keskiviikko 26. tammikuuta 2011

"Jos kaikki on iha fantsuu nii sit mikää ei oo enää fantsuu.." "vittu mitä paskaa"

IMG_3267
IMG_3471
IMG_3446
IMG_3444
IMG_3432
IMG_3433
IMG_3482
IMG_3445
IMG_3334
IMG_3337
IMG_3339

Heissulivei lukijat !
Pappabaaam !! Nyt on siis tuntematon sotilas koe/aine.. Kirjotin sitä 5 sivua. Aika hyvin itseasiassa, ja istuin almost aikarajan loppuun asti. Tänään on ollu aika hauska päivä, koulun jälkeen mentiin Kaisalle. Kaisalla oli piano ja sitte ku se loppu mentiin tapiolaan. Aika hauska ku vitsailtiin just Kaisan kanssa kuinka ärsyttäviä bussi kuskit on ja ajateltiin varastaa bussi ja ajaa sillä suoraan tapiolaan.. Ja kun tultiin koneelle iltsanomissa tai missä olikaan että kaksi tyttöä olivat varastaneet bussin ?? :D hahaha ei toki naurattanu.. Joo ja kun oltiin tapiolassa käytiin hakemassa mäkkäristä ruokaa ja mentiin weegeelle :D voi huhhuh.. juttujen laatu kyl huononee aikalailla ku on väsyneitä. Kuviksessa oli taaaas hauskaa, Elsku oli hirmu hauska kun se oli vähän kipeenä nii kävi vähän hitaalla.. Mut pysy ihan hyvin meijän vauhdissa. Me naurettiin ehkä tälläkertaa entistä enemmän.. Mut sellasta ! Oh koko loppu viikko vapaa ja ens viikko mut alotan kyl ajoissa lukemaan bilsaa koska tavotteena bilsassa on.. 9 !! :DD miepä meen nyt nukkuu öitä kaikille..:)

with love 
Juuli 

ps. KALKKILAIVAN KAPTEENI KIITTÄÄ NAAMASTA :) meen solariumii.. oikeesti oon valkonen... maitosuklaa.. mitä ? joo oon väsyny ehkä meen .. tai sit en.. eiku meen .. oookkooo mitä moikka !

13 kommenttia:

 1. hahaha huuuh meinasin laittaa ton otsikoks mut vaihoin sen huuah :DDD

  VastaaPoista
 2. HUHHUH, ootte iha täydellisiä! ootte niiku Meangirls- leffan ne tytöt (paitsi paljon ihanempia♥) tai sellaselt et ootte ylikauniita ja upeita ja aaah, en osaa kuvailla♥♥

  VastaaPoista
 3. Hei olis kiva nähä jotain sun piirroksia lisää =) Selaisin tossa joku päivä tätä sun blogia ja sieltä löyty hienoja juttuja. Se piirroskilpailu oli kyl kans tosi persoonallinen idea!

  VastaaPoista
 4. asutsä espoossa?:-D vai missä?=)

  VastaaPoista
 5. IHANAT reisitaskuhousut!! ja kui söpö toi loppusepaus juuli :DD

  VastaaPoista
 6. ihanii kuvii taas ja sun hymy on nii ihana! (:

  VastaaPoista
 7. Kaisa : HAha :D no ei se ois mua haitannukyll..:D mut joo ! :D

  ARLA AABBA : UUH kiitosta Arla ! :)) meangirls haha :) juu kiitos, ehkei olla nii ilkeitä.. toivottavasti :D hihi juu kiitosta paljon !! :))

  Peeta : Hei kiitoksia :) Juu voisin laittaa taas joskus, piirtämiselle ei oo vaan hetkeen löytynyt aikaa.. :) ja kiitos pyrinkin siihen :) !

  Anonyymi : juu asun espoossa !

  Laura : Oh i love them too :)) kiitosta laura :D haha

  Reetta : Kiitos Reetta :) !

  VastaaPoista
 8. XDDDei helvetti ! haha nää otsikot nii parhaaaait :DDD
  ''kävin vähän hitaalla'' hahah!
  ihania kuviaa <3

  VastaaPoista
 9. noyee.blogueur : Kiitos :)

  elsku : HAHA :D joo no kävit vähä joo :DD hahaha :D

  VastaaPoista
 10. uuu ihanat noi sun kengät !! =) mist ne ooon ?

  VastaaPoista
 11. Mistä toi sun kaverin punanen takki on? :)

  VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.