tiistai 25. toukokuuta 2010

I love the dollar bill, i like that

They call me quiet
but im a riot
they call me girl
they call me her 
they call me stacy
thats not my name
thats not my name


Heiiiiiijjdo !
NYT ON KAIKKI KOKEET ESITELMÄT YMS OHI !! whohooo.. Siitä pitkään stressatusta hissan esitelmästä tuli siis "very good plus" eli suomennettuna H+ ( hyvä +) kai. Mä olin taas tänään siellä intiaanin hoidossa ( siis sillä lukihäiriötä hoitavalla lääkärillä. Sanon sitä intiaaniks koska se käyttää ihan ihme juttuja mun hoitoon ). Tällä kertaa se painelu ja venyttely sattu enemmän ku koskaan.. Se myös sano kaikenlaisia juttuja silleen, että mua melkeen alko pelottaan et oonko mä ollenkaa kunnossa ? Se myös puhu jostain menkka kivuista, et siel on joku juttu joka painaa kohtuun jotenki et tekee mun menkka kivuista kovemmat ja joka myös vaikuttaa siihen että mulla on jääkylmät jalat. Mä en osais selittää näitä juttuja niin selkeesti ku se selitti, koska en osaa mitään lääkäri termejä yms. Joten tää saattaa kuulostaa teille IHAN älyttömän tyhmältä. Mut tosiaan ku se hoitaa mua niin sen pitäis hoitaa menkka kivut kokonaan pois, migreenin pois, lukihäiriön pois, sekä mun verenkierron normaaliks. Ennen näitä hoito kertoja olin huomannu et mun oikee keuhko puolisko tulee enemmän ulos, sekä mun oikeen puolinen solisluu. Se korjautu yhes vaihees hetkeks pois, niin että ne solisluut oli saman kokoset mutta sitte ne tuli taas yhtäkkiä erinkokosiks. Mut silti vaik nää hoidot kuulostaa IHAN oudoilta ja tyhmiltä taikauskosilta jutuilta, silti uskon niihin jollain tavalla, ja silti suosittelen kaikille jolla on jotain näistä edellä mainituista vaivoista ( migreeni, kovat menkka kivut, lukihäiriö yms. ) Sain taas muuten uusia lääkkeitä. Otan niitä joka aamu, ja jatkan myös samaa purkin pitelyä.. mutta tällä kertaa eri paikoissa. Juu.. No mutta sen hoidon jälkeen me äitin kanssa juututtiin kaupoille :) Niissä uusissa kaupoissa Monkissa ja sitte siinä toisessa jonka nimee en nyt muista. Monkista oisin voinu ostaa jotain niinkuin oisin voinu sieltä toisestakin. Mutta en kerenny kattoo sen verran et oisin löytäny jotain IHANAA :D H&M:ssä kun käytiin niin sieltä löysin pari juttua, joista teille otin kuvat ja laitoin ne tähän alapuolelle. 
Haaremi housut, ruskehtavan vihreä paita, ja valkoinen toppi/ tunika. 

Haaremi housut 9,95 €
paita 29,95 €
toppi/ tunika 9,95 €


^ Tää kyseinen biisi on jo vissiin vuoen vanha :D mutta EI se mitään, se on must tavallaan
hyvä mut tavallaan aika jänskä :D


Arvatkaa mitä .. Oon älyttömän ilonen et mul on tollasii ihanii lukijoita jotka tätä mun 
blogia jaksaa lukee. Koska en usko et tänne paljon kirjottelisin jos teitä ihania lukijoita 
ei ois. Mä oon tosi ilonen, että ootte jaksanu kasvaa mun kanssa ja elää mun kirjotus
virheiden kanssa. Ja must on nii ihana lukee niitä kommentteja jossa mulle kerrotaan
useesti että on ylpee musta vaikkei tuntiskaan mua. Must se on jotenki tosi liikuttavaa.
Se on nii kiva ku näkee et joitain kiinnostaa oikeesti ! Ja tykkään niin paljon kirjottaa tänne
nimittäin tää on mulle ku päiväkirja, ilman niitä äärettöman yksityisiä juttuja mun 
elämästä. Te lukijat ootte vaa niin ihania !! Kiitos kaikille lukijoille jotka jaksaa lukee !!
Kunnian osoitus Jassulle koska se oli mun eka lukija ;) MUT KIITOS !
Mun mielest se ois sika siistii jos te anonyymitki joita en välttämättä tiiä, rohkaisisitte
joskus ittenne ja tulisitte juttelee jos tykkäätte tai ette tykkää mun blogista ! Mä aina
tykkään et mulle tullaan juttelee. Varsinki kerran ku pelattiin pesäpalloo ja 
seisoin just siin pesäl, ja mun vieres oli se "pesävahti" ja tää tyttö ( Laura P.) 
sano mulle NIIN älyttömän kivasti et "mä tykkään sun blogista !" 
( ja jtn mut en muista tarkalleen miten se sano sen ) Mut must se oli jotenki 
tosi liikuttavaa ja ihana kuulla !! :) joten ISO kiitos kaikille !

with love

Juuli

40 kommenttia:

 1. Noi haaremihousut on ihanat. ! Ja kuuntelin tota biisii joskus. :D
  Mua ei oo muute koskaan häirinny sun kirjotusvirheet, vaik oon lukenu sun blogiis siitä saakka, ku alotit sen. Joteeen jatka samaan malliin, koska sun blogis on nykyää yks mun lemppareista. !

  VastaaPoista
 2. Lisanne : HIhii :) määäki tykkään :P AIjjaa no hyvää !! :) VÄHÄ kiva et tykkäät mun blogist sen verran et se on sun lemppari :P :))

  VastaaPoista
 3. sama juttuuu, tää on kans yks mun lemppareista!!:) oot nii malli oikeesti, kävisit nyt vaa rohkeesti tutustumassa johonki mallitoimistoon yms. varmaa tykkäis tollasest täydellisyydestä!! JATKA POSTAILUA, NÄÖITÄ ON MIELETTÖMÄN KIVA LUKEE:))

  VastaaPoista
 4. jeeh mul on toi sama valkonetoppi/tunika ;D
  ihana postaus ja kuvat upeitaaa <3 kuka on ottanu ne? :) vai onks ne itselaukasimel?

  ja sen toisen uuden kaupan nimi hesas on muute weekday :)

  VastaaPoista
 5. oot ihan älyttömän nätti nois kuvis ! kuka on ottanu noi kuvat susta? ja onks sul nois kuvis sun normaalimäärä meikkii vai vähän enemmän koska mä dataan täl hetkel puhelimel ni saattaa hyvin olla et tää vääristää näit värej tai jotain ? Toivottavasti sä muuten myös paranet ton hoidon avulla tai siis et ne vaivat lähtis pois :)

  VastaaPoista
 6. aaa ihania noi kaikki vaatteet :) toi toppi näyttää tosi hyvältä sun päällä ku oot jo tollain ruskettunu :) tee joskus sellanen vaatepostaus mis esittelet vaik sun lempparipaidan/-housut yms. tai sit ota sun vaatekaapist kuva ja kerrot et onks se yleensä sekanen vai saaks pidettyy sen jotenki siistinä ? kuulostaa tosi vajaalt mut mun mielest on kiva nähä toisten vaatekaappei (varsinki ku sul on noin lovely tyyli) :D

  VastaaPoista
 7. Anonyymi : Kiitoos ! aww ihanasti pistit ton sun kommentin :P Kiva et tykkäät mun blogista :P Juu voishan sitä käydä niissä mallitoimistoissa :)

  elskuu : HIhii niceee !! :) kiitos, otin noi kuvat iselaukasimel ja sit ku mä oon ostanu mun kameralle kolmijalan nii sillä se onnistuu mahtavasti ! :)

  däriä : KIITOS !! :) itselaukasimel otin, ja sit ku mul on se kolmijalka nii ne onnistuu hyvin :) oikeestaan toi valostus tekee sen sellaseks et näyttää et mul ois paljon meikkii mutta mull ei oo ku vaa ripsarii ja puuterii plus kulmakynä :) Jeb samaa mäki tääl toivon :P

  Nenna : Kiitos ! JUu voishan sellasenki postauksen tehä ! good idea !! :P :)

  VastaaPoista
 8. mä en nää tota "mä tykkään.." siit eteenpäin tota tekstii :-( eli mitä siin lukee (kone vammaa -.-) toi valkone toppi/tunika on ihana :)

  VastaaPoista
 9. Sul on ihana blogi, oon nii kade sulle, et oot noi hyvä pitää blogii:D Ja oot noi nättiki, toisin ku eräät:S joo totaa, ois kiva, jos tulisit mun blogin lukijaks ku mul ei niitä oikeen vielä ole, siis jos haluut?:) Ja sit viel yks kysymys;D Mikä on Niilan blogi(ei oo pakko kertoo, mut ajattelin vaa et ois kiva käydä kattoos, ku puhut siit aika paljo ja tällee:D) Mut siis tosi hyvin tehty blogi ja saat olla ylpee, et jaksat kirjottaa sinne nii usein xD Nii mun blogi on siis http://www.every-part-of-me-lotta.blogspot.com/

  VastaaPoista
 10. juuuuliii noi ostokseeeet on aivan ihaniii, rakastuin noihin housuihiiii ! ja toi vihree paitaaa <3 mäki haluuun haaremi houusut! ja oikeesti ainaki mä oon huomannu et toi intiaani lääkäri on auttanu sun lukihäiriöö <3

  VastaaPoista
 11. OOOOOOOIIIIIIIIIIIIII OOTKO NÄTTI VAI NÄTTI VAI KAUNIS VAI KAUNIS!!!!PLZ rajota vähä tota kauneuttas:-DDDihanii ostoksii muute:)sun blogi o iha paras <3

  VastaaPoista
 12. Mä myöskin lueskelen, vaikken itestäni olekaan ilmoitellut :) Oot niiiin söpö, ja tää blogi on piristävää luettavaa! Go girl ;)

  VastaaPoista
 13. oot ihan älyttömän kaunis ja sul on tosi kiinnostavat kasvot . kui pitkä oot ?

  VastaaPoista
 14. iida : kiitos :D en tiiä mitä tarkotat ? mut jos tarkotat otsikkoo jätin sen tahallani kesken :D

  Lotta : Kiitos ! :) oot säki nätti ! :) Niila on mun veli :D niila tuskin jaksais pitää blogii, ja jos pitäis nii must tuntuu et se puhuis siel jostai skeittaamisest ja jtn :D ja kiitos vielä kerran :) ! käväsen kattoo sun blogii !

  Enya : KITTOOOSS <33 mäki rakastaaann noitaaaaaaa :PP no hyvä että olet huomannut :P

  Anonyymi : hhaha voi kiitos !! :) kiva et tykkäät :)

  Kiiu: Kiitoos ! :))

  Anonyymi : Kiitos ! oon 165 ja puol :D aika lyhyt mut ei voi mitää :)

  VastaaPoista
 15. Hei juuli ku sähän haluut malliks ni sun todellaki kannattas hakee! johonki hyvään toimistoon siis esim. paparazziin tai azzurroon? esim. noiki kuvat mitkä otit tuol noist uusist vaatteist kelpais kaikki mallihakemukseks! ainoo ongelma voi ehkä olla sun pituus, koska paparazzin sivuilla on joskus sanottu et ne ei välttämättä vastaa hakemuksiin, jotka on pituusrajan alle ja pituusraja on 170cm. :( Mut jos on kauniit kasvot ja hyvä kroppa muuten, ni ne silti ottaa alle 170cm mallei!

  VastaaPoista
 16. miks sulla on tollaa oudoti toi ien ?
  ihanat ostokset !

  VastaaPoista
 17. mistä oot ostanu ton ihanan valkosen topin/tunikan ? (=

  VastaaPoista
 18. Mä ainakin tykkään sun blogista tosi paljon!

  VastaaPoista
 19. ja ps. mulkaan ei näy toi viimesen lauseen "mä tykk" ni tost eteenpäin :/

  VastaaPoista
 20. onks sul itseruskettavaa näis kuvis?:) kusun noi jalkapöydät näyttää jotenki vaaleemmalle ku muu iho:o

  mutoot kaunis <3!

  VastaaPoista
 21. oii pakko myöntää et oot tosi tosi kaunis ja sopisit ainaki mun mielestä valokuvamalliks oot niin nätti ja kaikkee!! etkä ees näytä kuvis kovinkaa lyhyeltä :) en oo mikää asiantuntija näis malliasiois vaik itteeniki kyl kiinnostais vähä... :D mut kannattaa koittaa jos vaikka pääsisitki johonki mallihommiin! :)) nii ja muutenki tää sun blogi on tosi hyvä :)

  VastaaPoista
 22. nii siis mietin just et jos oisit yli 170cm ni sun todellakin kannattais harkita mallintöitä. nyt susta ei oo ehkä editorial tai catwalk malliks mut sust sais varmaa upeit kasvokuvii. :)

  VastaaPoista
 23. Laura : Mä oon koittanu päästä azzurroon mut en päässy koska olin "väliin putoova koko" eli olin vähä liian pikkunen tai laiha emt, mut siks en päässy sinne.. :s mut siis toki ois just siistii päästä valokuvamalliks koska en usko et must ois runway modeliks :D :) mut juu :P

  Anonyymi : Se on sille oudotsi koska pienen törmäsin sellaseen juttuun leikkipuistos, ja en oo iha varma miks siit tuli sellane jännä .. :s mut vihaan sitä vaik se on osa mun "persoonallisuutta".. mut silti haluisin käydä korjauttaa sen pois :) kiitos!

  milla : ostin sen H&M:stä :)

  Felix : HYVÄ !! :))

  Nenna : Aijjaa :Oo no korjaan sen myöhemmi :D

  Anonyymi : Ei oo oon vaa ottanu sillee sika tyhmästi aurinkoo nii seon tuullu tollaseks ja osa syynä on myös valostus tossa kuvassa :D :)

  Anonyymi : voi kiitos :) Nii harmi ku omaa pituutta ei voi päätäää .. :D

  Anonyymi : Kiitos !! :) juu täytyy koittaa :P

  VastaaPoista
 24. ite oon 174 cm pitkä (kasvan vielä) ja oon tässä lähiaikoina pyrkimässä paparazziin / brandiin. tosiaanki sulla toi pituus saattaa vaikuttaa aika paljonki sun mahollisuuksiin, MUTTA sähän oot -95 syntyny joten sä saatat kasvaa tosta vielä vähäsen (aina kannattaa toivoo niin, koska sussa on potentiaalia).
  ja hei vaikket pääsiskää malliks, voit aina hyödyntää kauneuttas ja tyylitajuas muotimaailmassa ihan siellä backstagellaki !

  VastaaPoista
 25. Anonyymi : Niicee sust tulee pitkä ! :D en usko et kasvan enään nimittäin menkat alko tosi aikasin (11. v) ja terveyden hoitaja sano et kasvaa enintää 13 cm .. ja oon kasvanu siit jo sen 13 cm.. :s mut ei voi mitää :D juu täytyy nyt katella miten teen :D

  VastaaPoista
 26. tota et mitä laura sano sulle :(, en nää vielkää argh siis iha tos vikas osas tekstii :D nii voitko kopsaa sen lauseen tähän ku en jostai syyst nää sitä :)

  VastaaPoista
 27. iida : Ehkä sä nyt näät sen vai :)

  VastaaPoista
 28. Okei, kiitti Juuli:))


  P.S. Sori nyt ku mainostan mut ois kiva jos joku käväsis lukemassa mun blogin;> Thänks<3

  VastaaPoista
 29. Tärkein asia on se että olet itse tyytyväinen sun kroppaas ja itse olisin suorastaan kateellinen noille luonnollisille kasvoille jne. Lähetäppä nyt tonne modelboomin pari super kaunista kuvaa, kun kaikki hakee koko ajan uusia ihmisiä, mukaan rohkeasti vaan! :) vaikka mallimaailmassa pituutta sanotään melkein tärkeimmäksi niin ite mallina oon oppinu sen, että persoonallisuus ratkasee! kadehditko sua paljon pitempiä ihmisiä, esm onko sun koulussa joku jonka pituutta/kauneutta tai muuta vastaavaa ihailet? upee blogi, jatka vaan niin kauan kun henki pihisee!! :)

  VastaaPoista
 30. olen jo pitkään selaillut blogiasi ja nykyään käynkin täällä niin usein kuin mahdollista, sillä olen tavallaan koukussa tähän:) kirjoituksistasi heijastuu positiivisuus ja vaikka sinulla on asiat paremmin yleisellä tasolla kuin monilla ihmisillä et vaikuta mitenkään snobilta tai ilkeältä...:) blogisi valokuvat ovat myös kauniita. linkittelet tänne monipuolista materiaalia kuten noita videoita, mutta ne ovat usein aika massamusaa. oletko kokeillut kuunnella muitakin kuin toplistabändejä? minusta ei ole mitenkään epämuodikasta kuunnella vähän vanhempaa musaa. :)

  VastaaPoista
 31. kuinka pitä oot nytte ?

  VastaaPoista
 32. Vitsi sulla on ihana blogi ja oot uskomattoman kaunis! :-O

  VastaaPoista
 33. Lotta : Juu eipä mitään :)

  Anonyymi : No tietty olen tyytyväinen omaan kroppaani :) ja varmaankin pitäisi käydä lähettämässä kuvia sinne malli toimistoon, ois kyl tosi iso yllätys jos pääsisin ylipäätään mihinkää !! mut ois tosi siistii ! :) Sitä mäki oon aina ajatellu et se persoonallisuuski ois aika tärkeetä. No ei meijän koulussa oo paljon sellasii älyttömän pitkiä tyttöjä, en oo ajatellu ainakaa et kadehtisin joku pituutta tai kauneutta, en hirveesti tykkää vertaa itteeni muihin ku siit tulee vaa pahamieli. Esim ku joskus kattelin paljon just näiden victorias angeleiden kuvia ja tuli vaa sellane olo ettei oo täydellinen niinku ne tai jtn :D emt mut ne on vaa nii älyttömän kauniita ! :) Juu ja kiitos paljon kommentista ! :))

  Anonyymi : haha kiva kiitos :) hyvä etten vaikuta ilkeeltä tai snobilta en kyl oo mut hyvä ettei se muista vaikuta siltä :) Mä kuuntelen aikapaljon myös vanhaa musiikkia, ja ulkomaalaisia kuten santana. Mut yleensä en löydä mitää muita biisejä ku just noita mitä kaikki muutki hehkuttaa :D En oo mikää hirveen hyvä ettiin musaa enkä yleensä siihen paljon tuhlaa aikaakaan :D Yleensä veljeni niila lataa musaa mun koneelle ja kuuntelen sit sitä mitä se lataa :)

  Anonyymi : oon nyt 165 ja puol :)

  Johanna : KIITOS PALJON :) !!

  VastaaPoista
 34. joo nään kiitoos :D

  VastaaPoista
 35. aaaaa mä rakastan kaikkii sun postauksii, niit on nii kiva lukee aina!! :) ne saa aina hyvälle mielelle ku oot itekki noin ilonen ihminen. :) Ja ei herranjumala ku oot kaunis ja muutenki TÄYDELLINEN ! mä niin pidän sun blogista ja kaikista kirjotuksista ja jutuista mitä täällä on, ku osais ite kirjottaa samalla tavalla, tai jos olis noin tapahtumarikas elämä! :)

  VastaaPoista
 36. Anonyymi : VOi kuinka ihanasti sanottu !!! :)) kiitos paljon sun kivasta kommentista !! :) ISO kiitos :P <3

  VastaaPoista
 37. missä päin muuten monk sijaitsee? :)) ja mä rakastan noit sun haaremihousui:D

  VastaaPoista
 38. vitsit oot nii nätti! voisit jakaa tota sun kauneuttas muillekki:DD ja noi hiuksetki on nii ihanat:) miten ne on muuten leikattu? ah oon nii kateelline:D tee hei joskus sellane postaus jos kerrot mite laitat sun hiuksii ku ne on tollaset pitkät ja tuuheet ja vän laineikkaat:)

  VastaaPoista
 39. ootpas sä nätti! voisit jakaa tota kauneuttas muillekki! tee enemmän sellasii postauksii jos kerrot sun hiustenlauitosta ja muusta kauneutee liittyvästä:)

  VastaaPoista
 40. Anonyymi : Monki on ihan sen uuden h&m:än vieres, jos et tiiä missä se on nii se on siitä ku lähtee käveleen eteenpäin vielä stokkan ohi :) vaikee selittää :D :)

  Anonyymi : Kiitos !!! :)) Mun hiuksia on vaan vähän leikattu kerroksittain, ja sitten mulla on se pitkäksi kasvanut otsis, koska mulla ennen oli sellane lyhyt nii nyt se on vaa vähän pitkäks kasvanu :) Juu voinhan mä sellasenki tehä :P

  Anonyymi : Kiitos :) juuu voin tehä :P

  VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.