keskiviikko 5. toukokuuta 2010

CiAo

HEYY YO !

No moi moi ! On ollu taas aikamoinen alkuviikko. Tai no oikeastaan aika perus.. Stressaa tää koulun käynti. Mitenköhän mä selviin 9 luokan tai lukion tai jonku muun. 
Huomenna : Äikän koe
Maanataina : Kemian koe 
Tiistaina : Äikän suullinen esitelmä, Terveystiedon koe
17.5 : Englannin koe, ja historian esitelmä ( anne frank ) 
20.5 : ruotsin koe .. 
Jee jee.. Niit oli viel enemmän hetki sitte mut tähän asti olen siis selvinnyt, hyvästi ! noei.. Aijon panostaa eniten historiaan koska se loppuu tänä vuonna. Ja luultavasti terveystietoon koska jos en niin tulee kutonen todistukseen.. :s heheee joo. lalllaaa
AINAKIN YKS positiivinen juttu on mulla on.. 50 LUKIJAA :) ja se on puolet sadasta !! :) jeeee
toivotaan että se viel siitäkin nousee :) vaikka 50 on jo IHAN tosi paljon :P 

minä ja peppi pikkusena :) 

Sometimes memories are all we have.

Facebookissa oli tällänen kiertävä juttu, jonka otin mun äitiltä :

"ihmisten täytyisi ymmärtää, että erityisopetusta saavat lapset eivät ole sairaita. Niinpä ei ole myöskään parannuskeinoa. Kuten me kaikki, hekin haluavat tulla hyväksytyksi. Useimmat teistä eivät kopioi tätä omaan statukseensa. Teetkö sen ja jätät statukseesi ainakin tunniksi? Nyt on erityisopetuksen viikko ja tämä on ... "


Laitoin tämän myös omaan statukseeni. Itse olen tuntenut täsmälleen miten tuossa sanotaan. Sairaaksi, ei hyväksytyksi, jollain tavalla tyhmemmäksi kuin muut. Mutta en enään.. Ystävien ja perheen tuella olen päässyt sen yli. Ja nyt minulla on hyvä itsetunto sinäänsä. Vaikka minulla on hyvä itsetunto en ole aina kovin sosiaalinen, olen hieman ujo. Paitsi joissain tilanteissa olen todella sosiaalinen ja joskus taas todella ujo. Sellaisten ihmisten seurassa jotka tunnen todella hyvin olen usein sosiaalinen ja vajaa sekopää :D 
Mutta uusien ihmisten edessä olen vähän ujo joskus .. Olen omasta mielestäni fiksu kaikissa muissa asioissa paitsi koulussa. Keksin melkeen aina kaikelle ratkaisun. Jotkut varmaan miettii miten se on niin vaikeaa opetella asioita ulkoa tai kuunnella koulussa. Ei se olekkaan teille, mutta usemmiten minulle. Asioiden opetteleminen ei ole vaikeaa, mutta opittujen asioiden muistaminen on. Joskus vieläkin tunnen itseni tyhmemmäksi tai vajaammaksi jollain tavalla koska en ymmärrä tai en muista. Muistan vielä kun olin alakoulussa ja jouduin tukiopetukseen, se tuntui niin pahalta kun kaikki katsoi ja naureskeli kavereiden kesken. En ymmärtänyt vielä silloin kuinka tärkeää se oli. Myöskin muistan sen kun minulla oli sellainen olo, että opettajat käyttäytyivät minua kohtaan "alentavasti" niinkuin olisin ollut tarha-ikäinen. Muistuttelivat läksyistä ja muuta vastaavaa. Onneksi nyt olen aikalailla tasaarvoinen muiden oppilaiden kanssa, vaikka en olekkaan niin nopea oppimaan. 
I would do anything to be as smart as you. Tiedättekö sen tunteen kun tietää että on oikeassa ja toinen väärässä ? Se on niin ihanaa :D Joskus kun saan tuntea sen että olen oikeassa jossain asiassa tai tiedän jotain mitä muut ei, saa minut usein hymyilemään. Tai jos joku sanoo että olen fiksu, on piristävää tavallaan koska en ole itse ajatellut koskaan itseäni fiksuna. Minusta kenenkään ei tarvitsisi tuntea itseään ulkopuoliseksi millään tavalla koska se on mailman inhottavin tunne. Ulkopuolinen, ulos jätetty. not nice. 


with love
Juuli

ps. Anteeks jos ei tuu kivoi kuvii tai jtn koska oon kiireinen :D Nii ja sitte kans et otan teille kuvia mun piirrustuksista jota oon saanu aikaan kuviksen tunneilla ja kuviksessa hetin kun kerkeen vaan ! :) 

11 kommenttia:

 1. sust vois viel jonain päivänä ihan hyvin tulla huippubloggaaja niinku esim annika-o tai are you feeling fashionable? (:

  VastaaPoista
 2. heei miten sait tuon kävijälaskurin tuohon?:))

  VastaaPoista
 3. Anonyymi : OHO :D oonks mä noi hyvä ? :D wouw,, en oo kyl ite koskaa kelannu sillee mut VÄHÄ ois kyl siistii !!

  iitu : no en itseasiassa muista koska kysyin mun kaverilt apuu :D Ja en nyt valitettavasti muistta miten sen lisääminen tapahtu .D

  VastaaPoista
 4. meilläki on koulussa koeviikot-.-
  löydän aika paljon samoja piirteitä susta kun mitä mussa on, mäki oon tosi sosiaalinen mut jos on joku jota en oo nähny montaa kertaa tai jutellu vaan mesessä ja sit tapaankin sen luonnos niin meen ihan lukkoon yms. koska pelkään et nolaan itteni..siitä luonteenpiirteest en tykkää yhtään ittessäni,ärsyttävää:/
  ja yks ihanimmist fiiliksist on just toi kun tietää et on oikees ja muut vääräs ;) :D
  no hups tuli vähän pitkä kommentti, sori :D

  VastaaPoista
 5. nenna : Jees mul on just sama, siks et tykkääkkää puhuu tyypin kaa aluks netis ja sit vast liven mielummin toisinpäin. Koska pelkään just et se netissä oleva minä oonki kivempi ku sitte todellisuudessa. Ei mitää, ei pitkissä kommenteissa oo mitää pahaa :) !

  VastaaPoista
 6. herranjumala sä jaksat aina olla positiivine. :D 50 on puolet sadasta.. ite ajattelen noin vaan sillon ku mulla on ollu äärimmäisen mahtava päivä. mut hyvä vaa et sentää joku jaksaa pitää fiiliksii korkeel. :)

  VastaaPoista
 7. Miltä tuntuu olla "äiti ja isi ostaa kaiken mitä vaan ikinä haluun ja esittelen meidän hienoa design-kotia ja varallisuutta mun blogissa"-kersa?

  VastaaPoista
 8. lisanne: haha no en aina tosiaankaa oo positiivinen joka asiassa ;s mut se on aika kiva et mut nähää positiivisena ihmisenä vaikka sitä en oo ite koskaa ajatellu olevani :D

  Anonyymi: no kuule aivan mahtavalta.. Luuletko että saan kaiken mitä haluan ? En todellakaan toi kone joka tossa näkyy osittain olin toivonu sitä kolme vuotta koska mulla ja mun veljellä oli yhteinen kannettava kone joka ei edes toiminu, se oli myös mun synttäri lahja. Minä pyydän ja kunnioitan joka ikistä lahjaa jonka saan, en koskaan saa mitä haluan vain siksi että haluan. Ostan myös omilla rahoilla joita ITSE olen ansainnut. En ole hemmoteltu kakara enkä saa mitä haluan todellakaan.

  VastaaPoista
 9. mietit miten pärjäät 9 luokalla ja lukiossa. mä oon miettiny samaa mut mulle ollaan onneks kerrottu et 8 luokka on kaikist vaikein ja mä toivon koko mun sydämest et se on totta! se on kiva huomata et oot samanlaises tilantees ku mä oon ja muutenki sun blogii on tosi kiva lukee (:

  VastaaPoista
 10. Kommentoisin tolle edelliselle anonyymille vaan se verran, että luuletko ihmisen olevan hemmoteltu ja rikas kaiken saava prinsessa jos hän blogissaan esittelee kotiaan, vaatteitaan tai tavaroitaan tms? Mistä voit tietää, ettei bloggaaja esim. käy töissä ja ansaitse itse rahansa? Rupee ottaa päähän ku näit blogeja lukee nii tollaset ihmiset jotka ei tosiaan tiedä henkilöstä sen syvemmin mitään. Blogihan saattaa olla vain pintaraapaisu bloggaajan elämään !

  Sori nyt vaan, meni hermot. : D

  VastaaPoista
 11. Anonyymi : No tosiaan on se usein mietityttänyt minua, ja varmaankin moni muukin on suurinpiirtein samassa tilassa tai sitten myös miettii miten pärjää ylemmillä luokilla yms. No se on kiva että tykkäät lukea blogiani :)

  Anonyymi : Olet todella oikeassa !! Veit täysin sanat suustani ! :) No siis itsekkin olen huomannut että monien blogeihin tullaan kommentoimaan tälläisiä asioita. En itse ole koskaan ajatellut itseäni sellaiseksi että saan mitä haluan. Ja olet oikeassa että ei luultavasti tämä ihminen tiedä mitään minusta tai elämästäni kuin sen veraan kun olen itse kertonut. Kiitos mielipiteestäsi ja siitä että myös puolustit minua :)

  VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.