sunnuntai 23. toukokuuta 2010

Enjoy the sunset


Hey 

Hey hey.. No siis viikonloppu alkoi ihanasti kun aurinko paistoi, ja muutenki oli tosi lämmin ja ihana keli. Mutta sitte lauantai päivällä alkoi sataa :( Not nice.. ja sitte koko sunnuntai on ollu aika tollasta harmaata. Whats better than enjoying the sunset with the people you love :) 
Oltiin nuottaniemen venesataman rannassa med Kaisa Enja Eve Niko Peppi ja Anis. 
Illemmalla me valuttiin sieltä viel matinkylän rantaan ja jonnekki. Illan kohokohta pääsin ekaa kertaa Aniksen skoban kyytiin :) Oon aikasemmin ollu kyl mopon kyydis mut en muistanu yhtään kuinka kivaa se on :D Mulla ei ollu mitään erityista kerrottavaa teille tällä kertaa :) Mut ajattelin vaan päivitellä koska en nyt hetkeen oo päivittäny. Tosi usein käy niin että mä en oo se jolla on kamera joten saan ne kuvat aina vähän myöhässä, joten im sorry that you have to wait. 
TIESITTEKÖ MITÄ ? mulla on nyt 71 lukijaa ! eiks oo aika mahtavaa ! kiitos kaikille ihanille lukijoille jotka jaksaa lueskella tätä mun blogia ! Toivottavasti tykkäätte !

Minä ja Anton
Minä ja Anton 

now on my playlist : 

Chillin' - Wale ft. Lady Gaga
Over - Drake
Life of a superstar - David Guetta ft. Akon
D.O.A - Jay-Z
Holla at me - Tyga ft. Chris Brown 
Finally in love - Mclean
fuck the bullshit - Young Money


with love 
Juuli

10 kommenttia:

 1. kivoooi kuviii, nois kuvis on jotenki tosi kiva fiilis :) ja onneee 71 lukijaa !

  VastaaPoista
 2. aaws toi tokavika kuva sust ja antonist on niiin söpö (:

  VastaaPoista
 3. Hei Juuli! Olen tässä laittanut vähän sanaa kiertämään mallihommista eri toimistoille, mutta se ei vie asiaa loppuun vaan sinun myös täytyy itse vähän yritellä. Ota rohkeasti vain yhteyttä, uudet kasvot ovat kuin kultaa meille mallitoimistolaisille! :)

  VastaaPoista
 4. Enya : Kiitos :) :PP

  Eveliina : Kiitos :)

  Anonyymi : hihi kiitos :)

  iitu: HIH :)

  Anonyymi : Voi kiitos ! Juu olenhan minä joskus kokeillutkin päästä joillekkin mallitoimistoille. Mutta en ole joko ikäni tai kokoni takia ole päässyt. Siksi mietinkin että olenko liian lyhyt ? Koska nämä sivut jotka linkkasit minulle, kummassakin vaaditaan naisen olevan vähintään 170 cm .. :s ja minä olen vain 165 ja puol cm. Toivoisin että voisin päästä siitä huolimatta vaikka valokuva malliksi :) Mutta juu voinhan vielä yrittää jos jostain saisin töitä tai jotain.

  VastaaPoista
 5. Moikka Juuli ! Oon ite tuol modelboomis ja must oot tosi kaunis, mut sun vartalo on aik naiselline tai sul on levee lantio joka ei sovi catwalk malleille niinku mulki on sama juttu. Mut sopisit superhyvi esim kuvii jne :)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi : JUU nii mäki ajattelin ja plus viel et oon pikkasen lyhyt sellaseks catwalk malliks .. :s :D Et varmaan mielummin mut hyväksytäis valokuvamalliks :) Mut AIKA super hienoo et säki oot malli ! oot itekki varmaa YLI kaunis :P

  VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.