keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Thats what im feelin' yeah


Heippa !

Haha tänään oli jotenki tosi huvittava päivä. Vaikka aamu alkokin tosi hitaasti, niinkuin arvaattekin mua väsytti ihan törkeesti. Herään 8 aamusin tosi aikasin koska mulla oikeesti menee tosi kauan, toisin kuin Peppillä, tää nainen vois vaikka herää 15 min ennen koulun alkua ja keretä ennen ku tunti alkaa :D ! Nimittäin mä oon sellanen hidas mato joka herää ja nukahtelee samalla ku meikkaa..

Tänään oli tonniviissatanen.. En tiiä tiiättekö mutta mulla on ehkä mailman huonoin kunto, juoksen nopeesti sillon ku haluan mutta en jaksa juosta kauan. Yleensä mä oon kumminkin jaksanut sen tonniviissatasen mennä jotenki edes hölkäten / kävellen mutta tällä kertaa mä fiksuna tein niin että juoksin niin kovaa kuin pystyin sitte hölkkäsin ja sitte kävelin ja sit taas sama kunne alko pistää keuhkoista ja mahasta. Mä jatkoin koska koitin kurittaa itteeni jollain tavalla ja sanoin ittelleni et oon luuseri jos en nyt vaa juokse. Ja niin mä juoksin, sattu niin paljon. Sitte mä vertauskuvauksellisesti "törmäsin seinään" mun jaloista loppu voima, mun oli tosi vaikee hengittää mä vedin koko ajan sisään ulos. Se oli viimenen kierros, mä yritin kävellä kohti maalia. Kunnes just ennen ( kuulostaa tosi säälittävältä luultavasti ) mut purskahdin itkuun koska sattu niin paljon.

( TÄÄ ON JUST TÄTÄ mailman huonokuntosin ihminen olen.. jöö.. ) mä istahdin maahan ja sit en kauheesti muista mitä kävi, mut ku alko selvenee nii mun käsii pidettii ylhääl ja mun hiuksii ja Kaisa katto mua ja sano hengitä. Onneks se meni ohi, mut mua vielki ottaa vähä keuhkoihin ku hengitän syvään. Tää mun huonokuntoisuus johtuu osittain kans siitä ku mulla oli joskus vauvana sydänläpän ahtauma, joka on vaikeuttanu mun urheilemistä. Sain tollasen saman tyyppisen jutun alasteella viimeks. Oli aika hurja tunne.

Liikka tunnin jälkeen, sain Jassulta kyydin Kaisalle. Menin siis Kaisalle yksin, ilman Kaisaa :D Menin viemään kaisan jotain tavaroita sinne, ja otin pari juttua kaisalle kuvikseen kuten vaihtovaatteet. Kaisa oli sillä aikaa piano tunnilla, kun käväsin siellä. Loppu ilta menikin kuviksessa, ja nyt pitäisi kai mennä suihkuun yms. Joten moikka moi ! :)

with love
Juuli 


ps. romaanin kirjoitin olkaa hyvä :D

8 kommenttia:

 1. vooi sua juuli :s onneks ei mitää vakavempaa sentää sattunu :)

  VastaaPoista
 2. tänää oli kyl iha kiva päivä sitteekki vaik mä valitin sulle aika kovaa siin puhelimes ku koitit ettii mulle vaatetta :D kelaa ku mä ite melkee panikoiduin ku sä et hengittäny kunnol :oo onneks ei tapahtunu mitää vakavempaa ! ♥:kaisa

  VastaaPoista
 3. Anonyymi : :( nii onneks en pyörtyny or something :s

  J.K : nii oli iha semi hyvä päivä :) hahah no joo mut muute se oli oikeesti aika hauska tilanne :D No siltä sä näytit olit iha juuli hengitä koita nyt ja kaikkee.. :o No jöö.. kelaa jos oisin vaa pyörtyny jonnekki eikä kukaa ois huomannu ku vast hetken pääst et missä juuli :D

  VastaaPoista
 4. paljoks tuli sit ajaks?? :))) hyvin tsempattu kuiteski! :D

  VastaaPoista
 5. Hui apua, onneks ei sitten tosiaan mitään vakavampaa sattunut.

  Haha, mäkin oon hidas aamuisin, jumitun just paikalleni ja nukahtelen.. ja kaikki on ihan ihmeissään, että "mitä sä oikein TEET kun sä heräät niin aikasin?" :'D

  Toiset nyt kai sitten vaan on hitaampia kuin toiset. ( ':

  VastaaPoista
 6. Anonyymi : se oli nii huono etten ees viitti sanoo :D no joo ihan hyvin mutta ois se paremminki voinu mennä jos oisin vähä treenannu sitä varte tai jtn :D

  Varislapsi : Juu onneks.. haha :D no kyllä ja mä olen hidas :D

  VastaaPoista
 7. Aika klisee, mutta mun mielestä se riittää että yrittää :). Se on niin ärsyttävä katsella liikkatunnilla asennevammasia ihmisiä, jotka ei jaksa tehdä mitään, koska joku laji ei välttämättä oo se lemppari. Vihaan hiihtoo, mutta sitä on vaan kestettävä muutama tunti talvisin, vaikka kuinka olisin puoli kilometria muita jäljessä, räkä poskella ja sukset solmussa :D.

  VastaaPoista
 8. Ois kiva jos kertoisit enemmän tosta sun koulusta ku musta tuntuu että käyt jotain kuvisjuttua? Oot mielettömän hyvä piirtäjä, wow!

  VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.