maanantai 31. tammikuuta 2011

You just dont know me at all

IMG_3649
IMG_3651
IMG_3654
IMG_3657
IMG_3663
IMG_3672
IMG_3675
Moikka ihanat !
Ja taaaaaaaaas ihan normaaliakin normaalimpi päivä koulussa. Tunneilla tylsää mut yritän keskittyä ja olla aktiivinen, käytävillä on kylmä eikä oo koskaan tarpeeks takkia tai villatakkia päällä. Sen sellasta perus settiä :) Ja ulkonakin on kylmä.. ja oon kans vähä tylsä ku en hankkinu päivän asua.. :D koulun jälkeen menin kamppiin, käytiin kahvilla ja nyt oon kotona.. lukemassa enkun ja ruotsin läksyjä.. enkun läksyt on vielä vähän vaiheessa mut jo.. OOH tänään tulee täykkärit !!! JEA ! just jees aina venaan maanataina täydellisten naisten takia ! En haluu lataa niitä koska ne on ainut syy miks odotan maanataita.
Mut juu sellasta siis tänään ! moimoi !


OSTOKSET : 

IMG_3683
Kulma kynä Guerlain, ja sen mukana tulleet terotin ja kulmaharja ( tai mitä onkaa ) hehe..
IMG_3684
IMG_3689
Meikkivoide Lancome, tää on kyl super hyvä ! Se on sellanen aika luonnollinen kasvoilla, ja sitte se pysyy tosi hyvin koko päivän ajan ! suositteleen !
IMG_3697
Ripsari MaXfactor, OO olen rakastunut tähän ripsiväriin ! Ripsistä tulee ihanan pitkän näköset ja tosi siistit ! Eikä se tipu sellasina ärsyttävinä palasina pois ! (:
IMG_3699
Sitte tälläsiä hajuvesi näytteitä tuli noiden mukana ! Tota escadaa oon kerenny jo tuoksutella, ja on kyl super guta, kantsii kokeilla !
IMG_3702


If I sleep to much, my parents complain. If I don’t get enough sleep, my parents complain. If I eat too much, my parents complain. If I don’t eat enough, my parents complain. If I’m always in my room, my parents complain. If I go out too much, my parents complain. I CAN’T WIN. < so true !!! :D 


with love
Juuli 

14 kommenttia:

 1. toi vika teksti on niin paras! :) kivoi ostoksii ((:

  VastaaPoista
 2. Oon muute miettiny jo pitkää, et ku sä oot aika rikas, niin et miten suhtaudut vähä varattomampii ihmisiin? Tai siis et kaikki kaveriski ketä tääl blogissa näkyy (esim. Juulia, Kaisa jne.) nii neki näyttää olevan kuitenki aika varakkaita. Et onkse sulle iha sama et paljo ihmisil on omaisuutta, vai et onks sulle tärkeetä et sun kaveris tulee kans hyväst ja varakkaast perheestä? En siis sano, et oisit tommonen, mut kiinnostaa vaa tietää ihmisten suhtautumisii asioihin:)

  VastaaPoista
 3. Toi vika teksti on niiin totta! :D Toosi kiva postaus! :)

  VastaaPoista
 4. pikkase teil o hieno koulu !!
  paljo toi meikkivoide makso ? (:

  VastaaPoista
 5. haha niiin totta toi txt ! :D ihania kuviaa :)
  escadan hajuvedet = love !
  vitsi noi teiän koulun käytävät on nii hienot ku vertaa johoki viherii:D:D niiin paskasta siel. nuuskat seinil vaaa :--)

  VastaaPoista
 6. HUIHUI minä kaisa en kyllä mikää rikkaampi ihminen ole että :DD

  VastaaPoista
 7. Oona : Kiitos oona :) !:D

  Anonyymi : NO siis ei mua todellakaa haittaa millasesta perheestä tyyppi tulee kunha se on hyvä tyyppi ja näin. Raha ei merkitse mitää niinku ei se tee ihmisestä sitä mitä se on, mulle on tärkein et millanen se on mun kanssa ja et onks se hyvä tyyppi :) Varakkuudella siis toisin sanoin ei ole väliä :) Ja ei me niinku kauheen varakkaista perheistä tulla.. käytetään vaan eriasioihin rahaa :)

  Katrina : Kiitos :D haha juu !

  Anonyymi : JEp on se kyl tosi hieno :) Hmm.. olikohan se 30-40 paikkeilla mut se oli kyl alennuksessa :)

  elsku : HAHA älä :D kiitos ! :) hehe ! Kiitos, ne on kyl tosi hieenot :D en oon käyny viheris mut kuulostaa mahtavalta D::DD

  kaisa : joo olet olet :DD hahah

  VastaaPoista
 8. toi on nii totta toi teksti tossa lopussa :D mut hei ihana toi lompakko ja sit toi maxfactorin ripsari on just nii paras! (:

  VastaaPoista
 9. hei onks juulial blogi ? :)

  VastaaPoista
 10. NIIIN totta tuo teksti tuossa lopussa:--) ja kuinka suloinen tuo lompakko o: mistää sie oot sen saanu ? ja OLET IHANA !

  VastaaPoista
 11. haha hyvä lopputeksti! toi on niin totta!!:)

  VastaaPoista
 12. Ekan kuvan laukku♥ Ja muutenki siistejä kuvia!!

  VastaaPoista
 13. Reeta : Haha äläää :) kiitos ! toi lompakko on mun frendin mut just jees :D hehe ! ja älä se on nii hyvä !

  Anonyymi : Ei oo enää :(

  jenny : haha älä :D Hehe jep se on just ihana, se on mun kaverin ja en tiiä mistä se on ostettu :/ ja kiitos :)

  nooris : haha jep :DD

  Hennoaa : hehhi :) se on mallorcalta :) kiitos kiitos ! :)

  VastaaPoista
 14. Heiiii ööö paljon toi lancomen meikkivoide maksaa ?

  VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.