torstai 21. lokakuuta 2010

Kilpailu, ja mitäs mulle kuulukaan ?

NIILLE JOTKA KELAS OSALLISTUU KILPAILUU NII SUOSITTELEN ET LUKEE  ;) 

Heyy everyone !!

Noniin, MAHTAVIA uutisia ! Olen keksinyt idean sille mun arpajais jutulle ja jopa voitonkin !! Kaisa sai mahtavan idean että voisin ostaa kangaskassin ja koristella sen ite, ja sit ostaa sinne sisälle jtn makeeta pikku krääsää  ( meikkejä, koruja tms. ) ! JA joku lukijoista ehdotti sellasta et ois ns. piirrustus kilpailu. Mä siis en arvoi teijän taitoja piirtää, vaan sitä kuinka hyvä mielikuvitus teillä on ja se idea on tärkein !! Ja plussaa saa ihanista kirjeistä ja sellasesta. Piirrustuksen aiheena on kaks mahdollisuutta, koska on kaks palkintoa. Kumpaankin voi osallistua jos vain haluaa :) Tai jos toinen tuntuu vaikealta voi kokeilla toista. Kummastakin siis voi voittaa, mun koristeleman kangaskassin ja sit sinne sisälle jtn kivaa.

1.  Miltä näytää lempiesineesi tulevaisuudessa ? ( tää on tosi laaja kysymys, joten käyttäkää paljon mielikuvitusta !! )

2.  Kaunis uni ( TÄHÄNKIN saa käyttää paljon mielikuvitusta :) !! )

Nii ja sitten kun sen on valmis se HIENO kuva, tai hienot kuvat, niin voitte lähettää sen mun sähköpostiin. ELI MUN SÄHKÖPOSTI OSOTE JOHON LÄHETÄTTE TEIJÄN PIIRRUSTUKSET ON : paper-planes@hotmail.fi


Nii ja sitte vielä yks tärkee juttu !! Kun te sen lähetätte pistäkää siihen teijän nimi. Jos te voitatte lähetän teille sähköpostia ja kysyn samalla teidän osotetta johon voin palkinnon lähettää !

Ainii ELI siitä piirrustuksesta otetaan kuva ja sitten sen saa helposti sähköpostiin lisättyä ! :) Onneks anonyymi muistutti en ois ite muute muistanu sellast pistää :D

ps. tos on mun uus tollanen kangaskassi, jonka ostin täl viikolla Kaisan kanssa ostettii samat :) Weekday 5€ !!


Nii ja sit sellasta mitä mulle nyt kuuluupi jos joitain kiinnostaa :D Hehe eli siis tällä viikolla alko TET, ja siks en ookkaa oikee kerenny/jaksanu kirjotella. Joka päivä ku tuun sieltä oon niin poikki.. Varsinki mun jalat. Ja oon kans nukahtanu sen jälkeen bussiin parikin kertaa. Eli herään joka aamu klo 06.00 ja bussini lähtee kohti kamppia klo 7.15. Mun työt alkaa siellä klo 8, ja alotan sen usein pöytien siivomisella ja hymyilemällä asiakkaille. Eniten kysytyimpiä kysymyksiä on "where are the spoons ? " "Do you have warm milk?" "where is the water ?" ja jtn tän tyylisiä. Mä joskus mietin et onks ne ihmiset laiskoja vai miten koska ne on usein ihan niiden nenän edessä.. :D Mut siel on tosi mukavaa ja parhaimpia on ne työntekijät siellä !! Koska niiden kans on tosi kiva puhuu ja ne on oikeesti tosi hauskoja ihmisiä. Klo 10 loppuu aamiainen ja siivoon loput roskat pöydiltä ja pyyhin ne pöydät puhtaaks. Sitte saan jos haluan syödä sitä aamiaista mitä siellä on jäljellä. Sitten alan täyttään jäävesi kannuja ja pistän niitä jokaiseen pöytään. Sit täytetään sellaset astiat jossa on haarukoita ja veitsiä ja servettejä ja ne pistetään jokaiseen pöytään jos niitä ei oo. Ja sit jos ei oo tekemistä nii kiillotan luskikoita tai tiskaan keittiössä. Kun asiakkaita alkaa tulla mä saan ottaa niitä vastaan ja olla siinä kassalla töissä ns kassavahtina. Kun lounas on loppunut klo 14 aletaan jo vähän ennen sitä kattaan illalliskattausta johon kuuluu liinaservetti, haarukka ja veitsi, viinilasi, ruusu ja leipälautanen. Eli sellasta ! Mut kyllä siellä on ihan super kivaa !! JA ens viikolla saan mennä iltavuoroon maanataina. Joten saan siis tarjoilla pöytiin ja ottaa tilauksia vastaan yms :) !!pps. OSTIN tänää sika kivoi juttuiii ! nii ja otan teille niist kuvii !! seuraavas postaukses näkyy joten stay tuned ! :P

with love
Juuli 

22 kommenttia:

 1. Kiva toi kangaskassi! :)
  Kiva et viihdyt siel tetissä.
  Itsekkin oon tällä hetkellä tetissä ja lasken suurinpiirtein minuutteja että työpäivä loppuu!:D

  VastaaPoista
 2. missä oot tetissä? =)

  VastaaPoista
 3. vähä mahtava idea !:)) ja miten sen voi laittaa sähköpostiin??

  VastaaPoista
 4. Lisa : Kiitos !! Joo viihdyn tosihyvin ! :) haah no voi ei :D eikös siellä ole tekemistä ? kannattaa aktiivisesti kysyä mitä voi tehdä yms :)

  Anonyymi : Holiday inn ! :)

  Anonyymi : Kiitos ! :) Joo sen voisin vielä tohon teksiin lisätä :D hehe eli otetaan siitä kuva siitä piirrustuksesta ! :)

  VastaaPoista
 5. Mihin mennessä? ELi milloin on viimeinen osallistumispäivä? :)

  VastaaPoista
 6. sofie : En tiiä ku en oo oikeen miettiny sitä, mut voisin seuraavassa postauksessa siitä kertoa sitten :)) !

  VastaaPoista
 7. toivottavasti sitä osallistumis aikaa on pitkään nimittäin syyslomalla ei kerkeä piirrellä koska oon lähdössä ulkomai´lle:--D

  VastaaPoista
 8. hei mikä fisusimmu sulla on =)?

  VastaaPoista
 9. iitu : Joo no kyl mä pistän sen verran pitkäks ajaks, koska kumminki moni haluu siihen sillee kunnol aikaa yms :) Ja juu voit olla ihan rauhassa ulkomomailla ei mitään hätiä kyllä kerkeet osallistua :)

  laura : En oikee tiiä siinä ei lue merkkiä :D ku ostin sen andorrasta, nii siin lukee vaa made in china :D

  VastaaPoista
 10. ihan jees toi kilpailu (8 harmi ku itellä ei oo mitää taitoja piirrustuksen suhteen... ja turha käyttää kliseitä jokaisella on.. jos ei oo nii ei kyllä ole :-----D

  VastaaPoista
 11. mistä kaupoista noi kuvat on otettu missä on kenkiä, ja sit toi toinen missä on koruja jne? :)

  VastaaPoista
 12. kuka toi on tos jol on harmaa paita ja käsi tollee kasvojen edes?:D

  VastaaPoista
 13. HEII SAAKS OSALLISTUU JOS ASUUU ULKOMAILLA ? :D tai siis JOS voittaisin nii lähettäisitko sen ulkomaille vai et ? :)

  VastaaPoista
 14. oo kiva toi kisa ! : D en kyl jaksa osallistuu ku en ees osaa piirtää.. XD julkasetsä sit niit piirrustuksii mitä tyypit on laittanu ? ois kiva nähä niitä mut toisaalt kaikki ei ehkl haluu emt : D ja vähä sun työt kuulostaa kivalt hihii onneks meilki on tosi kivaa siel en jaksais sellast tylsää et haluu sielt vaa pois :/ :) ja ihana toi kangaskassi ! : D sika söpöö

  VastaaPoista
 15. Vilma : Kiitoksia :) No kyllä sulla varmasti löytyy edes jonkunlaisia, ja en siinä arvoi teijän piirrustustaitoja vaan enemmänki sitä miten hyvin osaa käyttää mielikuvitusta !! :)

  Anonyymi : Se on Kampin Spirit store ! :)

  DM : joo tietty saa osallistua ja kannattaaki ! Ja kyllä mä sinne sen voin lähettää jos voitat, siin vaan menee sit vähän kauemmin ja sellasta :)

  JASSU : Kiitos :D OSALLISTU NYT ! kyl sä osaat piirtää älä selitä ! Ja joo kyl mä varmaan ainaki voittajan piirrustuksen julkasen ! :) hehe ja voin kysyy joiltain jonka kuvia ajattelin julkasta nii luvan ja sellasta :) Ja kiitoksia :) !

  VastaaPoista
 16. Iihania kuvia ja vähänkö kuulostaa kivalta toi TET-paikkasi! Voisin varmaan osallistua tohon kilpailuun, jos jaksan, hihih :p Tehtävät ja palkinto ainakin kuulostaa ihan supermahtavilta! :D

  VastaaPoista
 17. Oot niin ihana ku oot tommonen höppeli :--) Ja tosi hyvä idea toi åiirrustusjuttu!

  VastaaPoista
 18. Varislapsi : JOO se on ihan super kiva !! :) Juu osallistu !! KU oot niin aktiivinen lukijaki ! :) hehe <3 hyvä :)

  Anonyymi : hahah :D kiitoksia :) !

  VastaaPoista
 19. Sori muuten jos mun sähköposti on ihan sekaisin, saattaa nimitäin olla että se kisaosallistuminen tuli kaks kertaa tjn koska mun Hotmail on vaan niin takkuileva nykyään. Toivottavsti silti kuvat näkyy :-)

  VastaaPoista
 20. Moi juuli :) mä vähä täs kattelin sun edellisii postauksii ni käytätsä kypärää ku sä pyöräilet? siis se on vaa hyvä juttu jos käytät ja se näyttää tosi kivalta. ite haluaisin käyttää mut kaikki kattoo sillee oudosti emt. mut vähä kaukaa haettu pointtina on et ihana blogi :) keep on good work ;)

  VastaaPoista
 21. Sofie : Kiitoksia sähköpostista, kyllä tuli perile jopa kaks kertaa :D hehe

  Anonyymi : Moikka, no siis juu kyllä mä välillä käytän. Mun siis pitäis koska mun vanhemmat on sitä mieltä että se on paljon turvallisempaa yms. Ja kiitos paljon :) !

  VastaaPoista
 22. moikka juuli! nyt just piirtelen kuvaa, ja kohta se sitten päätyy sun sähköpostiin! tosi mahtava idea tää kilpailu! toivotaan vaa et mun piirrustus on tarpeeks hyvä :)

  VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.