sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Day trip to Tallinn

IMG_4363
IMG_4393
IMG_4387
IMG_4365
IMG_4398
IMG_4362
IMG_4353
IMG_4403
IMG_4349
IMG_4405IMG_4296
SNEAK PEEK ASUSTA, huomenna enenmmän kuvia!
IMG_4358
IMG_4359

Eilen aamulla suuntasimme kohti Tallinnaa äitin, äitin ystävän ja Elinan kanssa. Vaikka väsymys painoi aikalailla, varsinkin kun on tottunut heräämään melkeimpä viisi tuntia myöhemmin, meidän aamu alkoi hyvin. Syötiin laivalla aamupala/brunssi ja kiertelimme kunnes laiva saapui Tallinnaan. Meidän reissun tarkoitus oli ehkä enimmäkseen kaupoissa kiertely, niinkuin mun reissut Viroon on aina. Kiertämisen aloitimme Bershkasta ja jatkoimme kohti Viru keskusta. Eniten odotin, että pääsen ostoksille River Islandiin!! Vaikka sieltä ei lähtenyt tällä kerralla mukaan muuta kuin kaksi paitaa, niin voin sanoa jos lompakko venyisi mun mieltymysten mukaan niin mulla olis puolet kaupan vaatteista nyt kotona. 
Kiertelyn jälkeen ja nälän yllättäessä päätimme suunnata vanhaan kaupunkiin. Menimme ihanaan italialaiseen ravintolaan syömään ( jonka nimeä en valitettavasti muista). Siellä nautiskelimme pitkään ja hartaasti kunnes tajusimme, että aika alkaa pian loppua. Päätimme kuitenkin ettemme halua jättää reissua tähän vaan varasimme paikat myöhemmälle laivalle, joka oli hyvä idea sillä päädyimme kiertelemään vanhassa kaupungissa. Söimme myös jälkiruuat ihanassa ravintolassa ja nautimme aurinkoisesta ilmasta. Ihana reissu kaiken kaikkiaan!

with love
Juuli 

10 kommenttia:

  1. Tykkään kauheesti sun tyylistä!! Ja ihania kuvia:)

    VastaaPoista
  2. laita ostoksista kuvia tai video? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. koitan saada aikaseksi :) Videota en varmaan tee :D

      Poista
  3. Moikka! Oon suunnitellu matkaa Tallinnaan syyslomalle poikaystävän kanssa eikä olla kumpikaan siellä ennen käyty joten osaisitko antaa jotain vinkkejä esim laivan/laivan (kansi)paikkojen valintaan tai missä kaikissa vaatekaupoissa kannattaa vaikka käydä mitä ei täältä Suomen puolelta löydy? :) Oliko teillä myös passit mukana vai pääseekö sinne ihan vaan henkkareilla? Jos oot ennen ollu siellä yötä niin oisko myös hotellivinkkauksia?

    Kiitos jo etukäteen jos osaisit näihin jotain vastata! Teidän reissu kuulosti kivalta minivirkistyslomalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vitsi kun en itsekkään tallinnassa oo niin kauhean paljon käynyt. Sen osaan sanoa, että satamaan kannattaa saapua väh puolituntia etukäteen. Laivassa kaikki istumapaikat menevät nopeasti jos ei saavu ajoissa paikalle, tottakai jos on hytti niin eri juttu! Ja mä suosittelen käymään tiettty Bershkassa, stradivariuksessa, pull and bear, zara, river island, yms! Hotelleista en tiedä koska en ole koskaan yöpynyt virossa, mutta ainakin Sokos hotelli on kaiken keskelä siellä Viru keskuksessa. kiitos :)

      Poista
  4. Vitsit, pitäisi itekkin lähteä pitkästä aikaan käymään Tallinnassa! Oot muuten ihan älyttömän kaunis :)
    http://jennicarita.blogspot.fi

    VastaaPoista
  5. ooi ompas kivoja kuvia! :-) osaatko sanoo mistä noi vikan kuvam kengät on? ihan törkeen kivat ja itellä on just tollaset haussa!

    VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.