maanantai 25. lokakuuta 2010

I dont want to but i have to ..

TÄSSÄ OIS NIITÄ UUSIA JUTTUJA :


  Neula, NÜMPH 59,90 €. Oli kyl tosi kallis neuleeks.. Mutta oon sitä mieltä että se oli sen arvonen.. Meni kyl omaa rahaa tohon paljon :/ Mut se on ihana ! :) Oon ilonen ostoksestani !
 Tällänen paita Gina Tricot 19,90 €. Luulin aluks et se ois ollu 50% alennuksessa mut kassalla sanottiinki ettei oo.. :D Ostin sen silti koska se oli kivan näkönen päällä


 Huivi Gina Tricot 14.90€. Olin tarvinnu tollasta isoo huivii jo kauan. Ja tykkään tosta oliivinvihreestä hirveesti :)
Leginssit Gina Tricot 24.90 €. Nää oli aikamoisen kalliit leginnseiks.. Mut ostin silti ku ne oli sinäänsä aika makeet, ja ei mulla ennen oo ollu tän tyyppisiä :D hehe
                                   before                                                              after


HA ihanaa nukuin tänään sika pitkään, ja sit työt alkaa vasta klo 17-22. Nyt oon kerenny tehä vaikka mitä.. Mä muokkasin muuten ton ylempänä olevan kuva, se on jotenki hauska.. Hiuksien väri ja silmien väri saa kyl ihmisen näyttää nii erilaiselta :D Jos haluatte nähä sen isompana sitä kuvaa voi klikkaa ! Ja tiiän kyllä etten oo mikää super hyper hyvä muokkaa mut ainaki osaan jtn näit perus asioita ! :) ( oon kato aikasemmin saanukki sellast vähän negatiivisen puoleista kommenttia mun muokkaustaidoista.. mut ihan sama, saa muilla olla mielipiteensä ) Mut nyt mä varmaan meen syömään Niilan kanssa. Moikka !!

with love
Juuli 
pps. Nii muistakaaa kattoo toi alempi postaus jos jotkut ei oo kattonu ja sit sanon vaa viel siit kilpailusta, et toivoisin et mahdollisiiman moni osallistuis, ja et jos joku poika osallistuu nii et tietenkää saa palkinnoks meikkejä, vaan sitten keksin jtn muuta ! JA ei kannata jättää kisaan ilmottautumista tai siis osallistumista viimeselle päivälle ! :) 

21 kommenttia:

 1. ei eriNlainen vaan erilainen. sori huomautus mut tää esiintyy sul aina :S

  VastaaPoista
 2. toihan on just hyvin muokattu, ruskeet silmät sopis sulle tosi hyvin ja ihana neule :---)) !

  VastaaPoista
 3. Anonyymi : no juu korjasin sen

  Wilma-Jan : kiitos :) hehe nii on love it :P !

  VastaaPoista
 4. Ihana muokkaus! Värjäisit hiukset ton väriseks, ne sopii tosi hyvin! :) Kaikki ihanaa suun jälkeen kuvassa, paitsi että kulmakarvat on aavistuksen liian tummat :D muuten tosi hyvä, olisitpa bruntetti ni olisi vielä kauniimpi ;o ! :)

  VastaaPoista
 5. sulle sopis ruskeet silmät ja hiukset ihan mielettömän hyvin! :-)

  VastaaPoista
 6. sulle sopis tollaset tummat hiukset tosi hyvin! :)

  VastaaPoista
 7. toi muokkaus on ♥ ! HAluisiks joskus tehä jonku muokkaus postauksen tai siis sillee mis näytät jotai vaiheita ku muokkaat et mite se kuva muuttuu aina siin matkan varrel..jos tajusit.. ´:D :P

  VastaaPoista
 8. heei jollai on toi neule :D olikse venla... hmm kai :D haha. toi ohut paitaginast on ihana ! haluisin sen jos se vaa sopis haha XD sul on nii kivoi vaatteit :)

  VastaaPoista
 9. hei halusitko joskus tehä postauksen vaan susta ja sitt sun poikaystävä anttonista :) ihana neule!

  VastaaPoista
 10. ooi juuli ihanii vaatteita oot ostanu ja näytät superkauniilta kans tummemmmil hiuksil :) onneks jaksat päivitellä näin usein ku oon jääny ihan koukkuun rukalt asti tähän sun blogiin :D totaa mikä muokkausohjelma juttu sul on et pystyt tollee vaihtaa hiusten värii yms ? :)ja kiitos jos jaksat vastata :)

  VastaaPoista
 11. sika hyvin muokattu! :)) muokkaatko siis photoshopilla vai millä?

  VastaaPoista
 12. oii kivoi vaatteita :)) oon seurannu sun blogii jo vähän pidempää, keep it up girl!

  ps. oottekste muute sen anttonin kaa enää yhes? :0

  VastaaPoista
 13. kokoajan ostelet jotain.....

  VastaaPoista
 14. Sulla on ihanat hiukset! Kauanko on kestänyt kasvattaa niitä?

  VastaaPoista
 15. Sonya : Haha kiitoksia :D joo huomasin muute vasta itekki et ne on vähä liian tummat ..:D my bad :D hehe mut ju kiitoksia, onhan mulla aikasemminki ollu melkeen noi tummat :)

  Anonyymi : ookei :D kiitoksia kai ? :D

  Eveliina : Kiitoksiaa :)) !

  Titta : Kiitos :) !

  Nenna : voi kiitos !! :)Voooinhan mä ! mut se tuleee ehkä oleen vähän vaikeeta, ku sit pitää kaikki selittää mitä käytin.. :D mut joo kyl mä joskus voisin sellasenki väsää :D hehe

  JASSU : Aijjaa :D no en tienny :) Kyl mä luulen et sulle vois sopii tollanen pita ku sul on hirmu tummat hiukset ja toi on tollanen makee beeshi tai sillee :) Ja kiitos :) !

  Anonyymi : haha juu en, me erottiin antonin kaa nii sellanen ois varmaa aikas turha... Ihan hyvä, mut vähä liian myöhästä ehkä sille.. :) Ja kiitoksia :)

  Sharon : Kiitoksia ! :) hahah vai että ihan koukussa oot :D mut mahtavaa et tykkäät se merkitsee mulle ihan sika paljon :) hehhe :) Juu siis mulla on tää photoshop elements 6, se on ihan super hyvä ja itseasiassa aika helppokäyttönenkin :) Ja siis mä voin vaikka tehä siitä erillisen postauksen jossa voin vähä selitellä noista juttuja ku siihen on nii monta tapaa :) !

  Anonyymi : Kiitoksia :)! Juu muokkaan photoshop elementsillä se on ihan vähän eri ku ne pelkät photoshopit, ehkä vähän helppokäyttösempi :)

  Anonyymi : Kiitoksia :) Juu hyvä ku tykkäät se merkitsee mulle tosi paljon :) Ja eei me enään antonin kanssa olla yhdessä.. en vaa siitä jaksanu oikee ilmotella.. ku se on kumminki vähän niinku yksityinen jutuska.. :/

  Anonyymi : Juu no oon ostelly nyt kyl aikalailla, nää on tälläsii sysky vaatteita ku mul on sillee aika paljon vaa t-paitoja ja niit on huono käyttää talvella jos ei oo neuleita ja sellasta niide päälle :)

  Hanna : Kiitoksia, mä oon kasvattanu niitä jostain seiskaluokan lopusta :)

  VastaaPoista
 16. hei semmosta vaan tosta kilpailusta et oisko mitenkään mahollista osallistuu siihen sillee et lähettäis sen valmiin työn sulle postis ? ku en osaa yhtää piirtää koneel ja ois kuitenki kiva osallistuu.. ja tiiän ettet sä varmaa haluu sun osotettas täällä kuuluttaa mut jos keksisin jonku tavan miten voisit ilmottaa sen jotenki yksityisesti tms. :D ja lupaan et jos saisin sen en käyttäis sitä mihinkää muuhun ku tohon kilpailuun osallistumiseen :)

  VastaaPoista
 17. Anonyymi : siis tarkotuksena onkin että piirrät sen paperille ja otat siitä kuvan ja pistät sen sitten mun sähköpostiin.. Mä en voi mitenkään kertoo sulle tai kenellekkään jota en tunne mun koti osotetta vaikka tietäisinkin ettet sitä käytä missään.. valitettavasti ;/ Mut siis jos pysytist piirtään ja ottaan kuvan siitä ja sitten pistää sen nettiin, sen kuvan ei tarvi olla super huippu laatunen mutta niin että siitä saa kumminkin selkoa :) Toivottavasti tämä onnistuu.. =)

  VastaaPoista
 18. voi vitsit erositteks?? kui harmi! Nyt vaa uutta poikaystävää ettimään! :)

  VastaaPoista
 19. okei kiitos, tämä auttoi tosi paljon ! :) mul on sit maailman paskin kamera mut yritän nyt kuitenki kuvaa sen työn sit sillä :D

  VastaaPoista
 20. luin kerran sun blogii ihan sattumalta ja sit aina sillon tällön muistan et ainii ja tuun lukee lisää ja sit on kiva ku on aina sikan uutta luettavaa ja aika vierähtääki mukavasti..hehee :) sun kuvat on ihania ja oot nii nätti ja sun hiukset!! toi kuva mis olit muokannu noi hiukset yms, sulle sopis tosi hyvin tummat!! :)

  VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.