keskiviikko 22. syyskuuta 2010

normaalin kiva päivä

PÄIVÄN ASU

Moikka kaikki !
En pahemmin nyt kerkee kirjotella.. Mutta tänää oli tällänen normi kiva pv, eli eka oli aika semi tylsää. Mutta ruotsin tunnin jälkeen tunnelma vaihtuin ja arvatkaapas miksi ... tatataadaa.. SAIN 9 ruotsin kirjotelmasta !!! siis ruotsin kirjotelmasta whaatt ? :D oon ylpee, ja luin tänää mun kirjan melkee loppuu asti ja siitäki oon ylpee ! JEIJ mun koulupanostus on toiminukki ! nyt enään tän viikon vikat panostukset matiikan kokeeseen. JA ens viikolla sitten kemian ja enkun koe, ja kahen viikon päästä ruotsin bilsan ja YHn koe.. LOOL too much work. Mut sit on syys loma ja sen jälkeen TET jeij !
Mut kirjottelen joku päivä vähän lisää nimittäin nyt mun on mentävä nukkumaan. Heipsu !

with love
Juuli

6 kommenttia:

 1. Oijoijoi, ihana krokotiili-mikälie otus! :'' D

  Ja voi onnea tosta ysistä! Se on mukavaa silloin kun tietää panostaneensa, niin nähdä sitten niitä tuloksiakin. Ei enää harmitakkaan niin paljon se, miten paljon aikaa on joutunut viettämään kirjojen ääressä! :)

  Mä muuten luen kaikkiin esim. bilsan kokeisiin niin, että jaan koealueen osiin muutamalle päivälle ja teen sitten joka päivä muistiinpanoja itselleni siitä sen päivän osasta. Toimii oikeasti! :D Tai mulla ainakin jää asiat tosi hyvin mieleen silleen. Ja kun on jo kirjoittanut jotain omin sanoin, niin on helpompi kirjoittaa sitten vastauksia kokeeseenkin ilman, että tarttis vaan opetella ulkoa koko teksti. (:

  VastaaPoista
 2. ihana asu ! (--:

  ps.oon nyt viikon verran lukenu sun blogia,ja tosi hyvä !:)

  http://sonriesiempreee.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Varislapsi : Kiitos ! Niimpä, joskus käy niin ettei lukemaa määrää näy koe numerossa ja se on tosi ärsyttävää.. Kiitos vinkistä voisin kokeilla tota tekniikkaa !

  Wilma-Jan : Kiitos!

  Anonyymi : Holiday Inn :)

  Veronika : Kiitos !!

  JanikaSarianneJuuli : Kiitos ! KIVA ku tykkäätt !! :) hehe ja toi sun blogi vaikuttaa tosi kivalta :)

  VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.