tiistai 28. syyskuuta 2010

You think you know me ?

 mun rändöm hajuvesiä.. osa niistä on kyl loppu .. :D
Heipsu tyypit !

Arrgghh.. sori ku en oo nyt pariin päivään kirjotellu, koska mul on ollu vähän kiireitä ton koulun kanssa. Eli siis oon lukenu nyt vähän noihin kokeisiin. Ja välillä mulla on ollu tosi kipeet niskat ja kova päänsärky.. Otan mun päänsärkyihin usien 800mg  tai 600mg. Jotkut varmaan nyt ihmettelee miten se ottaa noin ison määrän, mutta kun mun pään särky ei mee millään ohi 200 - 400mg. Oon usein ottanu vähän isomman määrän. Tänään aamulla kun mä heräsin mun niska oli ihan sietämättömän kipee, ja oli tosi vaikee koulussaki keskittyy, koska se vei mun kaiken huomion. Tänään oli enkun kirja koe.. Ja pelkäämpä että en saa siitä niin hyvää numeroa. Todella usein meidän opettaja haluaa syvällisiä vastauksia ja että me olisimme ajatelleet tosiaan koko kirjan syvällistä puolta ja sen sellasta. Englanti on oikeasti TAVALLAAN meille hankalampaa kuin suomenkielisille luokille. Mutta sinäänsä ei se ole sen hankalmpaa.. Vaikea selittää.. mutta meillä on just tollasia, pitää lukea joku kirja ja erinlaisia kokeita. Meillä on harvoin kielioppia englannin tunneilla. Mutta juu.. Tää päivä onki menny aikalailla kemiaa lukiessa. En ite tykkää yhtään kemiasta. Enkä fysiikasta, mutta sitä on pakko lukea jos ajattelee hyvällä todistuksella peruskoulusta päästä pois. Tossa yläpuolella näette mun passikuvan. Tai itseasiassa mun tulevan mopokortin kuvan :D Jep jep.. Hankin siis jo nyt mopokortin koska myöhemmin ensivuonna se tulee maksamaan hunajaa.. Joooten se mopokortti hankitaan jo nyt mutten saa ajaa mopolla ennen kuin saan peruskoulun päättötodistuksen.. Mut joo nyt oon selittäny tässä aikalailla kaikkea, mm. turhaa.. :D mut joo heippa kaikkki meen lukeen kemiaa jeij  !!

with love
Juuli 

19 kommenttia:

 1. Hihi ihania kuvia! Sulla on niin siistit kynnet.. :)

  VastaaPoista
 2. vähänkö hyvä passikuva! mulla oli ihan hirvee sillon aikoinaa :-D

  VastaaPoista
 3. vähänkö sun passikuva on onnistunu ! :))

  VastaaPoista
 4. Skimon englanti on kerrassaan vertaansa vailla. :D Nimim. joka sai kympin kyseiseltä opettajalta tuntiaktiivisuuden ansiosta, vaikkei koskaan sanonutkaan siellä mitään järkevää.

  VastaaPoista
 5. tiiätkö kui paljo se hinta nousee ja onks se nyt varmaa ja sitte ei kai se ikärajaki nouse ku kuulin jotai huhui ? o:

  VastaaPoista
 6. mua häiritsee tosi paljon tuo eriNlaisia, koska se on ERILAISIA :D älä ota tätä minään negatiivisena pilkunviilauksena :) ymmärrän että sinulla on lukihäiriö ja joitain virheitä tulee mutta halusimpahan vain sanoa :D elikä erilaisia ilman ännää :)) ja sitten; millasen skoban/mopon saat??? =)

  VastaaPoista
 7. ootko kuittaris ? :D

  VastaaPoista
 8. Varislapsi : Kiitos ! :)) <3

  Marianna : Kiitoksia ! :D no varmasti onnistu, en usko sua :D :)

  Anonyymi : kiitos :) !

  Anonyymi : JEP, tiiän yritän olla tosi aktiivinen enkun tunnilla. Koska se onki maininnu aktiivisuudesta. SAIT kympin.. OMG your good :D hehee
  siihen vois pyrkii..

  Anonyymi : Jos sanoisin sen mitä oon kuullu mulle naurettais, mut sen tiiän et se tulee olee tosi kallis.. :s Ja kai ajokoe kuuluu siihen kans.

  Anonyymi : Juup sori, koitan muistaa myöhemmissä postauksissa. JAA en tiiä millasen saan .. Mietitään sitä vähän myöhemmin :) !

  VastaaPoista
 9. tee videopostaus englannin kielisenä! kyllä me ymmärretään :-D

  VastaaPoista
 10. Anonyymi : juu oon mä kuittarissa.. :D


  Noora : hahah joo vois, mut en kyl oo nii hyvä puhuu enkkuu.. :D

  VastaaPoista
 11. aiotsä ikinä tehä noit toiveboxin postauksia ? (:

  VastaaPoista
 12. öö siis ootko jollai enkunkielisel luokal vai häh? :-D

  VastaaPoista
 13. neiti mite sul on noi onnistunu toi passi-/mopokorttikuva ? siis ei huhhuh mite kaunis oot !

  VastaaPoista
 14. Anonyyi : haha joo !! :D oonhan mä tehnykki, esim toi lempi farkut/paidat/ kengät postaus, oli jonkun toive :) ja toteutan kaikki aikanaan :)

  Anonyymi : jep jep :DD

  Nenna : hahah en tiiä :D oon kunnon vanki :D mut kiitos juu ! :) <3

  VastaaPoista
 15. ihana toi passikuva :) ! ps. mikä kamera sul on ? =)

  VastaaPoista
 16. hei esittele sitte vähä mopoos ku saat sen? =)

  VastaaPoista
 17. anna ; Juu kiitoksia ! :) mull on canon EOS 1000D

  Anonyymi : juu sitten melkeen puolen vuoden päästä :D :)

  VastaaPoista
 18. hei mä mietin tehä iha samal taval et hankin nyt kortin ja sillee, mut mul ei oo hajuukaa mite se hankitaan :DD minne menit tekee sen testi (oliks se vaikee??) ja miten kaikki kuvat ja poliisiasema reissut tehää? :p

  VastaaPoista
 19. Janette : No siis en oo tehny viel sitä koetta, enkä vieny niit poliisiasemalle. Mut siis ne paperit jotka pitää täyttää mopokorttii varten haetaan esi iso omenan yhteispalvelu pisteestä ( tai se joku siel ylhääl ) ja sit ne täytetää ja otetaa passikuvat ja mennää viemää ne poliisiasemalle :D mut en tiiä näist kaikkee ku kyselen kokoajan neuvoo kaikilt kavereilt jotka on jo ne tehny yms :D

  VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.