maanantai 1. marraskuuta 2010

Taivas on mustavalkonen

Hey hey !

Ouh gosh.. tänään alko siis koulu, tetin ja syysloman jälkeen.. Haluisin niin mielummin herää joka aamu klo 6 ja päästä klo 2, ja syödä hyvää ruokaa ja jutella kavereille/työkavereille, ku vaa istuu koulus ja panostaa. Nimittäin se nyt ei oo mitää mun lemppari puuhaa.. Se nyt on vaa vähä pakollista. Oon alkanu taas miettii sitä mihin kouluun haluisin. Oon miettiny ihan tosissaan helsingin kuvataide lukioon(torkkeliin) menemistä. Mä oisin ylpee ittsetäni ja ylpee siitä et voin sanoo et hei käyn helsingin kuvataide lukioo, nimittäin niinku mun kuvisopeki sano se on älyttömän arvostettu lukio. Ja tällänen muntyyppinen tyttö.. Ois tosi ilonen jos pääsis sinne. Ja varmaa harva uskois et pääsisin edes sisään mut mul on plan. Saan hyvät suosituksen Espoon kuvataide koulusta ja Arkista ja varmaan myös koulun kuviksen maikalta. Plus yrittäisin parhaani pääsykokeissa ja luultavasti saisin väh. 6 ja enintään 10 pistettä. Siitä tulee siis jos saisin 10 pistettä pääsykokeista tarvittais enää se 3-4 pistettä jotta pääsisin sinne. Suosituksista saa jokaisesta 1 tietääkseni. Joten mun todistuksen keskiarvolla ei olisi niin väliä. Mutta siitä huolimatta yrittäisin parhaani..
Mä aina hirveesti ajattelen ja unelmoin näitä tulevaisuuden juttuja, mut mul on sellanen olo et jätän aina kaiken kesken niinku itteni takii tai sit koska en haluis esim mennä yksin. Ja joo i know saisin paljon kaverieta siel mut mitä jos en :D haha noei.. Mut siis juu.. kai näitäki on tärkee ajatella. Ei kaitaassa oo mitää pahaa ( toivottavasti ).. mut apua en tiiä. Torkkeli on kumminki hirveen kaukana mun talosta.. Mul menis joka päivä lähes 45 min mennä kouluun.. :/ haluun siinneeh.. tai en tiiä :D very hard for me.. jep jep. Ja sit tän tylsän tekstin päälle pari tylsää kuvaa :D haha
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPicps. Muistakaapas nyt hei osallistua siihen kilpailuun.. OOTAN koko ajan niin innolla niitä kuvia..  Vasta yks tullu.. Tää mun kilpailu menee ihan pieleen jos teistä vaan yks siihen osallistuu.. camon.. !


with love
Juuli

23 kommenttia:

 1. no varmana pääset sinne ku oot nii hyvä piirtää! :)

  VastaaPoista
 2. juu ei kannata kaitaalle mennä :Dd

  VastaaPoista
 3. Anonyymi : :) no joo ois kyl kiva päästä :)

  Anonyymi : :D kui ?

  VastaaPoista
 4. Torkkelilaisena suosittelen sulle sitä koulua, meillä on loistava yhteishenki eikä ketään katella mitenkään kieroon, upeet opet ja muutenki ihan supermeininki, ennen en tykänny koulusta ja nyt ihan odotan sinne menemistä joka päivä. :))

  Torkkeliin tosin ei päästä suosituksilla vaan pääsykokeen pisteillä ja keskiarvolla, mut noin hyvä piirtäjä kyllä salee pääsee sisään! Pidän peukkuja! (Muista hakuinfot 11 & 14.11 ja avoimet ovet 22.1!)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi : Aijjaa, no mut mun tietääkseni ainaki ennen on niistä suosituksista saanu jotain pistetiä. Ainaki mun Arkin opettaja sano joka on siellä käyny että sieltä sais. Mut en sit tiiä :D Juu kyl mä siel käyn avoimisovis katteleen :D ja se ois kyl oikeesti super makee koulu ! :)

  VastaaPoista
 6. sul on niin ihanat kasvonpiirteet!
  -J

  VastaaPoista
 7. kannattaa pitää unelmistaan kiinni ! :) sulle ei tuu toista kertaa tilaisuutta hakea tohon kouluun, kun kerran. ite oon tehny sen virheen etten oo tarpeeks miettiny mihin haen ja joutunu sitten vaihteleen kouluja.. vieläkään ei oo mieleistä alaa löytyny mutta koulussahan mä silti oonn.. kannattaa käydä niissä avoimissa ovissa ja oikeesti miettii kunnol, suosittelen kyl et haet tonne kuvislukioon, älä unelmoi elämää vaan elä unelmaas ;) tsemii!

  VastaaPoista
 8. i wish i could understand what are you writting :(

  VastaaPoista
 9. heipo, rohkeest vaa sinne kouluu mihin oikeesti haluaa, PAKOLLA saa uusia ystäviä ja taatust löytyy sellasesta koulusta samanhenkistä porukkaa :)

  VastaaPoista
 10. HEI JUUULI TODELLAKI PYRIT JA MEET SINNE!!!!!!!!!!!!!OOT IHAN ÄLYTTÖMÄN HYVÄ JA JOS ET PÄÄSE SINNE NIIN MÄ TÄÄN VALITUKSEN.oot ihan älyttömän lahjakas tyttö ja mä ainaki toivoisin et voisin mennä sellaseen lukioon missä mä oikeesti viihyisin ja haluisin olla ja et oisin ylpee ittestäni=)

  VastaaPoista
 11. ouuu goosh ootsä arkis?mäki oon ollu siel vitsi mua harmittaa et lopetin muute oisin voinu nähä sut siel!:((kuka sul on open siel?:)++tsemiii sulle kouluun ja oon varma et noin lahjakkaat piirtäjät pääsee varmasti sinne!!!

  VastaaPoista
 12. keskiarvon pitäs olla melkeinpä vähintään 8.0 _ainakin_

  VastaaPoista
 13. torkkelis on pelkkii emoi ja sulkeutuneit piirtäjii, sosiaalisuus miinuksen puolel. ei sinne:D been there...

  VastaaPoista
 14. JT: Kiitos !! :))

  Marianna : Nii siks mä nyt yritänki tosi kovaa miettii että haluunko sinne ihan oikeesti sitten :) JEps ajattelin just käydä niissä avoimissa ovissa sitten kun ne on :) Kiitos tuesta ;) !

  Miss G.: When i have enough english readers i can start doing a translation to my posts ! :)

  Anonyymi :Juu :) Täytyy tosi hartaasti miettii minne mä oikeesti haluun :) !

  Anonyymi : HAHA kiitos !! :D KIITOS hirveesti, tosi kivasti sanottu :) ! Jep kannattaa oikeesti valita hyvin et minne menee, ku se on sit kurja jossei sitte siitä tykkääkkään.. :/

  Anonyymi : Juu oon arkis :D haha no voi hitsi oisitpa jatkanu sitten :) Mulla on nyt Sini :) Sini on hirmu kiva ope ! :)) Juu ja kiiitoksia ! :))

  Anonyymi : Noo eipä välttämätttä :D mut juu siihe mä silti vähän niinku pyrin :)

  Anonyymi : Nooo emmä kyl usko sua :D nimittäin kävin tänään kattomassa sellasta esittelyä jossa yks oppilas mulle kerto että koulussa on super hyvä yhteishenki :) Eikä se mua haittaa minkä näkösiä ne ihmiset on kunhan ne on mukavia ja niistä saa kavereita :)mut voiha siellä koulussa noitakin olla

  VastaaPoista
 15. tottakai ne koittaa antaa koulustaan tosi positiivisen kuvan mut siel on niin kamalasti hippejä ja muutenkin erilaisia ja outoja ihmisiä, ei siinä mitään mutta jotenki ihme mesta silti..

  VastaaPoista
 16. mitään kasin keskiarvoa tartte, kaveri pääs torkkeliin kutosen keskiarvolla kun hankki noita pisteitä sen verran :)) eikä mitää emoja oo tosiaankaan koulu täynnä, paljon löytyy tosi ystävällistä ja avointa porukkaa, mut kokemuksensa kullakin (ysinelkut sattuu olemaan hyvää vuosimallia :))

  VastaaPoista
 17. Mistä kisasta sä puhut?:o

  VastaaPoista
 18. Mistä kilpailusta puhut?:))

  VastaaPoista
 19. Millon teet sen sun Halloween postauksen :)

  VastaaPoista
 20. mikä se ark on josta puhuit täs postauksessa? :)oon kans kuvataidekoulus mut vaa olaris. Eksä käykki weegeellä? =)

  VastaaPoista
 21. Anonyymi : sellasesta kisasta josta oon puhunu jo aikamonessa muussakin postauksessa. Sellanen piirrustus kilpailu, josta voit lukea lisää tietoa noista aikaemmista postauksista !

  Anonyymi : ^:) voit lukea siitä aikaisemmista postauksista !

  alica : No joo en tiiä vielä :D halloweeniltä ei o paljo kuvia.. :((

  Anonyymi : Arkki on Arkkitehtuurikoulu jossa opiskelen "arkkitehtuurin syventäviä opetuksia". Ja juu oon weegeellä :) !

  VastaaPoista
 22. kannattaa mennä sinne minne oikeesti haluu, tai ainaki pyrkii, siihe koulumatkaan oikeesti tottuu et ei ainkaa sen takii kannata hylätä ajatust:) kokemust on! 45 min voi kuulostaa pitkält, mut ku tottuu ni se on iha normaali :)

  VastaaPoista
 23. Itekin oon miettiny tota torkkelia ja varsinkin harmittaa kun se harrastuneisuus kuviksessa jää aika usein taka-alalle kun oon nyt sykissä ysillä ja on suoraan sanottuna aika helvetin rankkaa jo peruskoulussa niin en sit tiiä lukiosta, saati sit IB-linjasta kun oon sitäkin miettiny :D mutta torkkelikin on aika vahvana mun listalla ja uskon, että jos tarpeeks haluan niin voisin päästä sinne sisäänkin ja ei se keskiarvokaan mikään ongelma olis haha :D
  mutta oon ainakin varmaan avoimiin oviin menossa, että siellä sitten =)
  sulla on ihana blogi ja ois muuten mahtavaa tutustua suhun! :) eli ehkä siellä avoimissa ovissa uskallan tulla moikkailemaan tai jotain jos oot sinne tulossa, vai ?

  VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.