sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Every night honey.

SUNNUNTAI
Again an other booring sunday.. Miten jotenki aina sunnuntaisin on niin tylsää ? :D Harvoin teen mitään erityistä sunnuntaisin. Tänäänkin ajattelin vain keskittyä rentoutumiseen ja vähän ehkä koulu juttuihin. 
Mutta silti minulla riitti energiaa tehdä teille tällänen hauska postaus mun aamusta ;)
Eli minä ja Nipsukka ruvettiin tekeen oikee miljonääri aamupalaa. ( mun niilan ja isin lemppari, ja keksittiin toi sana "miljonääri aamupala" siitä ku kaikissa leffoissa kunnon rikkaat aina tekee tälläsii :D ) 
Isi ei ollut nyt valitettavasti kotona, kun se oli tenniksessä. Eli minä ja Niila tehtiin tää siis kahestaan. 

Miljonääri aamupala :

Munia 
Pekonia
kaakaota
kermavaahtoa
jugurttia
(yleensä paahtoleipää )
jtn hyvää mehua


MAKE-UP 

My make-up today. Eli siis ajattelin tehä tälläsen jännä meikki postaus homman.. Tiiän en oo mikään ammattilainen meikkaan mutta silti tää on mun tapa miten joskus pistän mun meikit aamulla ;)

Eli ensin aloitetaan pesemällä  naama. Ja sitten laitan ainakin itse tällästä "päivä rasvaa" koska mun naama muuten kuivuu..  Vaihtelen yleensä erinlaisiin rasvoihin ihan kokeilun vuoks, eli nyt tälläkertaa on Lumene, moisturizing day cream ( classic blue ) 


with no make-up on.. ( väsynyyttt ) 


Pieni määrä meikki voidetta riittää. ( ainakin minulla ) meikkivoide, Lancome
sivellin , lancome


Laitan yleensä meikki voidetta silmien alle, luomiin, poskiin ja "virhe kohtiin" eli punottumiin, näppylöihin, finneihin yms.


Ja sit tää kynä juttu, ( jonka virallista nimee en nyt satu muistaan joku valokynä tai joku ) laitan sitä silmien alle, koska mulla sattuu oleen tosi tummat silmän alukset tosi usein. Ja myös niihin virhe kohtiin koska se peittää ne viel paremmin. 


 Ja sitten kulmakynä. Mun muuten pitäis ostaa uus koska toi on ihan lopuilla. Kulmakynän merkillä ei ole mitään väliä koska kaikki on ihan samanlaisia, mutta silti tää lumene on tosi hyvä. 
Vaikka just hetki sitten kävin siellä kosmetologilla laittamassa kulmakarvat silti se väri ei pysy niin kauan ettei mun tarvis laittaa siihen yhtään tota väriä. Joten laitan hellästi joihinkin kohtiin sitä. 


Tää mun ripsien taivutin ei oo mikään paras oikeesti. Se ei todellakaan taivuta hyvin niitä koska se on niin jäykkä. Evellä on sellanen ihan tosi hyvä ripsein taivutin. Se on sellane löysä ja sit ku sen painaa kiinni nii se pysyy silleen hyvin. ( tosi hankala selittää... ) Ostan ehkä uuden, näin H&M:ssä sellasen hyvän se oli just vähän saman tyyppinen ku se mikä Evellä on. 


Sain tän ripsivärin äitiltä, koska äiti ei tykänny siitä. Mut ite tykkäsin ! Se oli sika hyvä ku se oli vast ihan uus, mut nyt ku se alkaa loppua nii se ei oo enää niin hyvä. Se jotenkin sulautu tosi hyvin mun ripsiin, ja mun ripset näytti alkuperäistä pitemmiltä. 


Käytän harvoin valkosta kajaalia, mun mielestä musta on jotenki kivempi. Vaikka moni sanoo ettei sais olla tummat silmät yms yms.. Mut must ne on jollain tavalla sellaset viehättävät. Mutta jos joskus käytän valkosta käytän sitä ihan tosi vähän. Sen verran vaan, että saan mun silmät näyttään vähän isommilta.


Käytän myös tosi harvoin huulipunaa.. Tääkin on joku äitin vanha jonka oon siltä vieny. Mutta tunne arvoinen tämä huulipuna on, nimittäin äitini käytti sitä isin ja äitin häissä :) Käytän useemmin huulikiiltoa.

Ihan söpö väri eikös ;) 
IM READY :) 
Tässä sessiossa ei kestä enempää kuin ehkä 10 min. Mutta jos tekee kaiken pikku tarkasti ja siististi niin ehkä 15 min. 

hmm.. Kurkku tuli taas vaihteeks ihan tosi kipeeks.. Ärsyttävää. Ostin eilen kaupungilta näitä jotta en kuolis tähän yskään.. Vaikken ole ite koskaan uskonu kurkkupartillien voimaan..

Heippa ! :)

with love 
Juuli 

ps. Gigi D`Agostino - Ill fly with you

15 kommenttia:

  1. no joo, kiva tommonen porvariaamupala :-D mullekki kelpais

    VastaaPoista
  2. Rita : haha jeebb :D se on joskus kiva hemmotella ;) ja se on ihan helppo tehä itekki. Vaikka kaveri porukan kanssa tai jtn !

    VastaaPoista
  3. Toi neljäs meikkikuva, missä sulla on vaan meikkivoidetta nii on ihan älykaunis! (:

    VastaaPoista
  4. ihana toi huulipuna ! ja muuten sulle sopii tosi hyvin kans sillee et ei ripsarii ala ripsis ! :))

    VastaaPoista
  5. Anonyymi : Kiitos :)

    Kaisa : Jeeb se on aika söpö väri :) Kiitos kiitos ! :)

    VastaaPoista
  6. oij oot ihan sika kaunis nois meikkikuvis :) <3

    VastaaPoista
  7. oij oot ihan sika kaunis noi meikki kuvis :)) <3

    VastaaPoista
  8. hmmm..niin tuo kuva jossa sulla ei oo ala ripsissä ripsarii, käy tosi hyvin myös.Ja sillon silmät näyttää isommilta...ja tosi kiva posataus!:)..taas:D

    VastaaPoista
  9. ensinnäki täytyy sanoo et iha mieletön blogi. sulla on todellakin taitoo kirjottaa ! toisekseen, eiks noi pekonit oo vähä palanu ? :D sul on muute mielettömän kauniit kasvonpiirteet :)

    VastaaPoista
  10. Enya : Kiitos ;)

    iitu : hhiikiitos :) !

    Hely : Kiitos kiitos ;) haha joo no minä ja niila tykätää niist sillee et ne on melkee palanu ku ne on sellasii ihanan crunchy :D

    VastaaPoista
  11. "Laitan yleensä meikki voidetta silmien alle, luomiin, poskiin ja "virhe kohtiin" eli punottumiin, näppylöihin, finneihin yms."
    JUULI SULKO MUKA FINNEI? en oo nähy mut hei älde kaunis c(:
    ps. mun on ain pakko lukee tätä sun blogii tääl on nii hyvii juttui ;D

    VastaaPoista
  12. -oodi : hahah :D no on niitäkin välillä :DD
    hahah kiva kiva ! kiitos oodi :) !

    VastaaPoista
  13. tuliko sulla tossa jossai vaiheessa noissa kuvissa kasvoihin aurinkopuuteria vai näänkö vaa mitä sattuu ? :-D & oot ihan hullun nätti !

    VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.