lauantai 8. tammikuuta 2011

the show goes on !

Heyy !
Voi eilen oli ihana päivä. Yhdeltä menin hierojalle jonka äiti oli mulle varannu, koska olin valitellu niska ja alaselkä kivuista. Niilakin pistettiin hierojalle koska Niilalla tunnetusti on liikaa treenejä ja sen niskat on sen takia ihan jumissa. Plus Niilalle pistettiin akupunktio neuloja, joiden pitäis vaikuttaa jotenkin Niilan jatkuviin päänsärky kipuihin. Hierojan jälkeen me mentiin äitin Niilan ja isin kanssa, syömään pitsaa. Oli hauska naureskella ja syödä siellä. Myöhemmin haettiin Kaisa meille, minä ja Kaisa säädettiin meillä syötiin, ja alotettiin kattoon elokuvaa. Mut kello olikin jo niin paljon että jätettiin se kesken.. Nyt mä kiireisesti kirjotan tätä koska ollaan menossa johonkin sirkukseen ja ennen sitä tavataan Niilan kummiperhettä,  ja niiden kanssa me sinne sirkukseen ollaan menossa. Mut juu tässä vähän kuvia mun ja Kaisan säätämisestä.
IMG_2901
IMG_2914
IMG_2926
IMG_2983
IMG_2970

11 kommenttia:

 1. Toi pöllökoru on kyllä aivan sikahieno! ja hierontaa tännekkin pliis, selkä aivan jumissa :-D

  VastaaPoista
 2. Ooi vitsi ootpas nätti ja sairaan ihana blogi!:-) Alan kyllä seuraileen!

  VastaaPoista
 3. Ihana postaus taas ja kivoja kuvia! (: Sun blogis on ehdottomasti parasta luettavaa niistä kaikista monista mitä seuraan. Ja oot lisäks vielä niin kauniski ja vaikutat tosi kivalta ihmiseltä. Jatka samaan malliin vaan (=

  VastaaPoista
 4. sulla on ihana blogi! :) mut hei ois sellai kysymys et ku sähä oot pitäny blogii jo aika kauan, ni onks sul missäää vaihees loppunu joku sellanen kuvien tallennustila? mul tuli äsken ku yritin lisäillä kuvia omaan blogiin.... jos sul on käyny näi ni mitä oikee teit, oon iha pulas ku ei voi lisätä kuvii.. ?

  VastaaPoista
 5. Moi! Haluisin vaan kysellä (jos sattuisit tietään vastauksen) et minkä takia kun otan kuvii fisulinssillä, siihen kuvan alareunaan tulee sellainen "pyöreä" varjo? Kun oon joskus huomannut sunkin fisu-kuvissa sellaisii, niin mietin vaan et osaisitko sä kertoa et mistä se tulee? :)

  VastaaPoista
 6. Liisa : Kiitos !! :)

  Oona : Oh kannattaa :) its so relaxing ! :)

  sandra : Kiitos mäki tykkään :) Kannattaa kokeilla se on ihanaa ! :)

  Emilia : Kiitos Emilia :) hehe no toivottavasti tykkäät !

  Anonyymi : Kiitos :) Tosi kivasti sanottu, piristit mun päivää kiitos ! :) ja juu jatkan !

  Anonyymi : VOI kiitoksia :) Joo on aika vasta itseasiassa. Kun latasin bloggerin kautta ennen kaikki kuvat nykyään lataan flickerin kautta :)

  elli : Kiitos :)

  Sofie : Heippa ! :) Joo tiedän, se johtuu siitä kun ottaa salamalla kuvan ja joskus ilmankin salamaa käy näin. Se objektiivi on sen verran pitkä että se salama iskee siihen objektiiviin niin se näkyy kuvassa mustana varjona. tämän takia halusin sen lisäsalaman. :)

  Titta : Kiitos :)

  VastaaPoista
 7. mul ois tällane hömppä idea et haluisiks tehä sellasen postauksen siit miks alotit bloggaamisen, millon ja kuinka sul tuli nää 300 lukijaa ja sellast jotain siihen suuntaan?:-) ois vähä inspiraatioo sillee muille bloggaajille ku oot nii hyvä bloggaa ja ite vast alkanu bloggaa...

  VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.