torstai 7. marraskuuta 2013

Pipo in ACTION


IMG_9488
IMG_9495
IMG_9476
IMG_9486
IMG_9498
IMG_9524
Pipo Nelly.com, takki D&G (äitin), neule Gina Tricot, paita Bershka, housut Pull&Bear, kengät Dinsko, laukku H&M

AH tykkään tosta piposta ihan sika paljon.. Vaikka se keräsikin yllättävän paljon hämmentyneitä katseita ja outoja kysymyksiä koulussa kuten "mikä ton tarkotus on?" "miksei tossa lue jotain?". Tuli muutaman kerran naurettua ja mietittyä, että mitäs tohon nyt vastais. Mut ite tykkään siitä! Ainut huono pipoissa on se, että mun tukka menee päältä ihan littanaks niin sit kun koulussa tunneilla se pitää ottaa pois päästä.. Tukka ei ole silloin kovinkaan viehättävän näköinen.

Mulla oli tällänen asu viime viikolla torstaina kun oltiin Samulin kanssa tutustumassa Arabiassa Aalto-yliopistoon taiteiden ja suunnittelun korkeakouluun. Oli tosi mielenkiintoista! Mähän en siis hae vielä lukion jälkeen minnekkään suoraan. Pidän pientä taukoa koulunkäynnistä ja meen töihin varmaankin :)

With love 
Juuli


18 kommenttia:

  1. Oot kaunis, mut hymy tekis susta vielä kauniimman!

    VastaaPoista
  2. näytät nykyää nii sotilaalta ku et tuijotat vaa kameraan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hhahaha en ookkaa kuullu tätä enne, toi oli hyvä

      Poista
  3. millon toi ihana laukku on hmstä ostettu? Saakohan kyseistä laukkua vielä kaupasta tai esim. hm nettisivuilta? jos ei niin osaisitko auttaa mistä samantyyppistä laukkua voisi etsiä? Oot älyttömän kaunis! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostin sen varmaan noin kaks kuukautta sitten(muistaakseni) ! Kyllä varmaan, en ole ihan varma käy kattomassa vaikka nettisivuilta :) kiitos!

      Poista
  4. Ai mikä upeus oot! Tää blogi on kyllä yks mun lemppareista :-)

    VastaaPoista
  5. siisti pipo! ja jos saan sen verran neuvoa, niin kannattaa käydä sielä pääsykokeissa edes kokeilemassa ja kattomassa mikä meininki. Helpottaa sit seuraavana vuonna kun tiedät jo mitä siellä tapahtuu, eikä tarvii jännittää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosi paljon neuvoista :) en tiiä mitä ne hyödyttää sitten kun käyn ns kokeilemassa vaan kun ei ole motivaatiota sitten opiskella niitä asioita tai tehdä ennakkotehtäviä :(

      Poista
  6. Miks oot aina noin vittuuntuneen näkönen?

    VastaaPoista
  7. Toi toka kuva on aivan sairaan hieno! !! Et näytä kovin iteltäs mut jumalainen!!!: ))

    VastaaPoista
  8. ihana takki! näistä kuvista tulee sellanen suomalainen syksy fiilis, kiva et otat näit asu kuvii luonnossa:)
    http://fashionisserendipity.blogspot.sg

    VastaaPoista
  9. Tilasin viime viikolla ton saman pipon heti kun sen täältä sun blogista bongasin, eli suurkiitos vinkistä :) Keskiviikkona mulla oli se koulussa ja muutenkin ihmisten ilmoilla ja tuntui että kaikki tuijotti! En odottanu, että se niin ihmeellinen kuitenkaan olisi muiden mielestä :D Kyllä jotkut sitä myös kehui, mutta suurin osa vaan katsoi oudosti haha.
    Ihana tunnelma ja kiva asu näissä kuvissa! :)

    VastaaPoista
  10. Tosta piposta tulee kieltämättä sellanen "häh..?" fiilis :D On se ihan hieno, mut tuntuu että siitä puuttuis jotain.

    VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.