sunnuntai 9. toukokuuta 2010

HYVÄÄ ÄITIENPÄIVÄÄ :)

Iloista sunnuntaita, JA hyvää äitienpäivää kaikki äidit ! :) 
Aamulla juotiin äitienpäivä kahvit ja sitten mä oonkin vaan lukenu kokeisii..
Ja tietty tehny äidinkielen esitelmän. hmmh.. ois ollu kivaa jos ois saanu vähän pitää vapaata, mutta onneks nää kokeetki on kohta ohi ! Huhhuh.. Ainii en ookkaa kertonu kenestä teen äidinkielen tunnille esitelmän.. CHISU jee jee.. Aiheena oli tehä jostain joka on suomalainen tai suomalaista. Joten en ollu keksiny mitää muuta ku chisu. Nimittäin mun mielestä pari sen biisiä on ihan hyviä kuten "sama nainen"
ja "baden-beden" on ihan hauska. Ensin ajattelin tehä Jenni Vartiaisesta mut en mä sit jaksanukkaa.. :) Musta on aika jännää että chisu on IHAN ylimenestyny ! Ja nyt ku oon ettiny siit kaikkee tietoo, nii oon saanu tietää kaikkii uusii juttui mitä en oo tienny aikasemmin. Kuten sen, että se on tehny tunnusbiisin mun yhteen ja ainooseen lempi suomalais leffaan ( all most ainut suomalainen leffa jonka oon kattonu ) Tyttö sinä olet tähti. No mutta eipä sen kummempia ! HYVIÄ viikonlopun loppuja ! ( kuulostipa hassulta ) 

Nii ja muistakaa palvoa äitiänne ainakin tänä päivänä jossei aina :D Haleja ja pusuja xoxo

with love 
Juuli 

ps. Sori ku ei ollu mikää erityinen postaus, ajattelin vaa postata et tajuutte et oon viel hengis ku tääl blogin puolel on välil ollu vähä kuollutta, ku on näit koulu juttui.. AINII JA OO chek out noi lukijat ;) 

7 kommenttia:

 1. onko sun äiti joku julkkis tai joku eduskunnan tyyppi, ihan tutun näkönen:D

  VastaaPoista
 2. yliarvostettu? ei ainekaa musta ;o

  VastaaPoista
 3. arvaa mitä ? ÄITIENPÄIVÄ ON YHDYSSANA VITTU

  VastaaPoista
 4. Onks toi teiän talo tos ekan kuvan taustalla? (: Jos on, niin ihan älyhieno! Ja sulla on muuten kivat hiukset :)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi : EI mun äiti ainakaa mun tietääkseni eduskunnassa oo :D Voi hyvinki olla tutun näkönen, se on ollu pariin otteeseen tv haastatteluissa sen työn takia :) Mutta eduskunnassa äiti ei ole töissä :D

  Anonyymi : Ai mikä yliarvostettu ? sori en älynny :D

  elskuu : HIHII :) kkiitos

  Anonyymi : Juu huomasin tehneeni kirjotusvirheen kun sanoit, mutta enskerralla ois ihan kiva jos voisit sanoo sen vähän hienovarasemmin. Koska en usko et tiiät milt se tuntuu ettei aina nää omiavirheitä.

  Anonyymi : Ei oo meijän talo tos takana, se on sellane hotelli levillä. Kiitooss :PP !

  VastaaPoista
 6. omiavirheitä. opettele kirjottelee!

  VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.