perjantai 24. syyskuuta 2010

My Favourite

3 MUN LEMPI FARKKUA  


ELOCO
Nämä farkut ostettiin vähän ennen kesälomaa, sellasesta kaupasta kuin Ferrer. Sieltä ostin myös rippimekkoni. Hintaa housuilla oli noin 100 e. Hyviä puolia näissä housuissa on että niitä voi käyttää kesällä ilman että tulee todella kuuma, matala vyötärö, ja kiva väri. Huono puoli on että housut löystyvät polvien kohdalta.


CHEAP MONDAY 
Nämä farkut on Weekdaysta, kesälomalla ostettu. Rakastuin näihin ihan heti. Ja Eve siis osti nää farkut mulle synttärilahjaksi ! :) hintaa näillä housuilla oli 50 e. Hyviä puolia on että ne istuvat todella hyvin ja ne ovat mukavat jalassa. Mutta yksi huonopuoli on, ne löystyy käytössä todella nopeasti kuten muutkin vaaleat strech kankaiset farkut. 


FORNARINA
Ostettu Andorrasta noin kaksi vuotta sitten. Hintaa oli päälle 100 e. Housuista puuttuu yksi juttu johon rakastuin kun nämä ostin, sellainen ketju tai joku joka oli housuissa kiinni. Mutta se meni rikki kun joku tarttui siihen. Housut on mukavat päällä ja kun ne löystyy ne näyttävät boyfriend farkuilta. 



3 LEMPI PAITAA

ONLY
Tämän paidan ostin noin kaksi vuotta sitten Onlystä. Se maksoi ehkä noin 20 e. Kun en ollut käyttänyt sitä varmaan vuoteen, päätin kokeilla leikkaamista. Leikkasin olkaimet pois ja leikkasin ne isoiksi, ja leikkasin myös paidan alaosaa lyhyemmäksi. Paita on tarkoitettu kesä paidaksi. Huonoa paidassa on että leikkasin reijät niin isoiksi että välillä rintaliivit näkyvät todella selvästi sivuista. 



NEWYORKER
Tämän paidan ostin tänä kesänä Mallorcalta. Se maksoi noin 10 e. Paidassa on välillä ärsyttävää se että se on hieman löysä sivuilta mutta se ei haittaa kaikissa asukokoelmissa. Myös taskut on ehkä hieman liian korkealla mutta ei sekään niin haittaa. 




JUST FEMALE
Tämän paidan mä ostin varmaan vähän alle vuosi sitten Kampin Gallerysta. Se oli hieman kallis niinkuin aika moni muukin Just Femalen tuote. Se oli ehkä about 40-60 e. Silloin kun ostin sen käytin sitä paljon enemmän. Mutta nyt olen alkanut taas käyttää sitä. 



3 LEMPI KENKÄÄ

CONVERSE
Näitä voi käyttää melkein mikä vain kanssa. Luultavasti mun eniten käytetyt kengät, niissä on jo sivuissa reijät. En muista millon nämä ostin tai mistä, mutta ne ovat jo todella vanhat. 

 ASH
Nämä kengät sain äitiltä Barcelonasta. En tiedä kenkien hintaa mutta merkistä päätellen luultavasti aika hintavat. Nämä ovat hyvät kengät, niihin mahtuu talvella hyvin villasukat sisälle ja on todella mukavat jalassa. Toisin sadekeleillä kengistä menee helposti läpi. 

 DC
Nämä kengät ostin viime kesänä Ruotsista. En ole käyttänyt näitä paljon yhtään,  koska ne eivät ole sopineet melkein minkään mun asun kanssa. Mutta siitä huolimatta rakastan näitä kenkiä ja niiden väriä ! Kenkien pitäisi päästä hyvään käyttöön.. Kenkien hinta oli about 60 e






with love
Juuli 

ps. AH viikonloppu, kirjottelen teille taas viikonlopusta. Pitäkää kiva perjantai ! love ya !

8 kommenttia:

 1. noi cheap mondayn farkut on ihanat!

  VastaaPoista
 2. oon niin kade sulle, ku noi kaikki farkut istuu sulle niiiiiin hyvi :-(

  VastaaPoista
 3. No ei ole lemppareita syyttä suotta! Ahh, tahdon oikeesti noi sun converset ja ne vihreet kengät. ♥ Se ruutupaita ja vikat farkut oli kanssa aivan ihania! (:

  VastaaPoista
 4. kiva postaus :)) tykkäsin kovasti!
  ps. tuolla conversien esittelyssä lukee reijät, vaikka se kirjotetaan reiät :)

  VastaaPoista
 5. Mitä ootko vasta ysillä!! Näytät paaljon ikäistäs vanhemmalta :) Ihana postaus ♥ Ja noi ekat vihertävät farkut on upeet!!

  VastaaPoista
 6. Veronika :Kiitos ! :))

  Rita : hahah voi kiitoksia :)) ! :P

  Varislapsi : kiitos ! :) haha voit ostaa mun noi rikinäiset converset :D noei et saa rakastan niitä :D haha :) ja kiitos kiitos :))

  Anonyymi : Kiitos ! :) Oho katos vaan korjaan sen ehkä myöhemmin nyt en jaksa :D

  Anonyymi : JEP olen ysillä :D joo moni muuki sanoo :D hahah kiitos :) Hehe kiva ku tykkäät :P

  VastaaPoista
 7. sulle ois haaste mun blogissa! :)

  VastaaPoista
 8. oioi ihanat nuo elocon farkut !

  VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.