lauantai 11. syyskuuta 2010

random pics..

Holaaaa bitcheess :) 
Heippa hei, eiliseltä ei ole nyt paljon kuvia, eikä sellasia jota vois kauheesti julkasta.. Paitsi kaisan ja Juulian blogissa on pari ihan hyvää kuvaa :) Eilen jäätiin Enja minä ja Juulia Kaisalle yöks. Ja tänään mennään Ompun rippijuhliin. Saatte siitäkin jotain kuvia, koska otan kameran mukaan :) Noista kuvista voisin sanoa sen verran ettei ne ole tästä lähipäiviltä otettuja, jos huomaatte että mulla on esim gladiaattorit. Kun ei ollu muita kuvia nii mä pistin jotain tälläsiä jota Kaisan koneelta löysin :D hehee ! Mut hei kirjottelen ehkä illalla tai sitten huomenna. Stressaa kun pitäis tehä Arkkia varten sellanen luonnos paperi, ja myydä keksejä, ja olla kavereiden kanssa. En osaa pistää mitään tärkeysjärjestykseen ja aina joku jää tekemättä :D perus minä Mut joo kivaa lauantaita kaikille :) 

with love
Juuli 

9 kommenttia:

 1. mistä toi sun ruutupaita on :_)

  VastaaPoista
 2. Vähän oot taas kauniina noissa kuvissa :) Ja toi paita on ihana!

  Tajuun muuten täysin ton mitä puhuit, kun on monta hommaa tehtävänä niin ei oikein tiedä mistä aloittaa. Mutta oh well! Kyllähän ne asiat aina jotenkin järjestyy vaikka kaikkea ei sitten tuliskaan tehtyä :'D

  VastaaPoista
 3. sul on iha super ihanat hiukset !:)

  VastaaPoista
 4. mist toi sun ruuturaitapaitis on ? ja luuleks et niit saa sielt viel ?
  mutjöööö ihanat hiukset (:

  VastaaPoista
 5. Anonyymi : se on Newyorkesita, fom Mallorca :)

  Varislapsi : Kiitos :) nii :D mul on jotenki aina tollee ja melkee aina joku jää tekemättä :D

  veronika : Kiitos :)

  Iiris & Minna : Kiitti :)

  Anonyymi : Se on Mallorcan Newyorkerista :) Ja en tiiä voishan sitä saadakki :D :) JA KIITOS :)

  VastaaPoista
 6. Ihania vaatteita sulla! Miten oot saanu noin paljon lukijoita, ootko mainostanu tätä blogias jossain? :D Mut jatka samaan malliin, hyvältä näyttää! :))

  VastaaPoista
 7. Anonyymi : Kiitos :) En tiiä itseasiassa, pari kertaa oon sen mun facebookkiin linkittäny mut en kauheesti sen kummemmi :) ja sillon joskus ku oli vielä sellanen galleria jossa kävin nii siel jonkiverran :D mut en mitenkää kauheesti :) Ja kiitos koitan jatkaa juu :P

  VastaaPoista
 8. hey ootko värjänny sun hiukset jollai tietyllä värillä (jos, nii millä?) vai onko noi sun luonnolliset hiukset? ku oon yrittäny saada just ton värisiä jo kauan aikaa mut nää ei tästä vaan vaalene :-D:-D superihanat hiukset, oon niin kade noista!

  VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.