keskiviikko 10. marraskuuta 2010

If i had you

Heipparallaa !

Hei, ostin nyt niitä kangastusseja, ja mun oli IHAN pakko päästä heti kokeilemaan joten Niila oli ihana ja sponsoroi mua antamalla sen jonku valkosen paidan. No arvatkaapas miten kävi.. SIITÄ tuli super makee ! Ainakin omasta mielestä ja Niilan. Ja sain vissiin vähä hommia, nimittäin jotkun Nipan kaverit halus samanlaisen tai jonku erinlaisen ! Jeij.. Ajattelin pyytää ehkä vähän rahaa, koska noi tussit oli aika kalliita..

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Tässä ois ! Jos jotain hirveesti nyt alko kiinnostamaaan tää t-paita systeemi juttu.. Nii jos te ette asu tai nää mua hirveesti missää voitte ilmottaa mun sähköpostiin että jos haluisitte ehdottomasti jonku tollasen paidan niin maksua vastaan tietty voin tehdä ja lähettää ! :) ( joudun ostaan sen valkosen paidan tai sit jos on oma nii voin siihenki piirtää tai jtn ) Mut niin niille jotka ei tiiä mun sähköpostia niin se on paper-planes@hotmail.fi


JA Muistakaa vielä osallistua siihen kilpailuun.. ilmottelen nyt vähän välein koska se on tärkee et musitatte sen ! Nimittäin ei oo ainakaa vielä tullu  kauuheesti niitä piirustuksia mun sähköpostiin. 


with love
Juuli 

17 kommenttia:

 1. Aaa vähänkö siisti!:D Musta toi käsi vaan vähän pistää kummasti silmään, dunno why:D Toi SCREAM-juttu on upee!

  VastaaPoista
 2. juuli toi on ihan TÖRKEEN hieno toi paita ! sul on kaikkee iha ihmeellisii mut hienoi ideoit mitä mul ei tulis IKINÄ mielee tost noi vaa. oot SUPER :D

  VastaaPoista
 3. ihan hullun makee toi paita, oot aika törkee hyvä piirtää =) mut hei kaua toi kilpailu on niinku käynnissä ?

  VastaaPoista
 4. paljo nuo paidat maksaa jos tilaisin?

  VastaaPoista
 5. JT : Kiitos ! :))

  Rita : Kiitos kiitos :)

  Anonyymi : Kiitoksia :) No joo lisäsin sen vähä sen jälkeen ku olin piirtäny noi muut tossa paidassa :D Niila sano et se paita tarvi jtn lisää :D

  Nenna : Kiitos !! :) Tilaa sä multa sellanen nii meikä voi lähettää sen sulle tampereelle :D hah kiitos viel :)

  Veronika : hahah en tiiä :) kiitos !! :P

  sila : Kiitoksia !! :) Kilpailu loppuu 24.11 ! eli sillon on vika päivä kun sen voi lähettää .. :)

  Anonyymi : No vähä riippuu siitä että missä asut ja et millaseen paitaan haluut että piirrän, mut jos se paita maksaa 10 e nii velottaisin koko jutusta about 15-20 e ? mut jos se paita jonka ostan on halvempi niin se ois se 10-15. riippuen siitä siis :)

  VastaaPoista
 6. iha tällai btw. mut noi sun hiukset on aiva rakkaat! tällane postaus ehotus et ois kiva lukee mite hoijat niitä yms tai mitä yleesä teet niille, ainaki näyttää et on tosi hyvässä kunnoss :)

  VastaaPoista
 7. kui makee oikeesti:)

  VastaaPoista
 8. hohoo niilal oli toi paita tänää koulus ja se oli iha sika hieno ! :)

  VastaaPoista
 9. damn.. toi paita oli hieno, oot kyl uskomaton piirtämään! Onkyl pakko sanoo et oon täs nyt jonkin aikaa lukenu sun blogii ja en malta ikinä oottaa et kirjotat tänne uutta. Tää blogi on kiinnostava ja näitä juttuja on kiva lukea. =)
  ps.en tiiä muistak sä mua hirveesti oon siis emma soini ja me leikittiin joskus pienenä, olis kiva tutustuu suhun paremmin.(;

  VastaaPoista
 10. voooou vähänkö mageeeee!! :) oot tosi hyvä piirtää :)

  VastaaPoista
 11. uu kui makee!! :p H&M:s maksaa 10e semmone normi pitkähihanen ja 3/4-hihallinen! perjaattees toi PP vois olla pienempi ja vaik niinku tos niskas, mut ite päätät, onnee vaa ;)

  VastaaPoista
 12. ei härreguud toi on upea toi paita! sä todella osaat (---: !

  VastaaPoista
 13. herrajumala ku onki hieno ! kelpais ):

  VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.