lauantai 15. tammikuuta 2011

The drastic chances of feelings and mind control

IMG_3181
IMG_3183
IMG_3186
IMG_3187
IMG_3193
IMG_3194
IMG_3196

Eilen valvoin ihan liian pitkään.. Ja kostoksi jouduin herätä kirkkaaseen auringon paisteeseen. Oli kyllä ihan kiva herätä siihen itseasiassa, vaikka yöunet jäikin 6 tunnin paikkeille. Otin vähän kuvia siinä aamulla.. ja aamun jälkeen en ookkaan tehnyt mitään ihmeellistä.. Vähän jtn piirrellyt, katsonut tvtä tehnyt ruokaa äitin kanssa tilannut äskettäin pitsaa Niilan ja Antin kanssa. Ja nyt mä sitten VAIHTEEKS istun tän koneruudun ääressä.. Ei jotenkin huvittanut mennä minnekkään tänään....
Oon kokenut tänään tylsyyden huipun.. ja yksinäisyyden tunteen. Mut minkäs sille voi kun ei itekkään oo aktiivinen :D On sillai tälläsetkin päivät ihan ookoo.. Mut ens viikonloppuna voisin tehä ehkä jtn muuta kun istua koko päivän verkkareissa nautiskellen tvn ääressä. Juuli kiittää ja kuittaa moi !

with love
Juuli 

14 kommenttia:

 1. Upeita kuvia ja toi vihree kynsilakka on ihan mahtava juttu:-)

  VastaaPoista
 2. Mietin et tos sun edellises postaukses sun kulmakarvat on niin täydelliset ! Ni mitä teet niille, värjäät laitat jotain geelii? ja mitkä ne merkit on jos käytät jotain? : D Ja onko kalliita?

  VastaaPoista
 3. söpöjä kuvia :)

  ihanan värinen tuo vihreä lakka kynsissäsi !

  VastaaPoista
 4. hennoaa : Kiitos :) se on just hauska :)

  Anonyymi : Tota, no siis joskus käyn kosmetologilla värjäämässä kulmat ja se myös nyppii ne. Mut sitten kun se väri kuluu pois käytän ihan vaan kulmä kynää ja sellasta kulma geeliä :) kummatkin on lumenen eikä ole yhtään kalliita :)

  noyee.blogueur : Kiitos :) hihi vihree on mun lemppariväri :) !

  VastaaPoista
 5. Olet niin kaunis ilman meikkiäkin, kun noissa kuvissakin olet kai juuri herännyt?:) tommonen luonnonkaunis! Ja mikä kamera sulla on, kun ettisin sopivaa järkkäriä ja mietin, onko toi sun hyvä merkki? :)

  VastaaPoista
 6. Sun blogi on yks lemppareista ja ootan aina että tullee uus postaus! :) Mutta mun mielestä noi kynnet on aivan sairaan rumat!!!! Ällöttävä väri kynsissä :S Ja nuo yöhousut :SSSSSS!!!

  VastaaPoista
 7. Anonyymi : Kiitos, juu oon vasta herännyt noissa kuvissa :) mulla on Canon EOS 1000D tein siitä postauksenkin äskettäin :) ja canon on hyvä merkki kuten myös sony :)

  Anonyymi : Kiva kun tykkäät mun blogista :) No juu toi kynsilakka on must hauska kyllä, jotkut ei toisin tykkää noin kirkkaasta vihreästä tai vihreästä ollenkaan:) Noi housut on ihanat !! :D rakastan niitä mut ne ei oo yöhousut en siis nuku niillä :D ne on verkkarit :)

  VastaaPoista
 8. kuvat on kyllä niin perfecto! minkä merkkinen toi lakka on? :)

  VastaaPoista
 9. Ninna : Kiitos :) Sain lahjaksi, mutta tietääkseni se on mic macistä :)

  Sini : Kiitos :) !

  VastaaPoista
 10. ihanii ja nättei kuvia! :) sun huonekki on nii ihanan näkönennn!

  VastaaPoista
 11. Juuuuliii sul on nii täydelliset hiukset ! Toi limevihree kynsilakka on nii ihanan näkönen sun kynsis :) Mä muistan aina ku oltii teil yötä ja sit aamul saatii herää siihe ku nipa lösähti meijä päälle siihe sängylle :D ja sit sä yleensä aina nousit ekana siit sängyst ja nipa tokana ja tottakai mä sit vikana... :D love you sweetie :) <3

  VastaaPoista
 12. Reetta : Kiitos :) !

  Eve : Kiitos eve pupu <3 HAHAH mäki muistan :D ihaan perus meijän vkloppu :D Niila tuli aina kiusaa :(( mut ei se mitää <3 love you too sweet heart :)

  VastaaPoista
 13. haluun tollasen kynsilakan ku sulla ! :-D tosi pirtee. sul on kiva blogi ja oot tosi nätti ! onks toi hyvä kamera ja järkevä ostos kun ajattelin pyytä tollasta rippilahjaks (:

  tildafm.blogspot.com

  VastaaPoista

Paper planes kiittää, ja toivoo että laitat kommenttia asialliseen sävyyn.