maanantai 31. toukokuuta 2010

Drop it low

HEIPSU !

moikka moi ! Nyt on kyl sika jees viikko tulos :) Kaikkee kivaa koulus vaa, ja sit joka päivä loppuu nii aikasin. Tiistaina on tiedossa klo 10 minigolf, ja leikkejä niityllä koulu päättyy klo 13, keskiviikkona norm koulupäivä ja illalla klo 18-20 tanssiaiset koulussa ( apua apua mitä laitan päälle.. ) öö.. torstaina muistaakseni alkaa 9 ja loppuu klo 12. Ja perjantai meneekin kevätjuhlia harjotellessa ja lauantaina on sitten kevätjuhlat. AND THEN.. tun tun tun.. SUMMEERR !!!!!!!!!!! hoohoooo :) tää viikko on mun mielest koko vuoden paras viikko monestakin syystä ! ( toivottavasti )  No juu.. huomenna koulun jälkeen mennään äitin kanssa ( taas vaihteeks ) helsinkiin kaupoille ettiin mulle rippimekkoa :) Haluisin sellasen jota kellään muulla ei olis.. mut se on luultavasti mission impossible.. ellei sitä mekkoa teetä, mut se tulis tosi kalliiks, enkä mä kumminkaan naimisiin oo menos. Ei tää nii tärkee tilaisuus oo ( kai ) :D
No mut täs on pari kuvaa tälläsestä ihanasta mekosta jonka ostin hetki sitten. Niinkuin ootte varmaanki huomannu et mulla on ollu tällänen "shopping addikti " ku jokaisessa postauksessa on et "täs on tällänen  mun uus ... " mut nyt on tullu vaa niin paljon niitä "pakko saada" vaatteita :) 


Tein sellasen pikku virheen.. ja ostin M kokosen, ja se on mulle iso.. joten jouduin laittaa sinne sisälle hakaneulat kummallekkin puolelle tota mekkoa. Kun löysin tän nii siinä hyllyssä oli vaan kaks M kokosta ja ajattelin ettei pienempiä ole, joten otin tän siks. No joo mut, kai mä pienennän sitä vähän. 

Kun tällänen pikku ilkimys olen niin vein äitiltä sen työ laukun ja otin sen "lainaks" :D Ja sitten lainailen aina välillä siltä tota IHANAA kaulahuivia :) Ite ainaki rakastuin siihen.. Äiti joskus ostaa jotain niiiiiiin ihania vaatteita, ja sitten mun on ne pakko saada. Niinkuin tänään aamullakin kun tulin aamupalalle, äiti seisoo siellä laittamassa leipää SEN upeissa uusissa DGn farkuissa. YHYY pakko saada :( :D

Ainiin ja tässä on tää mun ystävä joka ottaa ne mun kuvat. Eli kolmijalka, asetan kameran siihen itselaukasimelle ja painan nappia ja se sitten kiltisti ( yleensä ) ottaa musta kuvan. Kätevä laite. 


With love
Juuli 

18 kommenttia:

 1. meinasin ostaa ton saman mekon lauantaina. :D mut oli vaa kojoka M/L ja oon liia laiska pienentää.

  VastaaPoista
 2. hihii mulki on tommosii rinkula kasvei :DD

  VastaaPoista
 3. valkonen teksti mustalla pohjalla alkaa vähän vilistä silmissä, mutta postaukset edelleen yhtä high quality kun ennenkin :) kiitos tästä!

  VastaaPoista
 4. Lisanne : Aijjaa :)

  Kaisa : hihi :)

  Hely : Joo vaihoin sen värin vähän tummemmaksi ! :)

  VastaaPoista
 5. IHANAAA toi mekko ! :D ka noi kasvit on just hauskoi d: ja toi huivi ja laukku on just hienoi kans :D äitilläs on tosi hyvä maku (;

  VastaaPoista
 6. mistä toi mekko on:o

  VastaaPoista
 7. toi sun mekkos on ihana :) sopii hyvin sulle (:

  VastaaPoista
 8. Allu : hihiii kiitoss :) No nii sil on !! :D

  Anonyymi : Toi mekko on Zarasta :)

  VastaaPoista
 9. heehhee toi mekko on iha samanlaine ku se mun hamonen :pp :)

  VastaaPoista
 10. paljon toi mekko makso:) oot tosi nätti!

  VastaaPoista
 11. Juulia : ei ihan, ku siin on kiinnii toi paita :D eli se on niinku mekko ja sul on hame :) Mut jees aika saman näkönen ja tapanen ku se sun oma :)

  Anonyymi : 39,95 € :) kiitos !

  VastaaPoista
 12. talo postausta ois kiva lukee JA KATTOO kuva kaikist huoneist ku teil on nii upee talo;) kaikki muutki tykkäis lukee siit ja siit tulis varmaa paljo kiitosta :p ja ettet vaikuta liian 'haluun esitellä hienoo taloo' ni sano et yks tyyppi halus tätä nii teet sen sen takii tai jtn jos haluut :D:DD: pliiis juuli talopostaus nyt heti tee se im begging yooooou =(=(

  VastaaPoista
 13. PLIIIS : No siis mulle käy et voin toki tehä talo postauksen, mut mun pitää kysyy viel mun vanhemmilt tavallaa lupa. Koska tää on kumminki "niiden" talo, toki myös mun mutta silti kysyn viel varmistukseks jos se on okei. Vaikka kyllä uskon niin. Yritän toteuttaa toiveesi ! :)

  VastaaPoista
 14. toi mekko sopii sulle älyttömän hyvin ! mitä pistät päälle sinne teijä koulun tanssiaisiin :-)
  SULLA ON MAHTAVA BLOGI !

  VastaaPoista
 15. Mäkin tarttisin tollasen kameran =) on varmaa vaa kallis... Ihana mekko <3

  VastaaPoista
 16. elskuu: Kiitos :P <3

  Anonyymi : Näätte pian :)

  Felix : Kiitos, no ei se oikeestaan ollu kauheen kallis :)

  VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.