tiistai 27. syyskuuta 2011

Study hard, and sleep all night.. Lame

IMG_2384
IMG_2382
Takki ZARA, laukku Mallorcalta, neule äitin.. :)
Moikka !
Ajattelin tässä koeviikon huumassa, että jos vaikka ensi viikolla tai jossain tässä lähi viikoilla tekisin yhden viikon ajan pelkkiä asupostauksia. Jossa olisi tällä tavalla vain pari kuvaa, ja pelkästään asusta. Olisiko se hyvä idea ?
Sitten voisin tehä kans sen hiuspostauksen, vaikka viikonloppuna.. Niin ja sitten ajattelin kysyä teiltä jos te haluaisitte laatia jotain toivepostauksia. Ja sitten yrittäisin yhden viikon ajan toteuttaa teidän toivoita ?
Me oltiin viime viikonloppuna Torniossa taas käymässä, ja sieltä nämä kaksi kuvaa onkin. Siellä oli aaika tosi kylmä, melkeen ku talvi. Mutta ihanan raikas ilma... Oli mukavaa nähdä serkkuja ja muista sukulaisia :) Candy Worldissäkin käytiin.. taas heheh :) Ja itseasiassa huomenna alkaa mun koeviikko.. Ensimmäisenä on Englannin koe, joka ei nyt oo mulle vaikea, mutta kyllä mä siihen jotain kertailen koska haluisin tooosi hyvän siitä ! Koe viikko jatkuu ens viikon keskiviikkoon asti :) mut lauantaina eikä sunnuntaina oo kuitenkaan kokeita.. Kadehdin niitä jonka koulussa on systeemi, jossa on kahden viikon koe viikko ja aina kun ei ole kokeita ei tarvi mennä kouluun. JOKA ON EPISTÄ.. Mulla on joka päivälle koe.. perskutaaa. MUT pe ja ke on kuviksen koe.. joka nyt on ihan lälly, ku siihen ei tarvii lukea vaan mennä paikalle ja palauttaa tehdyt työt :) Mutta tällä kertaa ei oo tän kummempaa selittelyä ! Muistakaa pistää toiveita >
Zion I - Coastin'
Chace & Status - Time ( memro remix ) 
Rabbit Killer - Prophetic ( Original mix ) 

PS: 
Juuli ja ystävät 2011
Juuli 2011
Saatiin koulu kuvat ! Ite tykkäsin luokkakuvasta ja kaverikuvasta mut tää oma kuva nyt ei oo mikää paras.. En tiiä mikä mut ei nyt natsaa :D ihan ookoo.. hehe ! 

54 kommenttia:

  1. Tee semmonen postaus missä esittelet niinku jokasesta 'vaatekategoriasta' sun lempparit !:) Niinku esimerkiks farkut, hameet, kengät jne :)

    Ja tuossa koulukuvas ei oo mitää valittamista, oot kaaaaunis(:

    http://johanna-vilhelmiina.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. ihanat meikit sulla tossa koulukuvassa:)

    VastaaPoista
  3. WHAAT!? mä asun Torniossa:-D

    VastaaPoista
  4. Mun mielestä toi sun koulukuva on ihan älyttömän nätti ja onnistunut! Sulla on tollaset säihkysilmät, ja hiuksetkin tosi hyvin :)

    Noista toivepostauksista... Hmm, no ainakin videopostaukset olis kivoja! Ja joku sellanen päivä Juulin kanssa -postaus, jossa ois paljon kuvia. Ehkä meikkipostaus? Tossa nyt jotain mitä tuli mieleen!

    Tsemppiä koeviikolle, mun koeviikko onkin jo lopuillaan, onneksi :D

    VastaaPoista
  5. ihan älyttömän nätti oot tos omakuvas ! :o

    VastaaPoista
  6. Oi oot niin kaunis! Mun mielestä toi sun omakuva on ihana :)

    VastaaPoista
  7. hieeno tuo koulukuva ja nätti oot mut voikko tehä joskus videopostauksia?:)))

    VastaaPoista
  8. oot ihan supernätti! ja noi hiukset<3

    pakko muuten kysyy et onks kaverikuvassa tuon yhden tytön nimi tea? : D

    VastaaPoista
  9. kävit torniossa taas? en nähny sinua, ite asun torniossa! :) tee postaus lempivaatteista ja huoneesta :-)ihania kuvia ja tuo sinun yksityiskuva on nätti =

    VastaaPoista
  10. maailman upein toi omakuva :o !

    VastaaPoista
  11. hyi kauheit noi sun kaverit :D:D mee omanlaisees seuraa niinku olit yläasteel

    VastaaPoista
  12. tee postaus sun parhaista matkoista, ja siellä missä oot ollu, ja mihin haluisit mennä, ja minne oot menossa "lähiaikoina", ja mikä oli huonoin matka... :D ihana blogi <3

    VastaaPoista
  13. jooo asukuvia ois just jees :) ja huonepostaus! :)

    VastaaPoista
  14. sul on tosi paljon yhdyssanavirheitä! häiritsee :D

    VastaaPoista
  15. ihanaaaanaanaannananaaaaa toi sun koulukuva. sul on tosi nätit silmät :) <3

    VastaaPoista
  16. noi sun hiukset! äää oon niin kateellinen! onks sulla pidennykset vai onko iha omaa hiusta kaikki? :)

    VastaaPoista
  17. OMG! jos en valehtele yhtään voin sanoo et toi on yks näteimmist kuvist mitä oon sust nähny! siis toi yksinkuva :) älä murehdi se on oikeesti ihana<3 :D oot sairaa nätti eiku kaunis siinä !

    VastaaPoista
  18. Oi mun mielestä toi koulukuva on onnistunu!(:
    Toi asupostaus viikko kuulostaa hyvältä idealta. Ja muita postausideoita ois lemppari vaatteet, meikkipostaus, videopostaus ja huonepostaus!(: Oot loistava tyyppi Juuli!(: Tsempit koeviikolle hvin se menee!(:

    VastaaPoista
  19. täytyy sanoa, että löysin sun blogisi vasta äskettäin ja se on aivan ihana! olet ihan mielettömän kaunis ja tuota sun tukkaas ei voi kun kadehtia :-) harvemmin törmää näin kivoihin blogeihin, että pakkohan tätä on jäädä jatkossakin seurailemaan!

    http://www.once-real.blogspot.com

    VastaaPoista
  20. EI HELVETTI MITÄ EMOI TOS FRENDIKUVAS! SIIS EI SAATANA :'DDDDDDDDDDDDDDDDD

    VastaaPoista
  21. toi takki on ihana :) ! sun pitä kans käyttää sitä sun zaran trench takkii se joka näyttää iha burberryn takilt :D ja toi sun koulukuva on ihana, sun pitää antaa mulle sit tarrakuva:) <3

    VastaaPoista
  22. Toi omakuva on onnistunu just hyvin ;O mun ei onnistunu ollenkaan noin hyvin ku sulla, oot niin kaunis :)

    VastaaPoista
  23. herranjumala..... et ihminen voi olla kaunis! oikeesti:)

    VastaaPoista
  24. päivä kuvina olis tosi kiva ! eli kerrot koko päivän pelkillä kuvilla :)

    VastaaPoista
  25. oot ihan sika nätti (: rakastan sun tyylii ja sun ulkonäköö!

    VastaaPoista
  26. olis kiva jos tekisit video postauksen, ja olis kiva nähä vanhoi kuvii sust just joku yläaste ikäsest ylöspäi näkis mikälaine tyyli sul on ollu sillo yms :)

    ja toi yksityiskuva on tosi hyvä mun mielestä :)

    VastaaPoista
  27. Kaunis Juuli ja kiva postaus kuten aina!:) Piti vaan kommentoida sitä, et must on tosi upeeta se miten aito ja avoin ihminen sä oot, ja sitä miten sä hyväksyt erilaisuutta. On tosi asiatonta ja lapsellista käytöstä noilta anonyymeiltä tulla aukomaan päätään sun uusista kavereista, jotka on varmasti ollu tutustumisen arvoisia kaikki:) Hienoo että täällä joku uskaltaa olla oma ittensä ja tehä mitä haluaa muiden mielipiteistä valittamatta vaikka sitten jotkut kateelliset siitäkin saa väännettyä jotain mukamas negatiivista... Ei mulla muuta, suututti vaan ! Go Juuli ja Juulin kaverit, ootte ihania :)

    VastaaPoista
  28. vau noi kuvat torniosta on ihan uskomattoman kauniita:)!

    VastaaPoista
  29. "EI HELVETTI MITÄ EMOI TOS FRENDIKUVAS! SIIS EI SAATANA :'DDDDDDDDDDDDDDDDD" <- Mikä kommentti toi on olevinaan? Tarkottaako se että uskaltaa näyttää persoonalliselta että on automaattisesti emo? Muutenkaan kukaan kuvan henkilöistä ei ole läheskään emo. Ulkonäkö ei aina kerro koko tarinaa ihmisestä: olen sitä mieltä, että henkilö joka ei muistuta emoa laisinkaan voi olla yhtä hyvin emo kuin 'stereotypiaemo.'

    Tämä ei kuitenkaan ollut asiani! Sitä piti sanomaan että ei kannata huolehtia tuosta koeviikosta vielä. Sinulla on varmaankin nyt alkuun 7 kurssia? Yleensä lukioissahan on systeemi että kurssitarjottimen rivipäivinä on koe. Sitten kun sinulle tulee tyhjä rivi saat 'vapaan' koepäivän. Tällaisia tulee ainakin lukion edetessä, itse olen kakkosella ja noita on edessä nyt vuoden loppupuolella muutama... Tsemppia koeviikolle. Toiveena näin loppuun: tee joskus postaus uudesta lukiostasi tai vaikka koeviikosta ja kerro omia lukumetodejasi / lempiaineitasi / miten meni yms... Saisi sitten tämän koulunäkökulmankin elämääsi. Numeroiden ei aina tarvitse olla kymppejä. Keskivertosuoriutujiin on yleensä helpompi samaistua ja olen varma että moni lukija olisi samaa mieltä ettei lukio aina ole helppoa!:)

    VastaaPoista
  30. Sulla on tosi mahtava blogi Juuli, thanks that oot päivien piristäjä! mut niin, ois ihana lukee postaus sun ystävistä, missä ootte tavannu toisenne yms. :) Oon löytäny sun blogin kautta myös even ja kaisan blogit, ja koukussa ollaan :)
    Ps. sulla on kiva tyyli ja oot to-si hyvä piirtämään! :) Ja ne kangaskassit... <3

    heheh kiva kommentti btw. :Dd

    -Marlene-

    VastaaPoista
  31. Asupostaukset kuullostaa kivalta :) Ois myös kiva nähdä esim sun koruja.

    VastaaPoista
  32. Joo mieki asun torniossa ja täällä tosiaan on ihan tajuttoman kylmä,aamulla tuntuu että vaikka kuinka vaatetta laittaa nii ei riitä! Aivan ihanat hiukset ja tuo takki on upeaaaaa:D!

    VastaaPoista
  33. ikävää että ihmiset arvostelevat sun kavereita, mutta en tajua yhtä juttua.. :/ jos yleensä jätät julkaisematta ikävät kommentit, niin minkä takia nyt julkaisit tuollaisia kamalia solvauksia kavreistasi? miltähän heistä mahtaa tuntua, jos lukiessaan blogiasi huomaavat kommentit.. Olis ollu ehkä fiksuinta koittaa olla loukkaamatte htiä vaikka sua loukattiinkin, ja olla tuomatta asiaa millään lailla esille (myös facebookissa kirjoitit asiasta). Mut muista, ihmisist ei tee ystävii ulkonäkö vaan sydän, ja ne jotka haukkuu on pinnallisia ihmisiä joiden maailmankuvan on vääristynyt. :)

    VastaaPoista
  34. toi punapipone poika(; ja love ur hair!!<3

    VastaaPoista
  35. missä lukiossa siis oot? :)

    VastaaPoista
  36. Anonyymi kirjoitti...
    hyi kauheit noi sun kaverit :D:D mee omanlaisees seuraa niinku olit yläasteel

    Aika ilkeätä! ei se tärkeintä ole että miltä näyttää vaan se luonneee......

    VastaaPoista
  37. Johanna : Juu pistän muistiin kiitos :)

    nooris : Kiitos paljon :)

    Anonyymi : hah ai asut :)

    Suvi : voi kuinka kivasti sanottu ! kiitos paljon :) Kiitos paljon noista ideoista pistän muistiin :) KIITOOS

    MONIKA : Kiitos paljon :)

    Sini : Kiitos sini :)

    Anonyymi : Kiitos :) juu pistän muistiin !

    Anonyymi : Kiitos paljon :) aa joo on Tea :)

    linda : juu olin vaan viikonlopun ja pysyteltiin aikalailla sisätiloissa :) Kiitos paljon ! juu pistän muistiin :)

    Anonyymi : Kiitos :)

    Anonyymi : Mee sä kotiin ja pyydä sun vanhempia opettamaan sulle käytöstapoja.

    Anonyymi : UI uus idea, kuulostaa hyvältä :) pistän muisitiin :) kiitos paljon !

    Sirpa : Juu sellasen teen ehkäpä :) kiitos !

    Anonyymi : ai häiritsee.. olis kiva jos tulisit tarkistaan ne aina mun puolesta kun ne on niin vaikea spottaa :)

    jjasuu : Kiitos paljon :)

    Laura : kiitos paljon :) ihan oma tukka se on :)

    Anonyymi : AI toi mun koulukuvako ? :D Noh kiitos paljon :) kiva kun näät sen erinlailla ku minä :)

    Sanye : Noh voi kiitos :) hyviä ideoita laitan muistiin ! kiitos kiitos, sä oot ihana :)

    jenni : Voih oot ihana kiitos paljon :) kiva kun tykkäsit noin paljon heh !

    Anonyymi : nyt voisit kyllä pysähtyä ja miettiä mitä just menit sanomaan.

    Enya : Kiitos enja rakas <3 joo käytän :) hihi joo saat jos saan sun oman kans <3

    Dana : Kiitos paljon :)

    Emilia : Kiitos :)

    Essi : hehe kiitos paljon ! :)

    Anonyymi : oukei pistetään muistiin :)

    eveliina : Kiitos :)

    allma : hah pistetään muistiin ! kiitos ideoistas :) kiitos :)

    Anonyymi : Kiitos tosi paljon, ja arvaa kuinka ihana toi sun kommentti oli ! sait kuule hymyn huulelle ! JA IHANAA että jotkut ihmiset huomaa ja osaa arvostaa tota, ja osaa arvostaa erilaisuutta. Ja musta on myös uskomatonta että noilla on pokkaa tulla valittamaan mun uusista kavereista jotka todellakin on olleet tutustumisen arvoisia. Musta on uskomatonta miten pinnallisia ihmisiä maan päältä löytyy. KIITOS sun kommentista :) suututti itelläki

    maria : Kiitos :)

    Anonyymi : AIVAN, mikä tekee ystävistäni emoja, ja miksi leimata ihminen noin vain tuntematta häntä. Osaa ihmiset olla ajattelemattomia tosiaan. Totta ei kaikkien numeroiden tarvitse olla kymppejä ja tuskin yksikään on.. keskiverto suorittaja on mulle hyvä joten siihen pyrinkin :) pyrin koulun käynnissä tekemään parhaani asioissa :) kiitos näkökulmistasi !Kiitos sun kommentistasi, ja noista sun hyvistä ideoista toivepostausta varten, laitan ne muistiin !

    Anonyymi : Voih kiitos sun kommentista :) olipa piristävä kommentti ! oon ilonen et saan sun päivät paremmaks vaan kirjottamalla :) pistämpä muistiin että kavereista postausta ! :)

    viivi : Kiitos :)

    Eeva : kiitos ideoista :)

    Roosa-maria : AI asut :D :) haha uskon jotenkin ton :D kiitos paljon !

    Anonyymi : Yleensä jätän asiattomat kommentit julkaisematta ja olisin jättänyt nämäkin mutta halusin muiden näkevän nämä. Nimittäin teen tämän ärsytyksen takia huomenna postauksen tollasesta pinnallisuudesta jota nämä anonyymit mulle näyttivät. Tottakai niistä tuntuu pahalta, ja jos mulle kävis niin mustakin tuntuis pahalta. En haluu peittää todellisuutta vaan mielummin avata muiden silmiä niinkun päätin ens postauksessa tehä :) puhut totta :) kiitos kuitenkin huolenpidosta

    Anonyymi : hih uu:) kiitti:)

    Anonyymi :kaitaan lukio :)

    Anonyymi : todellakin ilkeetä ja pinnallista.. :/ .

    VastaaPoista
  38. Huh huh mitä kommentteja, kaikkea se sieki joudut kestään! Ihanaa että jaksat kuitenkin ja ootki varmaan joutunu vähän kehittään sietokykyä että pystyy blogia piettään näin monen lukijan kanssa - mitä enemmän lukijoita, sitä enemmän ääliöitä sinne mahtuu.

    Tsemppiä koeviikkoon, toivottavasti menee kivasti aineet :)

    http://colours-and-carousels.blogspot.com/

    VastaaPoista
  39. Anonyymi kirjoitti...
    hyi kauheit noi sun kaverit :D:D mee omanlaisees seuraa niinku olit yläasteel

    27. SYYSKUUTA 2011 7.41

    <--- ei saaatana kui naurettava kommentti seriously?? :DDD en kestä, 10veet linjoilla taaass!

    tosi hyvin onnistuneet kuvat :))!

    VastaaPoista
  40. Oho, sähän olet mun luokalla!
    Oona tässä moi :--D

    Toi teidän kaverikuva on tosi onnistuneen näkönen^^ näytätte niin ilosilta siinä!

    VastaaPoista
  41. Anonyymi kirjoitti...
    hyi kauheit noi sun kaverit :D:D mee omanlaisees seuraa niinku olit yläasteel

    On kyllä harvinaisen naurettava kommentti :D. Koska eiköhän Juuli kuitenkin osaa ihan itse määritellä, ketkä ovat hänelle niitä sopivia kavereita?

    VastaaPoista
  42. aivan ihanat hiukset sulla ! c: ps. tykkään myös sun blogistas hirmusesti

    VastaaPoista
  43. upee koulukuva! ja ootpa nätti, sun hiukset näyttää vaaleemmilta, ootko tehny jotai niille..? :))

    VastaaPoista
  44. toi sun takki on tosi kiva! :)

    www.jansku-inmyway.blogspot.com

    VastaaPoista
  45. Wautsi noi sun hiukset! Ja tosi hyvin onnistunu koulukuva (-:

    VastaaPoista
  46. oot ihan sairaan nätti tos yksittäises kuvas :)

    VastaaPoista
  47. oih katos huomasin et sul on toi mun antama koru! :)

    VastaaPoista
  48. sun koulukuva = rakkautta ♥ oot ihan tajuttoman kaunis ja rakastan sun blogia :)

    VastaaPoista
  49. annan sulle tälläsen you have a lovely blog-palkinnon. tee toki toi haastekin jos nappaa, olis kivaa :--)

    http://loviisajosefiina.blogspot.com/2011/10/you-have-lovely-blog-haaste.html

    VastaaPoista
  50. sulla on mielettömän hyvä tyyli ja aivan älytön letti ! vauu

    VastaaPoista
  51. ei oo totta! onks tos kuvassa tea kekki! se oli mun kans samalla yläasteella ! :D

    VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.