keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Aina vaan hymyillään


Moikka moi kaikki ihanat ! :)

Tänää on ollu tosi mukava mut vähän väsyny päivä ! Töiden jälkeen mä kävelin stokkalle Kaisan osastolle, ja hengailin siellä joku puol tai 45 min Kaisan kanssa kunnes se sai lähtee sieltä :) Me mentii sillä makeella ( mutta ahdistavalla ) henkilökunnan hissillä johon täytyy vaan hypätä sisään :D Haha ! Mut juu sellasta.. Mä oon nyt kahen päivän aikana ostanu Polly pussin ja kummatki on puoliks täynnä.. ( Toiki oli tosi tärkee ja kiinnostava tieto tiäks.. :DD ) Te ette voi arvaa kuinka väsyny oon, jotenki on sellanen olo et mun uni rytmi on sekasin nimittäin oon joutunu välillä töissäkin pidättään naurua.. Esim kun jotku ruotsalaiset tuli multa kysyyn jotain ruotsiks, MULLA EI ollu mitäääään hajua mitä se sano tai miten siihen vastaisin.. Mua nauratti ihan kauheesti koska mun ruotsin taidot on niin MAHTAVAT ainut jota ymmärsin oli "inte" ja sit jouduin englanniks kysyyn että mikä on ? :DD se oli ihan ihmeissään kun en ruotsiks osannu sanoo mitään sille :D Joo ja sitte annoin kahelle miehelle väärän omeletin-.- Se toinen söi sen ihan onnellisesti, mut toinen anto mulle murhaavan katseen ei syöny sitä vaan anto omeletin sen kaverille.. Sekin mua huvitti ja menin keittiöön nauraan ittelleni :D tästä voitte kattoo sellasen koomikon videon jossa se just kertoo siitä hotelli jutusta ihan pikku pätkän ( se pätkä alkaa 3.20 ) koko videon saa toki kattoo jos haluaa :D Toi koomikko on muute tosi hyvä suomalainen koomikko :D Mut juu siinä nää mun selitykset tältä kertaa !!

ps.. Voitte sendailla niitä kuvia piirrustuksista !! :)

pps. Nii ja ihan tällee ilmotukseks kaikile !! MÄ EN SUOSITTELE ETTÄ kerrotte minkään salasanaa kellekkään, koska tavallaan keneenkään ei voi koskaan luottaa. Koska jos vaikka kaverille kerrotte, ei koskaan tiiä ku ystävyys pettää tai joku riita tulee, niin se vaikka kostais sillä et menis kirjotelleen jotain ilkeetä esim facebook seinälle.. Niinku Ennille tänään kävi tosi ärsyttävästi, joku on saanut tietää sen salasanan jostain ( tai vaikka arvannu en tiiä ) mutta on aika kurjaa ku toisen blogi seinälle kirjotellaan jotain ilkeetä.. :/


with love
Juuli 

6 kommenttia:

 1. Voi sua, hihih :D (ja niitä ruotsalaisia..)

  VastaaPoista
 2. Mistä tuo pinkki pipo onn? (:

  VastaaPoista
 3. eihelvetti toi video:D:D:hajosss
  ääneton vittuilu xd!

  yammi mun sieraimet on tollee huge tos kuvas XDD

  VastaaPoista
 4. En tiiä mainostaatko blogjea jos pyydetään, mutta mun blogi poistui vahingossa ja tein uuden:
  www.ssonyaa.blogspot.com :)

  VastaaPoista
 5. Moi Juuli! :)

  Oon täs lueskellu sun blogii pidemmän aikaa jo ja mun mielest oot onnistunu tosi hyvin tän tekemises, sul on iha älyttömän hyvä musiikkimaku ja aika samallainen ku mulki ja monet muutki asiat mitä oot maininnu blogissas on tosi kivoi ja kiinnostavii. Oot tosi kaunis mun mielest ja sun hiukset on älyttömän ihanat! :D Sanonpa täs nyt vaa et keep that beautiful smile on your face! You rock ;)

  VastaaPoista
 6. Varislapsi : Haha :D jepa

  JT : ööhhmm.. mistäköhän se olis .. :D kai H&M :)

  elskuu : HHAHAH :D älä se on super guutah :) ja ei mitää !! älä selitä :D

  Sonya : noo voit sä esim kommenteissa sen mainita, mut en mitenkää varsinaisesti niitä mainostele pyynnöstä :D muutenha kohta alan kerää rahaa sen vuoks hahah :D noei

  Anonyymi : MOikka ! VOI KIITOKSIA, toit kuulle nyt hymyn mun huulille ! IHana kommentti :) KIVa ku oot oikeesti tykänny se merkitsee mulle ihan hirveesti ! :) on tosi kiva ! JA kiitos kiitos ! :)

  VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.