sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Kauneinta toiselle on rakkaus

Moikka !
Voih tänään on jo sunnutai.. Voi kuinka mä rakastankaan viikonloppuja ! Perjantaina ja torstaina oli kyl ihan super kivaa ! :) Mut lauantaista en niin tiedä.. Taidan tänään taas viihtyä koulukirjojen seurassa.. Must tuntuu et sunnuntait on aina tälläsiii tylsiä ja harmaita..
MUT tänään sunnutai onki ihan mahtava, vaikka joudunki lukeen kokeisiin.. NIMITTÄIN on isänpäivä.
MUISTAKAA kaikki antaa isällenne iso hali ja kertokaa sille kuinka paljon siitä välitätte. Koska se on teijän isällenne luultavasti kaikista ihanin lahja, että saa tietää että on tärkee teille !
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic"mä tykkään susta niin paljon ettei siin oo mitään järkee.."
Muuten tää biisi on aika vanha ja se on ollu tyttö sinä olet tähti elokuvassa. Mä tykkään tästä biisistä jotenki ihan sikana.. Ja toi elokuva on mun lempi suomalainen elokuva ! Jos joku ei oo sitä nähny nii sanon et kattokaa.
Mä en oo hirveesti ennen kuunnellu suomalaista musiikkia.. Mut eilen se jotenki iski, ja etin vaa koko ajan lisää. Noi kaikki on aika vanhoja, mut mikäs siinä jos ne on hyviä :) Tiiän ettei monelle suomalainen räppi iske mut must se on makeen kuulosta, ja tausta musiikki on kans aika jees :) Mä tykkään !
Aina ei tarvi kuunnella niitä ykkös hittejä, välillä saa kuunnella vanhoja. Ja nää on mulle uusia koska en ollu ennen eilistä kuullu noita kahta ensimmäistä :D


ps.jälleen kerran muistutan siitä kilpailusta ( Se siis loppuu 24.11 ) !! Ja en siis arvostele piirrustustaitoja joten ihan kuinka taidoton olisitkaan, tee silti piirrustus koska mä arvostelen ne mielikuvituksen mukaan. Ja niille jotka ootte osallistunu voitte ( jos haluatte ) osallistua kumpaankin aiheeseen. Jos muistatte oli kaksi aihetta, ja kaksi palkintoa. Ja jos jotkut ei vieläkään ole lukenut kilpailusta lukekaa siitä täältä.
Mä tiedän kyl et hei..
Mä en oo sun mies ja 
sä et oo mun nainen,
ja mä tiedän sust kaikkee muuta kun kaiken.
Mut ei oo vaikeet nähdä, haluisit jäädä.
Pidän sua sylis, jäisit yön yli.
Kato entäs jos tänää vaa teeskenneltäs
ja mentäs sil mikä tuntuu hyvältä.
Se olis sääli, tai suorastaa väärin
kieltää tunteet vaik ei pysty ymmärtää.
Vähän ymmällään on yllättävän hyvä olla.
Saa mut ja sut hymyilemään,
kyllä kelpaa olla.
Älä ohjaa, älä kelaa.
Ollaan vaan.
Ja mist mä pidän sussa,
'toi sun luonnollisuutes on plussaa.
En kyl tiedä mitä sä näät mussa,
mut oisko todella tyhmää vähän pussaa? 
Kauneinta toiselle on rakkaus,vaikka tiedän et hetken se ehkä kestää, jää luoksein.Tytöt on kuin rantahiekkaa, mut meren tahto myrskyjä estää.Jää mun luoksein,
rakasta vielä vähän aikaa.

with love
Juuli 

8 kommenttia:

 1. mun oli pakko sanoo tohon sun 'NIMITTÄIN on isänpäivä.
  MUISTAKAA kaikki antaa isällenne iso hali ja kertokaa sille kuinka paljon siitä välitätte. Koska se on teijän isällenne luultavasti kaikista ihanin lahja, että saa tietää että on tärkee teille !' kommenttiin sen verran, että kaikilla ei ole tohon mahollisuutta. mun isä hylkäs mun äitin sen takia, että se saa lapsen. ite kävi pamauttamassa 17 vuotiaan äitini paksuks eikä kestäny seurauksia. kaiken huippu oli, että se halus tutustua muhun parivuotta sitten ja mä tapasinkin sen. alettiin tapaileen jonkun kuukauden ajan ja se sano, mulle niin pahasti, että mä juduin käymään hetken sen takia terapiassa. okei mä en tajunnu heti, että se sano sen viitaten siihen, että mä oon sen elämän pahinvirhe vaan katoin sen kaiken sormienläpi. kutsuin sen mun rippijuhliin ja kappas ei minkäänlaista yhteyttä ei korttia tai mitään. sitten vasta tajusin mitä se oli mulle sillon todellakin sanonu. mun rippijuhlat meni täysin pilalle mun vitun ihanan isän takia. se pyys halus tavata mut vuos sitten, mutta mä en halunnu taas pettyä. se tunne, kun äiti kertonu koko lapsuuden sun isäs kyllä rakastaa sua, mutta ei vaan pystyny kasvattaa sua ja sitten selviää, että mä oon sen elämän pahin virhe samoni mun äiti. ei todellakaan tee mieli halata ja kertoa, että se on mulle tärkee. miks ihmeessä tekisin niin, koska sekään ei halua toivottaa mulle ees rippipäivänäni onnea. mahtavaa isukki näin nää hommat hoidetaan! ja mä en todellakaan tarkottanu tätä sillei, että toi kommentti ois ollu paha päinvastoin mä toivon, että jokainen jolla on mahdollisuus tehä noin tekeekin! mun oli pakko vaan tulla avautumaan, enkä siis todellakaan tarkottanu tota mitenkään pahana tai mitään, se on toisaalta vaikee ymmärtää, että joillain ei oikeesti oo mahollisuutta siihen. oo onnellinen, että sulla on isä joku rakastaa sua ja oot sen elämän kirkkain tähi! oot ihana tyttö ja tää sun blogis on mulle ihanaa piristystä arkee :)

  VastaaPoista
 2. höh mä en sit jaksa lähettää kuvaa koska mul ei oo nii mielikuvitukselline mut hyvin kyl piirretty

  VastaaPoista
 3. Anonyymi : Sulla tuli hirveen pitkä teksti.. ja luettuani sen oon ihan sanaton.. On hyvä et pystyt puhuun tosta asiasta noin avoimesti. Ja mä todellakin ymmärrän sen että kakiklla ei oo mahdollisuutta halata omaa isää.. Tiedän kyllä miltä tuntuu ns. menettää toinen. Tämä isään liittyvä juttu vahvistui myös viikonloppuna. Toi on hirmu harmillista että sulla on käynyt noin kurjasti sun isän kanssa.. ja olis hienoo jos se muuttuis viel paremmaks.. Hyvä ku tykkään mun blogista, ja must on sika kiva et osaan tuoda sunki arkeen piristystä ! Kiitos tosta kommentista.. :) Sä oot varmasti se loistava tähti sun äidin elämässä <3

  Anonyymi : HEI jaksatpas :) SE on hienoo et oot tehny kuvan ja todellakin haluan että lähetät sen !! JOs se on tosi hieno ja siihen oot pistäny aikaa niin älä tuhlaa sekunttiakaan vaan lähetäppä se mun sähköpostiin !! :)

  VastaaPoista
 4. hyvä postaaus ! <3 mut joo tosiaa harmi et joillai ei oo mahollisuuut toho isä juttuu liittyen ://

  ja i luv suomiräppi!!:DDD paitsi en jtn elastinen tai ainakaa cheekkii (yää:DD) kuuntele yhtää, mut steen1, jontti&shaka, juno yms = goood<3! :D

  VastaaPoista
 5. pakko sanoo et tippa linssis totaekaa kommenttii luin.

  VastaaPoista
 6. Kiva postaus, mut mul ois semmone kysymys noihin youtuben linkkeihin liittyen siis ku laitat kaikkia musiikkivideoita tohon esille..niin mite se tehäään?! Oon ite yrittäny parisen kertaa saada omaan blogiini tolleen ton videon mut emmä vaa osaaa..joten miten se toimii? :) ja sitte sun blogi on mieletön, tätä on aina kiva lueskella millon vaa, me likeyyy!

  VastaaPoista
 7. aaw halaisin, mutku tämä lepää pilvien päällä<3

  VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.