maanantai 3. tammikuuta 2011

Old enough to know its a bad idea, young enough to not care

IMG_2734
IMG_2735
IMG_2730
IMG_2761
IMG_2767
IMG_2754
IMG_2772
OSTOKSIA :
IMG_2790
IMG_2780
Tälläsen mä sain Ompulta joululahjaks, tälleen vähän myöhässä :) TÄÄ ON ihana !! kiitos omppu
IMG_2781
JA VIHDOIN SAIN OSTETTUU TÄLLÄSEN !!!!!! I LOVE IT jeeiiiiijjjj, kauan odotettu pöllö kotiutettu mun huoneeseen, juuli kiittää ja kuittaa.
IMG_2788
NII JA sain tälläsen sika ihanan mukin kaisalta !! JA se on ite tehny tän mulle. Joka näyttää sen että kaisa oikeesti välittää ku se jaksaa tuhlaa aikaa tommoseen pikku töherrykseen. Kiitos kaisa oot ihana <3
IMG_2794

Moi kaikki !
Tänäääään raahaudittiin stadiin Kaisan Enjan ja Ompun kanssa. Oli hirmu vaikee herää jotenki aamulla kun äiti tuli mua herättää.. Joskus 9 aikaan. Sitte menin viel liian aikasin stadii.. ja kukaa muu ei ollu siel viel, joten mä päätin mennä istuu kampin johonki penkille ja pelaa angry birdsii 40 min.. Sit mä aloin kyllästyy ja lähin kiertelee kauppoihin. Ja niinku huomaatte sain tältä matkalta tosi kivoja juttuja mukaan.
Ehkä kuvat puhuu enemmän puolestani. Ei jotenki tällä hetkellä löydy intoa kirjotella hehe :) Eikä oo paljon asiakaan.. Muuten ois yks kysymys.. Luetteko te niinku näitä mun tekstejä koskaan, vai katotteko vaan kuvia ? No sehän selvii siinäkin jos kommentoitte vaan mun kuvista aina eikä koskaan näistä jutuista josta selittelen.. :D Välillä tulee turha olo kirjotella.. ku en tiiä kiinnostaako teitä :/ No ehkä oon väärässä ja mä leikittelen mun mielikuvituksen kanssa. Mut kiitos silti kaikille lukioille ku oikeesti jaksatte EDES kattoa kuvia :) Ja mulle merkitsee tosi paljon se et jos tykkäätte ja sellasta. Kiitos kuuluu teille, nimittäin teijän takii myöskin jaksan täällä blogin puolella käydä. Koska ite tiiän kokemuksesta kuinka ärsyttävää se on ettei lemppari bloggari kirjota usein.. NO tulihan tätä tekstiä sittenkin :) Ja aloinpa mä taas tunteelliseks .. ::D mut kiitos ja näkemiin, kääriydyn äiskän kainaloon kattomaan tvtä ja mussuttamaan jotain herkkua.. Kuten MUTAKAKKUA.. nams nams, kai ootte ihan kateellisia nyt :D :)

with love
Juuli 

ps. häiritseekö teitä jos käytän hymiöitä ? :) ja muistakaa vastata tohon mun kysymykseen tossa tekstissä .

52 kommenttia:

 1. kivoja kuvia ja ihana toi toppi minkä ostit!

  mä luen tekstit joskus, useimmiten kuitenkin. ja mua ei häiritse, vaikka käytät hymiöitä, koska käytät niitä kuitenkin aika vähän :>

  VastaaPoista
 2. mä ainaki luen tekstit. (ja katon kuvat!)hymiötkään ei häiritse, paitsi jos niitä on joka lauseen perässä :-D mun mielestä tekstien lukeminen on iha yhtä jees ku niiden kuvien kattominen!
  ps. siisti toi minkä sait lahjaksi !
  J

  VastaaPoista
 3. haha onha nää iha hyviä kuvia kiitos en näytäkkää niin järkyttävältä ku luulin :DDD mut hei nii en tiä kantsiiks tota kuppii sit laittaa tiskikoneeseen en oo testannu pysyyks se teksti :D

  VastaaPoista
 4. Mä luen ainakin mielellään näitä tekstejä, ne on kuitenki kiinnostavia ja saa enemmän tietoa kuin kuvista kuitenkin. On mukava kuinka sulla on mielikuvitusta, kuitenkaan kaikilla ei ole. Jatka blogia samaan malliin, tykkään tosi paljon :)

  VastaaPoista
 5. mä luen aina myös tekstin, eihän siinä muuten mitään järkee ois? :-D

  VastaaPoista
 6. Joskus tulee tekstitkin luettua, aika harvoin kyllä, saattaa johtua siitäki ku eka lukee kaikki päivitetyt blogit ku säästelee sitä parasta aina viimiseksi:)

  VastaaPoista
 7. kyllä mä ainakin luen! =) tai siis joskus jos on, vaikka kiire ni luen vähän sillei vilkasten, mutta suurimmaks osaks luen! eikä hymiötkään häiritse. oot muuten iha tosi nätti!

  VastaaPoista
 8. mä luen aina sun tekstit! kiva et kerrot enemmänki ku parilla lauseella vaa :)

  VastaaPoista
 9. mä ainakin aina luen tekstit yleensä aina jotain mielenkiintosta:) voit kans kirjottaa myös sellasee pidempii juttuija esim mitä mieltä oot jostain asioista vaatteista, pojista, kavereista:-) ehkä vähän tyhmii esimerkkejä mut varmaan ymmärsit:)! ja ei häiriste hymiöt oikeestaan, kunha niitä ei oo liikaa!

  VastaaPoista
 10. mä ainakin luen joka ikisen blogitekstin koska oot mun lemppari bloggari ja tarkistan sun blogi päivitykset ainaki 4 kertaa päivässä ja toivon aina uutta postausta koska oot paras etkä saa lopettaa bloggaamista!!!!!!!!!!!!! ja hymiöt ei häiritse =D

  VastaaPoista
 11. Mä luen melkein aina sun tekstit, koska tiedän itsekin, miten turhauttavaa on kirjoittaa jos kukaan ei lue niitä :)
  Ja hymiöt ei haittaa! Kirjota just niinku ite tykkäät :--)

  VastaaPoista
 12. No ei hymiöt nyt voi häiritä, ne tuo semmosta eloa tekstiin :)! Kivoja kuvia ja oot hurjan nätti!

  VastaaPoista
 13. Mä ainakin luen tekstit aina :-) Ja hymiöt ei häiritse, kunhan ei mee liiallisuuksiin mut ei sulla mee :-)

  VastaaPoista
 14. luen todellaki sun tekstit aina! kirjotat kivasti ja hymiöt ei haittaa yhtää mitää(: mut anteeks ku en ikinä jaksa kommentoida, oon aina ollu kauheen laiska kommentoimaa, haha :D
  jjee oot ihana <3

  VastaaPoista
 15. Ei pahalla sun kavereille, mut musta oot kaunein teiän kaveriporukasta! (-:

  VastaaPoista
 16. joskus luen tekstin kokonaa, mut aika usein tsekkaan vaa kuvat ja tekstin alun koska musta tuo teksti on vähä liian pitkä joskus..
  mutta tosi kiva blogi muuten ja oot nätti ! (=

  VastaaPoista
 17. luen AINA tekstit ! :) mut sun kuvat myös ihania , niinku nytki <3 noi shampooot on tosi hyvii. ja ei häiristse et käytät hymiöit yhtääään koska itekki raiskaaan niit tyyyylii hahahah :D:laaav toi valkonen toppi!
  ps. mil tasol oot angry birdsis ?;-)

  VastaaPoista
 18. yhdyn toho ylempää, ja käytä hymiöitä !! ois iha tylsää josset käyttäis :D

  VastaaPoista
 19. mikä sun hampaassa/ikenessä on?

  VastaaPoista
 20. mistää toi pöllykoru on?? oon ettiny täsmälleen samanlaista tuloksetta ;(

  VastaaPoista
 21. angry birds on kyllä sen verran loistava peli et sitä saakin pelata sen 40 min :D ja ite kyllä yleensä jos ei oo kauhee kiire luen just noita sun tekstejäs, mut ehkä niitä ois kivempi lukee jos ois jotenkin selkeemmin jaettu kappaleisiin ? en tiiä ja hymiöt on ihan jees :))

  VastaaPoista
 22. kyllä mä ainakin aina sun tekstit luen ja ei ainakaan vielä ole ilmaantunut liika hymiöiden käyttöä : ) sulla on hirmukiva blogi !

  http://littlemoments-withus.blogspot.com/

  VastaaPoista
 23. Luen aina tekstit. Tykkään sun blogista tosi paljon! Yks lemppareista;-)
  ps. Sulla on muuten ihan sairaan ihanat hiukset, oon kateellinen:-D!!!!

  VastaaPoista
 24. hennoaa : KIITOS :) hyvä ettei häiritse ja kiva ku luet :)

  JT : No hyvä että oon oppinu etten pistä joka lauseen perään.. koska facebookissa sitä tapahtuu usein :D hehe ! Kiitos paljon :) ja hyvä ku jaksat lukee !

  Kaisa : Juu kerroit, käsin aijon pestä sitte ku se on likainen :P Ja et näyttäny yhtään järkyttävältä ihan hyviä kuvia tuli :)

  Anonyymi : VOi hyvä kun jaksat lukea :) Ja se on totta, nimittäin tekstissä yleensä kerronkin kuvista :) Ja KIITOS hyvä kun tykkäät !

  Kajsa : HYVÄ :) hehe niin :) jotkut ei vaan jaksa lukea :/ :)

  Anonyymi : NO ehkä joskus innostut lukemaan :) ymmärrään kyllä, joskus mullekkin tapahtuu tälläistä :)

  Jenni : HYVÄ HYVÄ :)

  ruuspe : Hihi hyvä juttu :) Ja kirjotan mielelläni jos jotain hyvää juttua tulee mieleen :)

  Anonyymi : Joo kirjotan mielelläni, jos jostain hyvää juttua/aineistoa tulee mieleen :) JA noikin on ihan hyviä ehdotuksia mutten liian henkilökohtasiin asioihin ehkä uskalla täällä blogin puolella mennä :) Ja hyväkun ei hymiöt häiritse :)

  Anonyymi : hah VOI kuinka ihana kuulla jos olen noin hyvä että joidenkin lemppareihin olen päässyt ! :) Ja siksi yritänkin mahdollisimman usein postata, ettei jää muita harmittamaan kun postaisin harvoin :) JA hyväkun jaksat lukea :) kiitos !

  Claudia : JEP totta, varsinkin jos kirjottaa vaivalla jotain eikä kukaan lue.. :/ Hyvä ettei hymiöt haittaa :)

  hanna : Joo mäkin oon sitä mieltä :) hyvä ettei haittaa ! Ja kiitos palon ! :)

  Siiri : Hyvä ettei ne häiritse sua, ja kiva kun jaksat lukea ! :)

  Anonyymi : No mut hyvä tietää et luet mun blodgia, ja kiva ku tykkäät miten kirjotan ja kaikkee, merkitsee mulle hirveesti :) eikä se mitäää en mäkää aina jaksa kommentoida :) ja kiva ku nyt jaksoit !!hehe :) kiitos awww !

  Anonyymi : hahah :) kiitos ! Kaikilla on varmasti oma mielipide :) ja kiitos kiitos :) heheh

  Anonyymi : Kannattaa joskus lukea kokonaan varsinkin jos joku osa tekstistä on väritetty joskus siellä on jotain tärkeitä juttuja :) asioista jää paitsi jos ei lue, muttei se sillai mua haittaa :) hyvä ku oot kumminki jaksanu kattoa kuvia ja sellasta !Ja kiitos !

  elsku : HYVÄ KU luet <3 Ja kiitos paljon ! Joo ostettii ne äitin kaa kokeiluks ku ne oli alennuksessa :) haha se on nii hyvä ku sä ain heität niit hymiöit iha sikana mut se on just sun tyyli kirjottaa joka on guut :) Kiitosss me tooooo <3 Ja en tiiä ku ostin nyt vähä aikaa sit sellasen jonku jos on mont tasoo niinku joku "joulu" sit "halloween" ja kai joku muu :D sit oon pelaillu niit sillee sekasi :D

  Anonyymi : Hehe, joo ehkä hymiöt tuo sitä eloo siihe tekstii :)

  wilma : Se on spiritstoresta :) Ne saattaa olla jo loppu nimittäin mun kaveriki osti tollasen ! Mut voit vaik kattoa nettisivuilta tai jotain :)

  sila : haha joo :D mut kyl se jossain vaihees alko olee tylsä peli .. :D Joo joskushan jaottelin kappaleisiin ehkä voisin tehä sitä useemminki :)

  Anmari : Hyvä ku jaksat lukee :)) hehe hyvä ku ei oo haitannu :) JA KIITOS PALJON! :))

  VastaaPoista
 25. Mä luen aina tekstit ja selaan kuvat :-) Hymiöt ei häiritse, jos niitä ei oo liikaa ja sulla tähän asti ei oo ollu! :-D Tykkään sun blogista hirmusesti ja oot tosi kaunis!

  VastaaPoista
 26. Anonyymi : Hyvä ku jaksat lukee ! hehe kiitos paljon ! !! :)) Ja on ihana kuulla jos oon yks sun lemppareista !! HHE :P

  Elina Iida : KIVA !! hyvä ku jaksat lukeee :)) hyv'ä kun ei hymiöt liikaa häiritse :) JA kiva ku tykkäätt, merkitsee mulle tosi paljon :) kiitos kiitos !!

  VastaaPoista
 27. ooks viel antoninkaa kimpas? =) oot ihana!

  VastaaPoista
 28. ihana toi pitsipaita varsinki noi koruuuuut! :)

  VastaaPoista
 29. mä ainaki luen :DD mut siis mun mielest se on just sillee et ei voi olla pelkästää tekstii eikä vaa pelkästää kuvii. en mä ainakaa jaksais et molemmi parempi

  VastaaPoista
 30. mä ainaki luen tekstit, kirjotat kivoi juttui tänne :) toi eka kuva teistä on iiiihana!

  VastaaPoista
 31. mulla riippuu tuo lukeminen siitä että mikä blogi on kyseessä, onko kiire ja huvittaako. mutta mitä sun tekstejä oon lukenu ne vois olla vähän ytimekkäämpiä, lyhyempiä. hymiöitäkin voisi vähän vähentää kyllä ;)

  mutta nää sun kuvat on parhautta, kiitos niistä!

  VastaaPoista
 32. Ite luen mieluummin tekstit koska niissä on aina jotain hyvää asiaa ja ne kertoo tosi paljon sun persoonasta ja kuulumisista - okei, kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa mutta musta on kiva että selostat mitä on tapahtunu ja kuvia voi sitten kattella :) Tykkään sun kuvien laadusta, ei oo heilahtaneita tai mitään. Laatublogi joka tapauksessa.

  Kun on toi sun tummatukkanen kaveri Kaisan oikeella puolella, niin mitä toi sen punanen juoma on? Näyttää maukkaalta :)

  VastaaPoista
 33. Oi sun blogi on ihana♥ Tokitoki luen tekstit aina! :) Ja hymiöt ei haittaa, kun niitä käyttää sopivasti niinku sä.

  VastaaPoista
 34. mä luen aina kaikki tekstit ja tietty selaan kuvatki läpi! ja hymiöt ei sinänsä ärsytä, koska musta niist heijastuu eri tunnetiloja taisillee en taas osaa selittää... :D mut jos niitä on joka lauseen tai sanan perässä nii se on sitte jo hymiöraiskausta!

  ps rakastan ihan kympil noit sun hiuksii, oon koko elämäni haaveillu just tollasist ku sulla on (:

  VastaaPoista
 35. mä ainaki luen kaikki tekstit (:
  Ja hymiöt ei häiritse.

  VastaaPoista
 36. Tottakai mä luen tekstit, sä tyttö nimittäin osaat kirjottaa silleen just kivasti:))!! ja sun kuvatki on just kivoja, oot ihana! *pusipusi*:D

  ps. ei hymiöt oo pahasta

  VastaaPoista
 37. mä luen ainaki tekstit ja must on kiva ku kirjotat tolleee rennost ja käytät hymiöitä ja kuulostat niin aidolt etkä puhu sillai tönköst:) jatka samaaa mallii;)

  VastaaPoista
 38. täytyyhä tekstit lukee et "ymmärtää kuvat" eli luen tekstit ja niit o muutenki kiva lukee!(: ja hymiöt eivät haittaa, ne o just kivoi ;) muute blogis on tooosi viihtyisä ja oon ain iha fiiliksis ku on uus postaus .. :>

  VastaaPoista
 39. Vaikka kuvat onki tosi ihania..Mä ainakin luen aina kaikki tekstit huolellisesti , ja tykkään paljon :D

  ps. Hymiöt ei häritse _yhtään_, on hyvä et on jotai eloo, ku et se olis semmone tylsä pötkylä tekstii :DD

  VastaaPoista
 40. Todellakin luen aina tekstit, koska ne just tekee susta erilaisen bloggarin ku muista! Sun kirjotukset on jotenki aina niin ilosia ja ihanalla tavalla huolettomia ja vaikutat siltä että oikeesti tykkäät kirjotella tänne blogiis :). Voi kun multakin löytyisi yhtä paljon intoa bloggailla. Niin ja hymiöt ei häiritse yhtään :D.

  VastaaPoista
 41. oot tosi freshin näkönen, eksyin tänne blogiis vasta ensimmäist kertaa. mä useimmiten ainakin luen tekstit, enkä katso pelkkiä kuvia, koska mä ainakin tykkäilen että mun juttuihinki välillä kommentoitaisiin eikä pelkästään kuviin. jokane tuntuu omistavan muuten tollasen pöllökorun. ne on mielettömän söpöjä mut mua alkaa ottaa päähän se et kaikil on sellasia ni en haluu varmaan ite ees ostaa :(

  ja hey ps. ihana zaran yläpuolella oleva kuva

  VastaaPoista
 42. luen mielelläni jutut ja kommelluksetkin :) ja hymiöt ei häiritse :):)

  aivan ihana blogi!!

  VastaaPoista
 43. luen aina tekstit ja hymiöt ei häiritse piristystä vaa ! love your blog <3

  VastaaPoista
 44. Mä luen aina sun tekstit, eikä ne hymiöt mua ainakaan häiritse koska niitä ei oo kauheesti. Mut tottakai kuvat on ihan yhtä tärkeet ! :D
  -innokas lukijasi :)

  VastaaPoista
 45. Kiitos kaikille kommenteistanne ! :) merkitsee mulle ihan hirveesti et te kaikki jaksatte lukea ja teitä ei niiiin hirveesti haittaa mun pistämät hymiöt ! Niinkuin moni on sanonut että se tuo eloa tekstiin :) ehkäpä ! OOn lukenu teijän kaikkien kommentit ja vastannukkin niihin pari kertaa mutta jostain syystä tää mun blogger lagaa sen verran ettei anna mun lähettää sitä ! Joten sanon sen tälläsessä yksittäisessä viestissä :)

  VastaaPoista
 46. mahtava blogi sul:)

  http://sadeyesneverlie-milja.blogspot.com/

  VastaaPoista
 47. Mä luen! Musta on vaan ihanaa ku kirjotat noinki paljon, musta on kiva lukeakki blogeissa jotain. Ja hymiöiden käyttö ei haittaa yhtään (= Siit tulee vaan sellanen olo, et oot tosi ilonen ja sympaattinen. Keep going! <3

  VastaaPoista
 48. Mä luen aina mielelläni sun tekstejä ja kuvat katon ihan ehdottomasti läpi! Mulla on yleensä semmoinen paha tapa, et en lue postauksien tekstejä ollenkaa mut sun blogi on poikkeus. Poikkeat muista bloggareista positiivisella tavalla. Kirjoitat ihanasti ja tosi rennosti, sekä vaikutat tosi mukavalta tytöltä. Voin jopa sanoa, että sun blogi kuuluu ihan ehdottomasti mun lemppareihin! :-) <3

  VastaaPoista
 49. LUEN IHAN AINA EIKÄ HÄIRITSE HYMIÖT OLLENKAA ! :) anteeks ku vastaan vähän myöhässä :)

  VastaaPoista
 50. Luen lähes aina tekstin, tosin sitä tulis luettua enemmän jos tunkisit sitä kaikkien kuvia väliin, siis näin:
  kuva
  tekstiä
  kuva
  tekstiä
  kuva
  tekstiä
  jne.
  Eikä siis näin:
  kuva
  kuva
  kuva
  kuva
  kuva
  kuva
  tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä

  VastaaPoista
 51. Moiks! Ihania kuvia jälleen, ja kyllä - luen myös tekstiä!! :) Eikä hymiöt häiritse ollenkaa, itekki käytän niitä! :b

  VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.