tiistai 23. marraskuuta 2010

KILPAILU ASIAA !

Image and video hosting by TinyPic
Moikka kaikki ihanat !!
MUISTATTEKS HUOMEN ON VIKA PÄIVÄ KU MULLE VOI LÄHETTÄÄ NIITÄ PIIRRUSTUKSIA ! toivoisin IHAN hirveesti että niitä tulis vielä !! koska noi mun ostamat palkinnot on oikeesti aika super hyvii !! JA mul on menny niihi rahaa.. ! Joten ois kiva jos tässä ois jotain kilpailua edes niiden saamisesta ! :D Jos mä oisin te mä ilmottautuisin.. en vaa ite voi ilmottautua.. :D:D

JOTEN KAIKKI NYT PIIRTÄMÄÄN VIELÄ !! 24.11 klo 00.00 EI VOI ENÄÄN LÄHETTÄÄ.. ellei siihen oo tosi hyvää selitystä kuten "se ei suostunut lähettää kuvaa" yms. Mut pliis pliis hei ! älkää olko tylsii vaan lähettäkää ihan huviks koska en julkase mitään kuvista ilman lupaa ! Ja muutenki ei aina tarvi voittaa joskus vaa osallistuminen on kiva juttu ! Nimittäin se kertoo kans et ketä oikeesti kiinnostaa nää asiat tääl ! :D Mä oisin ainaki iha innoissani osallistumassa. Ja edelleen sanon et tarvi mitää hirveen super picasso taitoja että voit voittaa ! tarviit mielikuvitusta, ja innostusta tehä se piirros ! Olis hirveen kiva jos saisin edes 5 mukaan vielä kisaan ! KIITOS NIILLE JOTKA ON NYT JO LÄHETTÄNY PIIRRUSTUKSET ! kiitos kiitos !

JA vielä viimeiset mukaan kisaan !!Nii ja mun sähköposti oli PAPER-PLANES@HOTMAIL.FI

16 kommenttia:

 1. kattoo nyt jos jaksan väsätä jonkun hienomman piirrustuksen ku tikku-ukon niittykummulla :--D mut ei sit saa nauraa mun piirrustustaidoille, jos lähetän sen kuvan

  VastaaPoista
 2. Rita : Hei Ritaa !! osallistu nyt enkä mä todellakaa naurais kenenkää piirrustuksille !! :) piirrä jtn kivaa, ja pliis läheätä arvostaisin ihan hirveesti !

  VastaaPoista
 3. kiva ku olin piirtäny kauheella vaivalla 2h britney spearsia ja sit sen jälkeen lueskelin sun vanhat postaukset läpi ja huomasin jossain kommenteissa luki et tässä kilpailussa on aiheet :D:D kertoisitko ne aiheet niin voin piirtää uusiksi? :-)

  VastaaPoista
 4. Rita : NO voi eiii ! :D no lähetä myös brittany mulle ois sika kiva nähä se !! :) ja aiheet oli siis "kaunis uni" ja "lempi esineeni tulevaisuudessa" ! :)

  VastaaPoista
 5. mulla on kuvis 6 ja en osaa yhtää piirtää sit ku heität jonkuu toisen kisan nii oon messis :)

  VastaaPoista
 6. montaks osallistujaa nyt on tullu? mua himottais kauheesti osallistua, onks toi siis ens yö milloin viimeistään pitää olla lähetettynä? sit mä tuskin ehin enää... :-D ois tosi kiva voittaa koska mulla on synttärit 25.11. :-D oot ihana!

  VastaaPoista
 7. Anonyymi : hah no ei se ois haitannu kyl yhtään :) oisit osallistunu iha läpäl vaik jollain tikku ukolla, seki voidaa ajatella taiteelliseks ! :D

  Anonyymi : EN oo varma ehkä joku päälle 15 tai 10.. aika säälittävästi osallistujia tullu :/ Mut sellasta se on ! HEI onnea jo nyt valmiiks ! Ja todellaki kerkeet osallistuu vielä, jos varaat vaikka aikaa pari tuntia tai tunnin en tiiä kuinka paljon tarviit mut töherää joku kiva ja lähetä se mulle ! Kyl sä ehit ! :) ja kiitos !

  VastaaPoista
 8. nii siis tänä yönä kello 00.00 pitää olla lähetettynä vai?

  VastaaPoista
 9. Anonyymi : eiku vähän niinku ensyönää :) ei viel tänää

  VastaaPoista
 10. hei toiha on oikeesti hieno saavutus sulta, et oot saanu ees sen 10-15 osallistujaa:) ! yleensä tämmösiin ei kovin moni uskaltaudu mukaa, mut sä oot jotenki osannu innostaa ihmisii just oikein:) ja muutenkin ihana blogi, tykkään!

  VastaaPoista
 11. miks sä erosit aniksen kaa? :(

  VastaaPoista
 12. ää oot jotenki tosi tutun näköne, mut en kyl keksi yhtää mist voitais tuntee:D

  VastaaPoista
 13. näin sut vähä aika sitte sen kaisan kaa tapiolas ja mua jäi ärsyttää nyt iha sikan ku mulkkasit meitä oikee kunnolla........

  VastaaPoista
 14. No voi höh! Miten huomasin koko kilpailun vasta nyt... muuten olisin osallistunut mutten ehi varmaan näin lyhyessä ajassa enää piirtää. :(

  VastaaPoista
 15. olkaa kaikki mukana muki kisassa mun blogissa!!

  www.ssonyaa.blogspot.com

  VastaaPoista
 16. Laura : haha aijjaa :D

  Anonyymi : :o no en muista yhtään millon näin ois tapahtunu.. ? Mut en mä oo kauheen sellanen ihminen joka hymyilee hirveesti kaikille :( jos oisit hymyilly tai jtn nii tietty oisin hymyilly takasin :)

  Anonyymi : No voi vitsi !! voisit kyl yrittää vielä keretä miten ois ? :DD

  Sonya : Juu :)

  VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.