perjantai 23. syyskuuta 2011

Ostoksia Cybershopista

IMG_2304
IMG_2302
IMG_2306
IMG_2307
Eli tää kaulahuivi makso 7 euroa :) eikö oo ihana !
IMG_2309
IMG_2310
IMG_2312
Kauluri/kaulahuivi makso 12 euroa. (^kuva)
IMG_2314
IMG_2315
koru, 8 euroa
IMG_2317
Piilarit, ja niinkuin kysyitte sillon aikasemmin piilolinsseistä, että eikö pitäis käydä optikolla. Oon käynyt aikasemmin, ja tiesin kyllä. Ja ainut mitä pitäää käydä ostamassa on se neste jota laitetaan piilolinsseihin ja sinne missä ne lilluu.. ( eikö kuulostakkin siltä että tiedän :DD ) En tiiä näihin mitään termejä koska tämä oli ensimmäinen kerta kun laitoin piilolinssit. Me laitettiin niitä Lian ja Mikaelin kanssa tyttöjen vessassa melkeen 15 minuuttia. Kyllä ne sinne vihdoin saatiin, meinasin koko ajan väkisin pistää silmät kiinni haha :D oli hauskaa, nauroin koko ajan ihan hirveesti. Mutta nyt kun nämä on ollu silmissä, ei tunnu missään. Välillä unohdan että mulla on piilolinssit, ja kun käyn vessassa katon peiliä niin pelästyn haha :D
MUTTA tässä kuvia ne silmissä >
IMG_2326
Jos kattoo ihan läheltä mun silmiä, nii noista reunoista näkee ne piilolinssit. Mut kyl se aika hienosti tunnistaa että mulla on ne ! MUT NÄÄ ON SIISTIT !
IMG_2346
IMG_2337
IMG_2347
kuivat huulet :(
haha mun kuviksen opettaja tuli kattoo ihan läheltä ja olin vaa " hui kamala " haha :D naurettiin vaa Lian kanssa. Lialla oli kans mustat ! Niistäki voisin joskus ottaa kuvan jos se pistää ne toistekki kouluun hih ! Must tuntuu että tarviin aina Lian apua siinä että saan nää silmiin. vaikeaa.. :( Mut kai sen oppii ajan kanssa.

Ei mulla mitään tän erityisempää, kun halusin vaan näyttää noi ostokset. Toivottavasti teitä ei häiritse se, että noita kuvia ittestäni tuli nyt taas kauheesti. Ja vielä sellasta että jos jotain mahdollisesti kiinnosti noi piilolinssit tai huivit tai koru, niin suosittelen että käytte kurkkaamassa Cybershopin sivuja tai käykää Kampin Cybershipissa. Mä ensin ajattelin ettei noi olis mun tyylisiä juttuja, niin sieltä löytyi monia MONIA juttuja josta kiinnostuin. Esimerkiksi nettisivuilla on ihana valkoinen toppi jossa on Marilyn Monroe. Ja yllätyin kun menin Lian kanssa sinne, niin siellähän oli vaikka mitä pikku juttua josta kiinnostuin. Varsinkin korut ja huivit, esim bongasin sieltä sellanen huivi jota Mungo lifen Anna ja Just my Imaginationin Janni käyttää ( musta ja punainen pääkallo huivi ). Mutta tosi kivoja juttuja kannattaa oikeesti käydä chekkaamassa :)  Onneks menin Lian mukana sinne ! AINII ja niille jolla on venärit niin siel on ihan hirveesti venäreitä, esim Niila on ostanu kaikki sieltä.

with love
Juuli 

32 kommenttia:

  1. vähä hei kivat noi piilarit :D

    VastaaPoista
  2. ooi sopiin sulle noi piilarit, oo onnelline ettei sun tarvii käyttää piilareit siin mieles et näkisit jotai ilma rillei ! :)

    VastaaPoista
  3. cybershop on iha sika hyvä kauppa :D just parhaat venärit sielt tyylii :) hitto haluisin muute nii paljon piilareit, ois siisti käyttää joka päivä sillee kaikkii eri värei.. kyllästyisin vaa sit omii silmii haha :D mut noi on nii cool!

    VastaaPoista
  4. oo just kivat ! :)

    ps. http://www.piilolinssi-info.net/2008/02/piilolinssien-silmiin-laitto-opas-video.html kannattaa tsekata

    VastaaPoista
  5. sairaan siistit piilarit! ihmeellisen nopeesti sait ne silmiin :) itse kun ensimmäiset piilarit sain niin itkin ja laitoin niitä 2tuntia, sen verran se vaikeaa oli! ja blogis on aivan huippu :)

    VastaaPoista
  6. millä otat noi kuvat ittestäs ? sil sun kameralla jotenki itselaukasijal vai ?

    VastaaPoista
  7. kivat piilarit! :-D

    http://julia-angelika.blogspot.com

    VastaaPoista
  8. Ihan mielettömän siistit piilarit! Haluisin itellekki mutten oo ihan varma että voinko käyttää kun mulla on ruskeat silmät niin näkyiskö niissä loppujen lopuksi mikään väri..:-D Niin ja cybershop on munkin mielestä ihan tosi kiva kauppa, voisin viettää ikuiduuden hipelöimässä kaikkia turhuuksia!

    VastaaPoista
  9. no piilarit on niiiiiiiin hienot:)

    VastaaPoista
  10. se on outoo et kaikki luulee et noi piilarit jotenki sattuis tai tuntuis erilaiselta ku normaalisti ku mulla itellä on ollu jo niin kauan piilarit koska en näe hyvin -.- ja kyl sen laittamisen oppii aika nopeesti :D

    VastaaPoista
  11. onko Lialla blogia ?:)

    VastaaPoista
  12. paljon noi piilarit makso? näyttää super kivoilta !

    VastaaPoista
  13. sun blogi on ihan kiva mut eih, tajuutko kuinka ylimielisen kuvan annat ittestäs ku et lähes koskaan vastaa kommentteihin tai julkaise negatiivista palautetta?
    kaikki kommentit on vaa positiivista ja oon itekki laittanu pari kommenttia jotka ei ollu ihan niin imartelevia niin et julkassu niitä? aina naurettavaa

    katotaan nyt julkasetko tätäkään

    VastaaPoista
  14. tää nyt kuulostaa oudolt, mut mil teet kulmas :)? ootko värjänny ne, vai vedätkö aina vaa kynällä? sun blogi on yks mun lemppareist, jejee:)

    VastaaPoista
  15. Wautsi kylläpä on kivat :)

    Check this out: http://mysecrets-linda.blogspot.com/

    VastaaPoista
  16. Hei Emma, yhellä mun kaverilla on ruskeet silmät, ja se laitto siniset piilarit ja kyllä ne näky! En tiiä sit et oliko ne jotkut erilaiset ettei ihan normi piilarit, mut se näytti sika friikiltä! :D

    VastaaPoista
  17. ... : Kiitos ! :)

    Milla : kiitos paljon ! :)

    Sini : kiitos ! :)

    Anonyymi : Kiitos ! Kyl mä oon :) ja en mä noit viitti kauheesti käyttää ettei mun silmät vaurioidu ! :)

    YASSU : joo i feel you dude, heti ku otin noi pois tuli normaali olo :D haha ! Mut kui nättii olis, ainut huono et silmät kai voi vaurioituu vähä niide käytös :/

    R : kiitos :) heh juu mulla oli apulaisia nii nyt osaan varmaan laittaa ! Mut kiitti !

    Anonyymi : kiitos :) haah no ku otin pois niisillon vaa alpin ragee etten saa niit pois :Dd haha ! Mut onhan se vaikeeta !! :D

    Anonyymi : joo otan itselaukaisialla, ja pistän kameran ikkunalaudalle:)

    Julia : kiitos :)

    Emma : kiitos ! :) aaa nii, mut ruskeet silmät on ihanat :) kyl joku väri menee ruskeisii.. Musta ainaki :D

    Maria : kiitos :)

    Anonyymi : Niimpä, mut mäki luulin eka ! Mut eipä tuntunu. Tai eka se tuntu vaa silt et olis roskasilmäs mut se meni nopee ohi ku tottu niihi nopee ! Mut sähä voit ostaa sellasii piilareit jos on vahvistukset ja se eriväri ! Mut uskon et on kurjaa ! Jos joka pv käyttää nii kyl oppii :)

    Anonyymi : ei oo lialla blogii :(

    Stella~ : Kiitos :) ne makso 29 euroa !

    Anonyymi : no tottakai mä tän julkasen ku sanoit tollee. Yritä sä pitää blogia jota seuraa yli tuhat ihmistä, vastata kaikkiin formspring kysymyksiin, facebook kysymyksiin ja elää vielä omaa elämää ja käydä koulua. Onks sulla muka oikeus tulla valittamaan että oon ylimielinen ? En oo mikään supernainen en todellakaan kerkeä tehä kaikkea, valitettavasti. Ajattelet sä sit tai et että oon ym, nii sä oot varmaan yks harvoista valituista jotka edes jaksaa dissaa mua. Mieti nyt vähän.

    Anonyymi : hah ei kuulosta oudolta ! Välillä värjään ne ja sitten ku väri kuluu mä vaan piirrän ne kulmakynällä. Värjään niitä suht usein :)Kiitos paljon !!

    VastaaPoista
  18. rakastan sun blogia ja varsinki sun hiuksia :) voisin tehä iha mitä vaan et munki päässä kasvais noin täydelliset hiukset!

    http://pinja-cantbetamed.blogspot.com/
    käy tsekkaamassa? :)

    VastaaPoista
  19. Mun mielestä sun aito silmänväri on just hiano, et tartte mitään väripiilareita. Tekee vain liian feikin näköseksi : >

    Mutta sun blogiks on tosi kiva, tätä on ihana lukea ! Ja kysyin sillon Rihanna postauksessasi että millä kameralla olit kuvannu ne kuvat, kysäisen siis uudestaan : D

    VastaaPoista
  20. mulla on aina ongelmia seurata sun blogia koska oot niin saatanallisen kaunis että mulle tulee aina kamala itsetunto ongelma kun seuraavan kerran katson peiliin :DDD mutta seuraan silti sua. salaa. damn you senkin kirottu kaunis ihminen!

    VastaaPoista
  21. Oot kyllä nätti, sellanen oikeasti kaunis koska sun kasvonpiirteet ei oo sellasta perussuomalaista massaan hukkuvaa vaan persoonalliset.

    Ps. Tuo ylempi huivi on ihana, löysin melkein samanlaisen kirpparilta talvella mutten oo oikein saanu aikaiseksi käyttää - varmaan koko vähän vaikeuttaa, ku se on pienempi ku toi sun.

    Mutta hei jään seuraan sun blogia :)

    http://colours-and-carousels.blogspot.com/

    VastaaPoista
  22. Missä se hiuspostaus on? Se vaan katosi :(

    VastaaPoista
  23. ihanat ostokset ja ihana blogi ! :) kyllä noihin piilareiden laittoon tottuu taas :D

    http://livelikeloddy.blogspot.com/

    VastaaPoista
  24. god how pretty your eyes look! what´s your natural eye colour?

    VastaaPoista
  25. toi sun iho on mielettömä hyvässä kunnossa. miten se voiki olla noin hyvväsä kunnossa. ei yhtäkää epäpuhtautta :o mitä käytät kahvoihis? syötkö esim e-pillereitä jotka auttais?

    VastaaPoista
  26. oon hirveesti miettinyt et minkä kameran ostaisin niin on pakko kysyä ootko tykänny siitä sun canon EOS 600D? suositteletko?:))

    VastaaPoista
  27. Ihanat noi sun piilarit! <3 :) Ja muutenki ihana blogi!! :) <3 Muute onko joillaki sun kavereilla blogia? :D

    VastaaPoista
  28. oihh sun blogi on aivan ihana!!!! luin melkeen kaikki postaukset läpi (hehheh n.n) ja oot ihan sairaan nätti ja hyvä piirtämään jnejne:DD tosi kiva postauski:))

    ois ihan superia jos jaksaisit käydä tsekkaamassa mun blogin myös:')
    http://soljanen.blogspot.com/

    VastaaPoista
  29. Nätit noi piilarit ja sopiiki vielä sulle :)

    www.veeraxblog.blogspot.com

    VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.