keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Hiuspostaus ; suoristetut hiukset / kaikki hiustuotteet

IMG_2163
Kauan toivottu hiuspostaus osa 1, toivottavasti kaikki on nyt ihan innoissaan. Ajattelin että teen tän tälleen osissa koska muuten siinä menis ikuisuus ja en luultavasti koskaan sais sitä aikaseks. Mun tukka kärsii suoristuksesta ja kiharruksesta ja se olis aikamoinen tappo jos tekisin ne kaikki samaan aikaan :D Tuotteiden hintoja en osaa sanoa koska suurimman osan äiti on ostanut mulle ja osasta en taas muista paljon ne maksaa. Mutta jos joku noista kiinnostaa niin käypääkä kampaajalla, hiustuote liikkeissä tai ihan vaikka prismassa tai citymarketissa. 

IMG_2164
Hiuslakka, TRESemmé ( Normaali hyvä lakka, ei niin vahva kuin olen aikasemmin käyttänyt mutta ihan tarpeeksi hyvin pysyy hiukset paikallaan jonkin aikaa. TRESemmén tuotteet on kaikki ihan hyviä ) 
IMG_2165
Fixing gel spary, got2b Schwarzkopf ( On kätevä kun on niin pieni että mahtuu laukkuun mukaan. Saa hätätilanteessa vähän suihkuttaa hiuksiin ja sekottaa tukkaa ympäri ja on hyvin.. Tai ainaki mulla onnistuu useinmiten näin ) 
IMG_2166
Muotoiluvaahtoja, Wella, Catwalk TIGI ( Tuuheuttaa hiuksia hyvin, sekä saa hiukset näyttämään esim kiharammilta kuin ne on. Toimii mulla hyvin ja tykkään usein käyttää muotoiluvaahtoja ) 
IMG_2167
Aurinkosuoja, REDKEN ( Kätevä tuote kesälle, suojaa hiuksia auringolta ettei latvat vaurioidu. Mulle tää on huomattavasti auttanu eikä oo kesällä tullu niin paljon kakshaarasiakaan. ) 
IMG_2168
Muotoilu tuote, BEDHEAD TIGI ( käytän hyvin harvoin tätä. Joskus laitan latvoihin että ne näyttäisivät hieman elävämmiltä ) 
IMG_2169
Hiustenpesu tuotteet, Syoss ( nykyiset hiusten pesu tuotteeni. Käytän välillä vähän mitä sattuu, mutta näitä olen nyt hetken aikaa käyttänyt ja niinkuin huomaatte pullot on aika isoja joten ei kulu nopeasti. Osasta shamppoista jota olen käyttänyt jättävät liian silkkiseksi hiukset jota inhoan koska hiukset ei aamulla mene mitenkään mihin haluan :D ) 
IMG_2170
Lämpösuoja, TRESemmé ( Suojaa hiuksia vaurioitumiselta kun niitä esim suoristaa tai alistaa lämmölle kihartaessa etc. ) 
IMG_2171
Kaikki mun tuotteet kasassa. Osaa näistä en todellakaan käytä usein, mutta suurinta osaa tulee käytettyä viikottain :) Joskus saatan vain herätä ja olla tekemättä hiuksilleni mitään.
IMG_2174
Suoristusrautani, Vidal Sassoon ( suoristusrautani on tarkoitettu enemmänkin vain suoristukeen jonka huomaa terävähköistä kulmista ja leveästä yläosasta. Sopii myös hyvin mun hiuksille koska on näin paljon hiuksia niin tällä saa ne nopeasti suoraksi. )
ENNEN- JÄLKEEN 
IMG_2161
Ihanat tuuheat, tältä nämä näyttävät about aina. Pesin eilen hiukset ja nukuin niin niistä tuli vähän kiharahkot muttei kunnon kiharat. Tälläiseltä ne näyttää jos en ole niille tehnyt paljon mitään. Takkuja on takana, nimittäin nukkuessa tulee paljon takkuja, ja tupeerauksen johdosta. 
IMG_2175
IMG_2177
Tässä ne on suoristettuna. En ite kauheesti tykkää pitää niitä suorina, koska oon tottunu siihen että ne on melkein aina kiharat. Joskus on kivaa vaihtelua kun suoristan ne, mutta usein niistä tulee tosi silkkiset koska joudun ensin kaikki takut ja muut selvittämään. Huono suorissa hiuksissa on se että kosken niihin koko ajan ja sillon ne tulee helpommin likaiseksi. 
TUPEERAUS :
IMG_2179
Aloitan tupeerauksen usein pääntakaosasta jolloin taaimmat hiukset näyttävät tuuhealta. Otan "hiussuikaleen " tai mikä onkaan ja harjan käteen ...
IMG_2180
Harjalla teen edestakaisin liikettä jotta hiukset " takkuuntuvat " alapuoleta ja näyttävät tuuheilta kun hiuksen laittaa alas. En yleensä koskaan tupeeraa hiuksia päältä, muuten näytän rölliltä :D
IMG_2181
Lopuksi vähän lakkaa >

Tässä olis tällänen.. pari kysymystä vielä johon vastaan. 

Kuinka usein peset hiuksesi ?
- En pese kovinkaan usein verrattuna useampaan tietämääni ihmiseen. Pesen silloin kun ne tuntuvat epämiellyttävältä, eivät tuoksu hyvältä, tai näyttävät kamalalta. Tämä tapahtuu minulla kerran viikossa. Eli siis pesen joskus kerran ja joskus kaksi kertaa viikossa. Kuulostaa ällöttävältä eikös :D Mutta mun hiukset ei vaan jostain syystä tule helposti likaiseksi niin miksi vaivautuisin pesemään ne joka päivä tai joka toinen. Ei tarvitse :) eli siis kerran tai kaks viikossa. 

Onko sun hiukset aamusta täydelliset ?
- Ei, ei todellakaan ole. Joskus aamulla kun herään saan pelästyä rölliä joka katsoo takaisin pelistä. Hiukset ovat takussa ja niskassa tuntuu olevan rastoja. Niiden harjaamisessa menee about 100 vuotta, joten joskus jätän itseni vaivalta ja laitan ne kiinni.. Mutta siis teen paljonkin hiuksieni eteen. 

Kuinka kauan sulla on mennyt aikaa kasvattaa noi hiukset ? 
- Leikkasin seiskalla mun hiukset olkapäihin asti, ja uudestaan muistaakseni seiskan lopussa tai kasin alussa. Eli aloitin mun hiuksien kasvattamisen joko 2009 tai 2010 .. mut about 1-2 vuotta oon tätä lettiä kasvattanu. 

with love
Juuli 

ps. Voitte heittää tähän postaukseen mulle kysymyksiä jos tekisin vaikka hetken päästä uuden tälläsen. Niin osaan vastata ens postauksessa teijän kysymyksiinne. :) toivottavasti tykkäsitte ! 

pps. Haluan värjätä mun hiukset koska nyt just tajusin että nehän on kohta harmaat.. yök :D mutta joo älkääpä välittäkö. 

53 kommenttia:

  1. Aa sulla on vaan niin täydelliset hiukset!

    VastaaPoista
  2. ootko värjänny hiuksia ikinä ja jos oot joskus, nii kui yleensä värjäät?
    jaja tosi kiva postaus! (:

    VastaaPoista
  3. okei oon kateellinen....upeen näköset hiukset jotka ei rasvotu ku kerran viikossa ?! oo onnellinen noista :)

    VastaaPoista
  4. sun hiusten väri näyttää ihan erilaiselta kun oot suoristanu ne :D mut hyvin sopii suoratkin :)

    VastaaPoista
  5. onpas kiva postaus !:))

    VastaaPoista
  6. nukutko hiukset kiinni vai auki? ja ku tuut suihkusta nii pidätkö hiuksii kiinni vai auki kun ne on märät?

    VastaaPoista
  7. mä oon ihan kateellinen sun hiuksista :( muuten, käykö sulla silleen, että oot suoristanu, ja meet vaikka kosteeseen ulos, nii ne menee heti kiharalle ? tai taipuu ? :)

    VastaaPoista
  8. oon niin kateellinen sun hiuksilles !:D

    VastaaPoista
  9. huisi postaus, kiitti täst ! :>

    VastaaPoista
  10. Toi TREsemme heat juttu on tosi hyvä ! :-)

    http://krisunen.blogspot.com/

    VastaaPoista
  11. OMG! sun hiukset on something to die for! katoin tota suoristus kuvaa ihan suu auki! wow ne on unelmat! :D

    VastaaPoista
  12. - Ootko syöny jotain lisäravinteita tai käyttänyt hiustuotteita, jotka nopeuttavat hiusten kasvua vai ootko niin onnekas, että sun hiukset kasvaa nopeasti?
    - Kuinka usein käyt leikkauttamassa hiuksiasi ja oletko suunnitellut hiusten radikaalia leikkaamista?

    VastaaPoista
  13. oon oikeest ihan ylikade tost sun tukastas... ja tost mite harvoin sun tarvii pestä sitä! ite ku joutuu pesee joka päivä et pysyy puhtaan tuntuseen ja oloseen :-D

    VastaaPoista
  14. sulla on ihana tukka! tuuheuttaako nuo syossin shamppoot sun tukkaa sit? <: ja jos jätät sillain luonnollisesti tukkas, niin tuppeeraatko sää sitä ja laitatko siihen lakkaaa? :) oot ihana!

    VastaaPoista
  15. i really love your hair :)and your haircolor.
    can i ask you what did you do to get this haircolor? or it's of sun-shine?:)and maybe it's a bad question but you have so much hair and volume that i just have to ask on it :D
    :: it is all your hair or do you have some ,,hairpieces''? :) thanks for answer.

    VastaaPoista
  16. Sun hiukset on maailman täydellisimmät! :)

    VastaaPoista
  17. leikkasitko usein noita hiuksia ku kasvatit niitä? ää aivan ihanat hiukset, kade :(

    VastaaPoista
  18. voi että ku sulla on just sellanen tukka minkä ite haluisin, oo onnellinen noista! <3 tykkään hirveesti blogistas kun ihanien kuvien lisäks kirjotat jotenki nii välittömästi ja silleen ihanku kuuntelis oikeesti sun juttelua :--)

    VastaaPoista
  19. tosi nopeesti oot kyl saanu kasvatettua! sun hiukset on ihan täydelliset :)

    VastaaPoista
  20. ÄÄÄ! Maailman upeimmat hiukset oikeasti! Miten ihmeessä saat kasvatettua nuin nopeasti takas pitkiks? Syöks jotain hiustenkasvua nopeuttavia vitamiineja or something? OOn kyllä niin kateellinen nyt :PP.:P <3

    VastaaPoista
  21. Niin ihanat hiukset! Oon hyvin kateellinen, meinaan mun hiukset kasvaa sentin kuussa, jos sitäkään ja samalla varisee jonkun verran latvoista pois.

    Kannattaa joskus kokeilla nukkua silleen et letittää tukan. Tulee ihanat laineet :) (tein tota sillon kun oli pidennykset, ettei ne takkuuntuis) Ja voisitko sitten ottaa siitä kuvat että miltä näyttäää? :)

    VastaaPoista
  22. oon niiiin kade noist sun hiuksista oikeest ! ihan täydelliset:-D

    VastaaPoista
  23. Ihanat noi sun hiukset,oon myös tosi katellinen!:)

    VastaaPoista
  24. kadun niin et leikkasin miulle otsahiukset kaks vuotta sitte, ois niin ihanaa ku ois tommoset etuhiukset! etkai oo ikinä aattellu et leikkaa noita? :D ihanat on :)

    VastaaPoista
  25. onks sulla huonokuntoset hiukset? Niiku kakshaarasia ja kuivat?

    ei siis pahalla :D rakastan sun hiuksia!

    VastaaPoista
  26. Sun hiukset on niin upeet! :)

    http://thelittlenotebook2.blogspot.com/

    VastaaPoista
  27. Hyyi! Noi ihan lituskat suorat ei vaan sovi sulle yhtään! Ei pahal. Mut ku oot tupeerannu, ni jätte kivat :)

    VastaaPoista
  28. perfect hair ! oikeesti oon niin kateellinen sun hiuksista ! :)

    VastaaPoista
  29. ei käy suorat YHTÄÄN !

    VastaaPoista
  30. hyi kauheet suoristettuna!:D mut ihan täydelliset tos ennen- kuvas! :D ja tos ku on suoristettu ni mä katoin myös et mikä harmaa osio sul on tos edessä :D ja suoristettuna sun pää näyttää liia pieneltä :D

    VastaaPoista
  31. Ennen-kuva on rakkautta, mäkin haluun tollaset hiukset :)

    VastaaPoista
  32. oot oikeesti ehkä kaunein ihminen kenet oon koskaa nähnyt.:)

    VastaaPoista
  33. haluaisin kans tietää et ootko syöny jotai lisäravinteita ja jos oot niin tarkalleen mitä tuotetta suosittelisit. mut mite ihmees hiukses on noi nopee kasvanu, ittel tuntuu ettei ne kasva ikinä mihinkään o:
    - love your hair

    VastaaPoista
  34. sulle sopii paaaaaaaljon paremmin noi laineikkaat :) näyttää ihan erivärisiltäkin ku suorina :o

    VastaaPoista
  35. kiva, sun hiukset on täydelliset :(:( Vähä outoo ku tos suoristettu -kuvas sun hiukset on iha eri väriset ku tos ennen kuvas :D:D! ja muute, kui hyvi sun pysyy noi hiukset suorin, ku oot suoristanu ne? :)) Kihartuuks ne niiku vaik ulkon/muute vaa kostees ilmas :DD

    VastaaPoista
  36. siis miten sun hiukset on voinu oikeesti kasvaa noin nopeesti:o ite leikkasin joku puol vuotta sitte olkapäihin asti ja mul ei oo kasvanu kun tyyliin sentin:D.. käytätsä mitää muita tuotteita kun noita elellä mainittuja, esim syötkö jotain vahvistavii vitamiineja jne:D oon niiiiin kateellinen!!

    VastaaPoista
  37. jess kiitti tosi paljon! ja noi on niin kivat :) odotellen erilaisia kampauspostauksia ;) :---DD

    VastaaPoista
  38. En ymmärrä, ite oon yrittäny kasvattaa hiuksia pitkään mutta niistä ei tuu millään pitkiä! Kauan oikeen oot kasvattanu noita? :O ja nuo sun hiukset on unelmat ..

    VastaaPoista
  39. Ihana ihana ihana postaus, sun hiukset on niin täydelliset. :D

    Ootko tehny mitään sen eteen et sun hiukset kasvaa noin nopeesti? Ite oon kasvattanut tässä nyt kutosen kevään polkkatukasta tähän asti hiuksia. Oon nyt lukion ekalla ja hiukset kainaloihin asti. Huoh.

    Toinen kysymys vielä että ilmeisesti noi shampoot mitä nyt käytät niin on tollasia mitkä ei tee silkkisiksi, mutta osaatko suositella mitää muita shampoita noiden lisäks, mitkä myös ei tekis sitä silkkisyyttä. Inhoon sitä kans, nii ois kiva tietää.(:

    Kiitos<3

    VastaaPoista
  40. pesetkö hiukset yleensä aamuisin vai iltaisin?:)

    VastaaPoista
  41. vautsi sul o mahtavat hiukset! :)mun ei näyt tolta vaik oisin tehny niille mitä monta tuntii:D

    VastaaPoista
  42. Mitä teet sun hiuksille et niist tulee tollaset "rasta/pötkylä"maiset ?
    :D ja miten saat talvella taltutettuu sähkösyyden? :)

    VastaaPoista
  43. olen niiiiin kade sinulle, jos pystyt olemaan noin kauan pesemättä hiuksiasi! Minulla rasvottuu jo yhden päivän aikana :D

    Vuosi sitten oli vielä ongelmana vedestä kertyvä metalli, joka saa hiukset vihertämään.. Kampaajani aina yritti, että pese vaikka joka kolmas päivä, mutta siis jos pesen esim. "vain" joka toinen päivä, hiukseni ovat jo tänä toisena päivänä aika karseat, ja ponnarilla mennään :D

    Ei ollenkaan karseeta siis tuo sinun pesemisesi. :) Ole onnellinen!

    VastaaPoista
  44. haluaisikko joskus pistää kuvan tänne missä sulla on lyhyet hiukset ku en ossaa yhtää kuvitella miltä ne näyttää:--D

    VastaaPoista
  45. ihanat hiukset sul mut tota onks toi Lämpösuoja, TRESemmé hyvä?! :D kosk mul o semmoi hirvee lämpösuoja joka saa hiukset näyttää likasilt aja tahmeilta ja joka latistaa kaikki hiukset iha hirveiks ja äh :( se o kamala nii millai toi on? kosk TARVIIN uuden hyvän lämpösuojan !:D

    VastaaPoista
  46. ohhoh :---) sulla on kyllä ehkä ihanimmat hiukset mitä olla voi ! ihan kaikinpuolin :- D jos tollaset omistais.. ♥

    VastaaPoista
  47. Mistä toi harja on ostettu? Ootko värjänny niitä? Upeet hiukset kyllä! :)

    VastaaPoista
  48. Ohh, mitkä hiukset! Oon ihan superkade! :)
    Mikä kamera sulla on? Jos järkkäri nii mitä obsuja? Ja mitä obsuja suosittelisit?
    Oih, oot niin ihana:)

    VastaaPoista
  49. Kannattaa pitää hiukset letillä yön ajan, niin ei mene takkuiseksi :)

    VastaaPoista
  50. Ja sulla on muuten aivan unelmahiukset! :)

    VastaaPoista
  51. onko sulla pidennykset..? iha ku ois :D

    VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.