5919
IMG_5917
Alvar & Anni
IMG_5908
Anni 11 v
IMG_5906
IMG_5910
IMG_5913
The next day.. Satoi, joka oli kurjaa sinäänsä. Oltiin menossa kaupungille vähän shoppailemaan, joten laitoin mustat pitkät leginssit, pitkähihasen pitkän neuleen ja kaulahuivin. No ette ikinä arvaa, sade loppui ja aurinko paahtoi täysillä. Ei tullu ainakaan kuuma.. No onneksi olin ostanut sortsit ja neuleen alla oli musta toppi. HUH ! Niin ja mun ostoksista ja törsailyista tulee erillinen postaus. IHANA päivä oli, vietin paljon aikaa ihanan Annin ( 11 v) kanssa. Anni on pikku muoti guru ja tykkää kans shoppailla ! Mut ja Anni jätettiin kaupungille kaksistaan kun kukaan ei enään jaksanu meijän perässä juoksennella joka kaupassa hahah :D Illalla mentiin sellaseen kivaan kala ravintolaan syömään jossa söin kumminkin ison ison pihvin ja ranskalaisia. Jälkkäriksi sain hyvän sulkaa kakun palasen.
IMG_5875
IMG_5802
IMG_5803
IMG_5861
IMG_5857
IMG_5855
IMG_5869
IMG_5870
IMG_5871
Last day.. Heräsin joskus yhdeksältä palvomaan aurinkoa terassille, ja syömään aamupalaa. Isi lähti pelaamaan tennistä meijän tuttujen kanssa. Äiti jäi mun kanssa hetkeks kunnes Anni tuli hakemaan mua rannalle. " heitin talviturkin pois " vesi oli noin 15-17 asteista, ja silti tuntu ihan jää kylmältä !! Meillä oli tosi kivaa ja mua harmittaa että kamera jäi ottamatta mukaan tälle ranta retkelle.. Voisin lisätä lyhkäsen videon jonka otin Aleksista ja Niilasta kun ne hyppää voltin veteen. Siinä näkee kuinka ihanan värinen vesi on ja kuinka kaunis keli siellä oli :) Josksu 17 aikaan me lähdettiin lentokentälle.. :/ Oli ihana matka ja toivon että pääsen Annecyyn uudestaan, vaikka enemmän kesällä ! Sillon on entistä lämpimämpi. Tai talvella kun voi lautailla !.. kumpikin käy :) haha, suosittelen Annecy on ihana paikka !
IMG_5797
IMG_5897
IMG_5896

with love
Juuli 

23 kommenttia:

  1. kuvista päätellen näyttää siltä, että oli toosi kiva matka:)

    VastaaPoista
  2. ihanan kesäsiä kuvia ! :) vaikuttaa tosi kivalta paikalta, pitäis varmaan vinkata porukoille :)

    VastaaPoista
  3. upeet maisemat tuolla vuorilla :>

    VastaaPoista
  4. onks sun iskän nimi matti?

    VastaaPoista
  5. Iha nice toi paikka :D Ja toi sun neuletakki tos vikois kuvis on ihan saairaan ihana! (-:

    VastaaPoista
  6. Moi! Kattoisiks sähköpostis, oon venaillu sitä kangaskassia jo aika monta viikkoa nii jos voisit vastata siihen sähkäriin :)

    VastaaPoista
  7. ihanan näköne paikka! ja oot säki ihana:)

    VastaaPoista
  8. oi niiiiiiiiiin ihanan näköstä ! !! !nyt rakastuin tonne:D ja taas oot niin sairaan nätti !

    VastaaPoista
  9. hienoja kuvia, ihan kuin itsekin olisin ollut mukana...ja äippäkin siellä vilahti, tyylikkäänä kuten aina..terkuin merja the "kaupan täti"!

    VastaaPoista
  10. onko sillä sun kaverilla pepillä blogia ? :)

    VastaaPoista
  11. Ei nyt ihan liity tähän postaukseen mutta voisitko joskus laittaa blogiis jotain listaa sun suosikki trance-biiseistä ? kiitos :)

    VastaaPoista
  12. WHOOOOAAAA RAKASTAN NOIT GUVII :) vähä tää on kiva postaus !

    VastaaPoista
  13. ihanan näköstä :) ja taas oot niii kaunis (; tykkään ihan sikana sun blogista, se eroo muista sillee et kun lukee sun joitai tekstei nii tuntuu melkee ku ois itekki ollu paikalla :D

    VastaaPoista
  14. Pakko vaa sanoo te sul on ihan mahtava blogi!! Oikeesti siis ihanii kuvii ja aina ihanat tekstit <3:D

    VastaaPoista
  15. ihanii kuvii juuli!! puspus oot kaunotar:)
    - juulia

    VastaaPoista
  16. R A N S KA <3 tosi ihania kuvia :) mun tekee mieli nyt vadelmia !! teil oli varmaa tosi kiva matka :p sust on tullu kunnon pyöräilijä, voit mennä koht olympialaisiin ! oot ihan perfect nois kahes vikas kuvas ! upeeeeeet hiukset <3 kerro nipalle et sen uus letti on iha törkeeeeen hieno !! miss you honeyyyyyyy :) kohta nähdään !

    VastaaPoista
  17. maria : Joo oli tosi kiva loma :) !

    elisa : Ah kesä :) joo sanoppa ihmeessä ! :P

    Elina : Voi niin on :))

    Anonyymi : Ei oo :)

    Riina : Hihi jeepp nice paikka :) Kiitos ! :)

    Lichy: Hih thanks :)

    HENNOAA : heh :)

    Roosa : Siellä oli :))

    Anonyymi: Juu oon kattonu, mutta ei siellä ollu mitään:) niin ja lähetin ne kangaskassit viikko sitten :)

    Anonyymi : SE oli :))

    Vilma : haha tonne ei voi olla rakastumatta ! ah ihana paikka :) Ja kiitos :)

    Merja : Voi kiitos paljon :))Juu äiskäkin oli tyylikkäänä mukana kuvien hengessä heh :)

    LovePearl : Kiitos :)

    Anonyymi : On pepillä blogi:))

    Anonyymi : Voisinhan mä joskus pistääkki :) mutta en oo kyllä mikään pro noiden biisien löytämises, ja en oo kuunnellu vielä tätä musiikki tyyliä niin paljon että osaisin sanoa mikä on mun lemppari :)

    Nico : Hihi kiiiitos nico :)) <3

    Oona : Kiitos :)

    Lotta : Hehe niin olii :) Kiitos ! :) No hyvä kun tykkäät, se merkitsee mulle ihan hirveesti et jaksat ja tykkäät lukea :)

    Alma : ISO Kiitos !! :))

    Juulia :hihi kiitos pupu <3

    Eve : OOH FRANCE <3 Kiitossh, haha jeeep munki ! ja ne oli ihan tuoreita ja kaikkee... mäyh :( Oli ihan sika kiva matka :) Joo meen siihe ranksan ympäri pyöräily kilpailuun hahah :D :) Kiitos rakas :) Joo kerron !! MISS U TOO <3 jeep kohta nähään muruseni

    VastaaPoista
  18. toi mies näytti siltä uutistenlukija Matti Röngältä.. :)

    VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.