lauantai 20. marraskuuta 2010

Silence


Mun yks hyvä kaveri on miksannu tän. Se on tehny oikeesta versioista siis remixin :)
Hey everyone !
Lupasin Jassulle lisäillä jtn hyviä biisejä. En sanois et te kaikki näistä välttämättä tykkäätte, mut mulle nää kaikki on tosi hyviä biisejä. I hope u like these :)
Tänään oon vaan tehny YH:n esitelmää koska sen palautus on ens viikon perjantain.. oh no.. ! Ja ens torstaina on kemian koe ja kai keskiviikkona terveystiedon koe.. Nii ja muuten oon päättänyt mennä kaitaalle. Vaikka jotkut sanookin että se on huono koulu ja siellä ei oo kivoja tyyppejä, oon erimieltä. Se on vasta remontoitu ja mistä sitä tietää onko siellä kivoja tyyppejä ennen ku on ite käyny siellä koulussa. Ja sit ku se on viel aika lähellä kotia nii ei tarvii kauheesti matkustella paikasta toiseen. Ja pääsisin sinne varmaan aika helposti.. nimittäin en oo mikään einstein ja mulla ei oo mikään ihan paras keskiarvo :D
JEP mut tällästä siis tänään.. Ja haluisin vielä muistuttaa koska niitä piirrustuksia ei oo siis tullu kauheen paljon et ois kumminki kiva saada niitä ennen KESKIVIIKKOA.


VIIMEINEN PÄIVÄ OSALLISTUA KILPAILUUN ON KESKIVIIKKO 24.11 ! ois kauheen mukava jos te nyt oikeesti osallistuisitte nimittäin teil on kumminki aika hyvät mahdollisuudet voittaa sinäänsä ! Osallistujia on nyt vasta joku ehkä 10 ja teitä lukijoita on 262 ! mut jos ette haluu nii eikai sitte. Osallistujilla on ainaki aika helppo voittaa kangaskassi ja kaikkee muuta kivaa sälää ! :D

with love
Juuli 

9 kommenttia:

 1. mä tiesin noi biisit jooooo mut sul oli podil jtn hyvii ? :D

  VastaaPoista
 2. mäki osallistuin, vaikken todellakaa omasta mielestä oo mikää hyvä piirtään, enkä ikinä voita mitään että nii :D
  Voisko sen kilpailun jälkee näyttää niit kuvia?

  VastaaPoista
 3. esim se mitä sanoit en kuuntele se sika hyväää mikä se oli =) et "venaa ku tulee se rock kohtaaa" ? : D

  VastaaPoista
 4. Voitko tehä semmosen postauksen missä kerrot mitä toivot joululahjaks ;)

  VastaaPoista
 5. Jassu : No siis tos oli jotai hyvii, mut en pistäny kaikki ku en kerenny :D

  Kajsa : Hyvä kun osallistuit !! :) Voin mä jotain laittaa mutta pitää kysyä lupa tekijältä :) !

  Jassu : No se on toi pendulum- the island jonka näytin sulle :D:D hyvä jassu :D

  Anonyymi : Juu voin mä sitte ku tiiän mitä haluan :) !

  VastaaPoista
 6. Jos Kaitaalle mieli tekee niin ei sitä kukaan estele, mutta tiedän ite kokemuksesta että tunnelma on aivan eri siellä kun Torkkelissa ja sen verran olen kuullut sieltä juttuja, että kyllä siellä tod. näk pärjää mutta pitää varoa ettei oma koulutaso romahda (porukkaa tipahtelee kursseilta 24/7 ja keskittyminen on huomattavasti vaikeampaa.)

  Suosittelen kuitenkin vielä noita Torkkelin avoimia ovia jos mieli muuttuu - jos tosi paljon tahtoo jotakin asiaa, sen eteen on valmis tekemään mitä vain, esim kulkemaan sen tunnin koulumatkan.

  VastaaPoista
 7. vois ehk osallistuu jos viel ehtii ku oon unohtanu iha D: nii mitkä ne aiheet olikaa? (;

  VastaaPoista
 8. Anonyymi : No voin mä varmaa siellä infotilaisuudessa käydä.. mut en usko et mä vaihan mun mielipidettä.. vaikka nyt kaikki haukkuiski että on huono koulu joo ja vaikee keskittyy. No mun luokassa on ollu vaikee keksittyy 9 vuotta joten enköhän mä kestä :D Mut en tiiä toivon et se ois vähän erinlaista ku mitä siitä koulusta sanotaan.. torkkeliin en jaksa tulla koska sinne on niin pitkä matka .. :// muute ois ollu hyvä koulu !

  Lotta : KERKEET vielä osallistua ! 1. lempi esineeni tulevaisuudessa ja 2. kaunis uni ! KÄYTÄ MIELIKUVITUSTA :) !

  VastaaPoista
 9. oikeesti !? :D mite se kuulosti iha erilt.. haha :D

  VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.