maanantai 10. tammikuuta 2011

dead tired

Hohooo ! Nyt on eletty ensimmäinen koulu päivä loman jälkeen.. Heti alko opiskelu, ei mitään rentoilua. EI onneks tullu ku yks läksy ja sen sain nopeesti tehtyä. Mut silti on edelleen jotenki älyttömän levoton ja väsyny olo. Kohta on myös noi lukio esittelyt jeij ! Ja siis jos jotku ei oo seurannu pitkään mun blogia, tai jos en oo nyt vielä tehny ihan täysin selväks sitä minne ensisijaisesti haluan hakea. Eli ykköseks laitan Kaitaan kuvislinjan :) Koska se nyt on aika lähellä kotia ja kuullemma uudet tilat siellä, meen kyllä vielä kattoon sitä koulua ja sellasta. Mut juu en jaksa välittää siitä et sanotaa et se on "IHAN PASKA KOULU" jöö. Mä en kumminkaan halua viheriin koska se ei oo kauheen lähellä ja muutenki.. ja sit torkkeli on kans oikeesti aika kaukana ja sillai. No ei mitää parhaita perusteluita mut kaitaa on se mun valinta :) jep jep !
Ei tän kummempaa asiaa ollu tällä kertaa.. olin vähä tylsä enkä keksiny edes mitää "hauskaa" vitsiä tähän loppuun, ihan tälläi maantain piristykseks. lmao.. :)
ja sit vähän jtn rändöm kuvaa tähäää-->
IMG_2996
IMG_2992
IMG_2929
IMG_2345
IMG_2990

with love
Juuli 

10 kommenttia:

 1. vitsi oon kade sun hiuksista :o ihanat! :)

  VastaaPoista
 2. yoo, olin kaitaal yläasteel kaks seiskan ja kasin, mut muutettii nyt ysin alus tänne landelle, mut voin suositella kaitaata kyl toosi paljon! tosi rento tunnelma, opettajat tosi persoonallisii, ja nyt syksyl lukio tuli takas kilosta ja koko koulu valmistu ! nyt on oikeesti siistit uudet tilat ja viihtyy kyl varmasti tosi hyvin:) naurattaa toi kaitaan paska maine, eihän sinne tosiaan tarvita mitään einsteinin ka-ta, mut ilmapiiri on tooosi jees ja opetus kans hyvää!:) mee ihmees tsekkaa;)!

  VastaaPoista
 3. Oi vähän sulle sopii hiukset tollee nutturalle (=

  VastaaPoista
 4. Kaitaan kuvislinja, hyvä valinta! Itse laitoin sen hakuvaihtoehdoksi mutta se ei ollut ykkösvaihtoehtoni.

  Jos kakkos & kolmosvaihtoehdot arvelluttavat kannattaa käydä eri koulujen tutustusmispäivissä katselemassa. http://www.opiskelijaksi.net/ on hyvä linkki lukioita pohtiessa!:)

  VastaaPoista
 5. oot tossa ekassa kuvassa ihan sairaan nätti (:

  VastaaPoista
 6. ihanaa kun sä nykyään postaat näin usein. luen jokaikisen postauksen ja oot kyl ihan sika hyvä ja varmaa mun lemppari bloggari <3 jatka samaan malliin..8)

  VastaaPoista
 7. Reetta ; voi kiitoksia :)

  Roosaliina : OKEI hyvä tietää !! :) onneks jotku on tota mieltä :) Ja sitä haluunki et se koulun henki on hyvä, mulle on iha sama millanen keskiarvo niilla tyypeillä on :) ja kiitos paljon ! :)

  elli : Kiitos ! ::)

  Anonyymi : Voi kiitoksia :)

  Anonyymi : Kiitos ! niin on mustakin :) Joo nii mä ajattelinki käydä monessa muussakin koska jos jtn ihmeellistä tapahtuis ja en pääsis kaitaalle nii haluun että ne muut viahtoedhot on sit sellasia johon kans voisin mennä :)

  Valo : Kiitoksia ! :)

  Anonyymi : Hihi yritän postata mahdollisimman usein :) Kiitos hyvä ku jaksat lukee !! :) ja toi merkitsee mulle iha hirveesti et oon sun lemppari bloggari kiitos !

  VastaaPoista
 8. kaitaan lukio <3 kannattaa mennä

  VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.