tiistai 18. toukokuuta 2010

Flowers and chocolate

Hellurei rakkaat lukijani :)

Tänään oli mahti päivä ! Tänään oli myös rakkaani Antonin synttärit, olin ostanu sille kaks t-paitaa. 
Toinen oli jack and jones ja sitte toisen merkkiä en muistakkaa mut muistan sen et SIIN oli niin sille sopiva teksti siin edes "i need more sleep". Koska se aina valittelee mulle et on väsyny :) mut ei se mitää, se on ihana.. No mutta juu.. Sitte ku sain tässä nää muistikortit lainaks Kaisalta ja Enjalta ku ne on niiden kameroilla ahkerasti kuvia ottanu. Joten siks näin pitkä postaus tai no pitkä ja pitkä.. mut kai te nyt tykkäätte ku kuvia tulee sillee kivasti joskus :) Ni joo ja tänään mä käväsin kampaajalla ! :) hihiii tuli muuten hienot ! ( laitoin tonne ihan alas ne kuvat mun uusista hiuksista) Sitte listasin tähän noita "kesäsiä kuvia". Jotka siis mun kaverit on ottanu, en tarkalleen aina voi sanoo kuka ne on ottanu koska se kamera tosi usein sillee kiertää. Et joku on aina sillee "hei otan tän ja ottelen sil kuvii" aika perus :DTHE NEW DRESS !


Uus mekko !! Rakastuin siihen ensi silmäyksellä ! Se on just tälläne hyvä kesä mekko, ei oo liian pitkä eikä liian lyhyt. Ainakin ite tykkään :) Eikä se sinäänsä ollu edes niin kallis. Eli ostin sen uudesta H&M:stä ja se makso 24,95€. 

Meijän lauantain safkat sponssas Carols. 
Dani & juulia, Eve & Niko
New hair 


En tiiä huomaatteko te yhtään eroo, mutta pistin siis vähän blondeja raitoja :) ja tykkään ainakin ite tosi paljon. Toivottavasti teki tykkäätte !

3 kommenttia:

  1. kivoi kuviii =) ja ouuu ihanat hiukset juuuuls <3

    VastaaPoista
  2. ihanii kuvii :Dhih söpö toi danijuulia + eveniko kuva =D <3'

    Ja noi hiukset on just ihanaaat =) noi blondit raidat tekee sillee ns kesäset hiuksethaha=D <3

    VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.